Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Μην το παρεις προσωπικα,ολοι τα ιδια λενε.:)Κι εμενα τα λεει αλλα οταν εχει καμια αδεια και βλεπει τι γινεται μου λεει πως τα καταφερνεις;αυτος παει στην αυλη για να βρει λιγη ησυχια δεν αντεχει να του μιλανε οοοοολααα μαζι;Ομως τον κυνηγουν και εκει;;:tongue::tongue:Και φαντασου οτι εχω αντρα που και το ποτηρι που λενε το θελει στο χερι....που να μοιραζομασταν και καποια πραγματα.....Εμενα οταν μου λεει δεν δουλευεις αρχιζω τα κι εγω δουλευω και κανω και υπερωριες,χωρις δωρα,χωρις ενσημα,και μπλα μπλα μπλα,οποτε την επομανη φορα σκεφτεται πολυ πριν μιλησει γιατι ξερει τι θα αντιμετωπισει..:):)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σωστηηηηηηηηηηηηηηηη!!!Αυτο ελειπε!να τολμαει να μιλησει σε σενα για δουλεια!!!!!!

Αντρες παιδι μου...:tongue:Εμενα ειναι ποοολυ εγωιστης,μπορει να μου λεει τι εκανες ολη μερα και απο μεσα του να σκεφτεται πω,πω τι τραβαει η αγαπη μου!!!αλλα δεν θελει να το παρω επανω μου...τον εμαθα πια..:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλε...αυτο το μωρο δε λεει να ξυπνησει!!!Εβαλα και τα φασολια μου εντω μεταξυ!!!

Ο υπνος κανει καλο...στα μωρα βεβαιως βεβαιως:tongue::tongue:Εγω την εχω εδω διπλα μου στο ριλαξ και την αλλη κορη πανω στο γραφειο,γυναικοπαρεα.:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Ο υπνος κανει καλο...στα μωρα βεβαιως βεβαιως:tongue::tongue:Εγω την εχω εδω διπλα μου στο ριλαξ και την αλλη κορη πανω στο γραφειο,γυναικοπαρεα.:)

Μολις ξυπνησε!Παω για αλλαγμοταισμα και....επιστρεφω!:tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Μόνη μου μιλάω εεεε?

Μόνη μου τα λέω ,μόνη μου τα ακούω....

Αχ Στελιτσα μου τωρα το ειδα,συγνωμη μωρε που βγηκα αποτομα αλλα με πηρε ο αντρουλης μου και αρχισα να ετοιμαζω το βραδυνο και για τα παιδια γαλα.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Γεια σας και απο μενα...

πολύ γκρίνια σήμερα...είναι και η μαμά μου εδώ και μου τα ψιλοσπάει αλλά τέλος παντων.

Υπάρχει περίπτωση βρε παιδιά να βγάζει τόσο νωρίς δόντι?

Ελενάκι μου και γω θέλω πολυ να έρθω αλλά ο αντρούλης μου ερχεται απο τη δουλειά το μεσημέρι και ξαναφεύγει το απόγευμα και θέλω να είμαι σπίτι.

Ομως εδώ είμαστε και θα τα πουμε σίγουρα. Θέλω πολυ να σας γνωρίσω απο κοντά.

Γραψατε πολλά και δε θυμάμαι τίποτα να σχολιάσω...κλαψψψψψψψ

Εγώ αρνούμαι να κάνω δουλειές...

μπουαααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλημερα κοριτσια..λορετα κ μενα εχει γκρινια κ πολυ σαλιο ασπριζουν βεβαια τα κατω ουλα αλλα τι να πω δεν ξερω..παντως απο τον 3μηνα ξεκινανε τα δοντια..και δειτε και αυτο.. http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_5046.html

:-D

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο μενα ελενακι 11,30 θα βρεθουμε για καφεδακο τοτε....λορρετακι μεχρι το μεσημερι θα ειμαστε σπιτια μας...αντε ρε ελαααααααα θα παμε αλλη φορα για φαγητο νταξξξξξξ????????

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

καλημερα κι απο μενα ελενακι 11,30 θα βρεθουμε για καφεδακο τοτε....λορρετακι μεχρι το μεσημερι θα ειμαστε σπιτια μας...αντε ρε ελαααααααα θα παμε αλλη φορα για φαγητο νταξξξξξξ????????

ωραία πειτε μου σε ποιο μαγαζί και θα προσπαθήσω να έρθω...

Πρώτη φορά θα πάρω μόνη μου τον μικρό με το αυτοκίνητο. Να το βάλω το καρεκλάκι μπροστά ή πίσω?

Ελπίζω να έχει ωραίο καιρό....

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...