Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον....ας κανω ενα μονολογο...γιατι για διαλογο...ειναι νωρις ακομη! :)

Angel...ενα θα σου πω....ψαξτο καλα!Ειναι αυτο που λες...δε τους εχει ξανατυχει και γι αυτο σου λενε οτι δε το δικαιουσαι!!!Ψαξτο ψαξτο ψαξτο...!!!!!!!!!!!!!

Κελακο μου!!!σε παραμελησα χτες η αληθεια ειναι αυτη!!! :) :) :)Τι να κανω η ερμη μανα ποιον να πρωτο προλαβω...(χαχαχαχα τι λεω ε;;;;τι να πεις κι εσυ;;;;;; :) )

Λορετακι ρε συ ελα...για ενα δυωρακι ενα καφεδακι...αν θες βρισκομαστε στη περιοχη σου..σε παρακαλωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σοφακι μου εγω μεχρι 1100 θα ειμαι τελειωμενη!!!!!Πες κι εσυ κανα λογο στη Λορετα μπς και τη πεισουμε.....:)

Μμμμμμμμμμμ τι αλλο....Α!!!!!Ταο με το καλο βρε η βαφτιση!!!!Εμεις....δε το βλεπω ολιγοντι δυσκολο...αλλα ευχαριστω για τη προσκληση!!!! :)Τι αλλα....;;;

Επεξεργάστηκαν by ELKARAK

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Και που λετε..(συνεχιζω) εδω σημερα βρεχει...:(..

Επισης....για μεσημεριανο, φτιαχνω φασολια φουρνου......μμμμ....τι αλλο;(για το καιρο ειπα,για το μεσημεριανο ειπα....)ε....στερεψα η γυναικα........:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Φιλεναδιτσα εδωωωωω,ηρθα....Λοιπον,εμεις εμβολιο την Παρασκευη.Τι στο καλο ολο εμποδια,εκλεισε τους 3 μηνες κι ακομα προσπαθω για το 1ο.Τεσπα αφου το κανονισα οκ....Εχω ενα καρο δουλειες και τα φορτωσα στον κοκορα για να καλυψω την υλη και μετα θα φορτωσω στον κοκορα την υλη για να καλυψω τις δουλειες...:tongue::)Μου την δινει το σπιτι μου,μου την δινει,ειναι ανω κατω.:(Ασε που και να το μαζεψω μετα απο λιγο πεφτει μπουυυυυρλοτο...:tongue:.........Πες νεα ακουω,τι κανετε;;;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Τι αλλα νεα να πω;;;Ο,τι ειχα τα ειπα προηγουμενως που μιλουσα μονη μου!

Καλημερα κελακο μου.....δυστηχως ετσι ειναι...αλλα θα τα νγαλεις περα μην ανησυχεις!

Οσο για το σπιτι,το συμμαζεψα επιτελους λιγο σημερα και περιμενω να ξυπνησει ο μπεμπης να κανω και το παιδικο...αυτα βεβαια....θα κρατησουν μεχρι τις 1230 που γυρναει ο ταλιμπαν...αλλα...δε πειραζει γερα να ναι κι ας κανουν το σπιτι ανω κατω!Αν δεν βαζουμε τουλαχιστον 1 φορα την ημερα σκουπα πλυντηριο και σιδερο...ε..πως θα καταλαβουμε οτι εχουμε παιδια;;;χαχαχαχαχαχαχα....καλο ε;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Εγω ηρθα για να μιλας μονη σαν το λεμονι αλλα εισαι αμετανοητη.:DΕγω σημερα δεν θα μαγειρεψω γιατι εμειναν ρεβιθια απο εχτες...Εδω ακομα δεν βρεχει αλλα εκει το παει σιγουρα...Και θελω να βγω για να ρωτησω σε εναν παιδικο τι χαρτια θελει να γραψω την κορη μου και αν την παιρνουν φυσικα...

Y0zHp2.png?OgArctsO

Εγω ηρθα για να μιλας μονη σαν το λεμονι αλλα εισαι αμετανοητη.:DΕγω σημερα δεν θα μαγειρεψω γιατι εμειναν ρεβιθια απο εχτες...Εδω ακομα δεν βρεχει αλλα εκει το παει σιγουρα...Και θελω να βγω για να ρωτησω σε εναν παιδικο τι χαρτια θελει να γραψω την κορη μου και αν την παιρνουν φυσικα...

Ηρθες για να μιλαω μονη μου;;;;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Και γιατι καλε να μη το παιρνουν το παιδι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Τι αλλα νεα να πω;;;Ο,τι ειχα τα ειπα προηγουμενως που μιλουσα μονη μου!

Καλημερα κελακο μου.....δυστηχως ετσι ειναι...αλλα θα τα νγαλεις περα μην ανησυχεις!

Οσο για το σπιτι,το συμμαζεψα επιτελους λιγο σημερα και περιμενω να ξυπνησει ο μπεμπης να κανω και το παιδικο...αυτα βεβαια....θα κρατησουν μεχρι τις 1230 που γυρναει ο ταλιμπαν...αλλα...δε πειραζει γερα να ναι κι ας κανουν το σπιτι ανω κατω!Αν δεν βαζουμε τουλαχιστον 1 φορα την ημερα σκουπα πλυντηριο και σιδερο...ε..πως θα καταλαβουμε οτι εχουμε παιδια;;;χαχαχαχαχαχαχα....καλο ε;

Καλο,καλο,με μια διαφορα σε εμενα τα πλυντηρια καν'τα 2-3 την ημερα...οσο για το σιδερο ασ'το κι αυτο...:tongue:Σε λιγο θα βγαλουν χερια και θα αρχισουν να με βαρανε με τα βασανιστηρια που τους κανω...:):)Μην μ'ακους,ειπαμε,τραβατε με κι ας κλαιω...:lol::lol::lol:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Αααααχ///εγω καποτε με το που μαζευα ενα πλυντηριο απ΄εξω το σιδερωνα κι ολας...τωραααα;;;;;στιιιιιιιιιιιιιιιιιιιβα τα ασιδερωτα......:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Ηρθες για να μιλαω μονη μου;;;;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Και γιατι καλε να μη το παιρνουν το παιδι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Χα,χα,χα,χα..καλο ε;;;λαθακι βρε....Γιατι εδω ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα,εδω που μενω εγω ασ πουμε εχει μονο προνηπειο και ξεκινανε 4 χρονων.Στο κεντρο ομως, μου ειπαν,χωρις να ειμαι σιγουρη,οτι εχει για εργαζομενες και τα παιρνουν πιο μικρα.Γι'αυτο αν δεν ρωτησω η ιδια απο τι ηλικια δεν ειμαι σιγουρη.Να παει κι αυτη απο Σεπτεμβρη και να δω μετα για κανεναν ιδιωτικο για το μωρο μπας και δω το θεμα δουλειας...Ειναι δυσκολα εδω δεν εχει υποδομες..

Y0zHp2.png?OgArctsO

Α....για δημοσιο παιδικο λες;δε καταλαβα..νομιζα ιδιωτικο....Μακαρι κελακο μου να βγαλεις ακρη και να τακτοποιησεις τα παιδακια σου για να δεις επιτελους και το θεμα...ΚΑΡΙΕΡΑ χαχαχαχα!αστειακι ε;αχ....εγω εκει που λεω δεν αντεχω θελω να γυρισω στη δουλεια...εκει λεω....βρε...μηπως να μη ξαναματαπαω;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ναι μωρε για δημοσιο γιατι αν γραψω και το μωρο σε ιδιωτικο μετα θα δουλευω για να τους τα σκαω.Τσαμπα η καριερα;:tongue:Και στο δημοσιο πληρωνεις ομως κατι τις αλλα ευτυχως εγω σαν πολυτεκνη την γλιτωνω.......Ολες νομιζω το σκεφτονται αυτο,εχτες μου το ελεγε αλλη μια κοπελα που εχει αδεια και μου ειπε δεν θελω να ξαναπατησω εκει.Κατα βαθος ομως ουτε στο σπιτι θα αντεξεις μετα απο λιγο καιρο θα σου κακοφαινεται.Η κουνιαδα μου που δουλευε μια ζωη μου ελεγε εεε ενταξει εσυ δεν δουλευεις και εισαι τυχερη και αλλα τετοια χαριτομενα με μειονεκτικο τροπο και τωρα που σταματησε ηρθε και μου ειπε μπραβο σου πως τα καταφερνεις καλυτερα που δουλευα δεν αντεχω στο σπιτι..

Y0zHp2.png?OgArctsO

χαχαχαχαχαχα!!!αστα να πανε ρε....σπιτι ειναι πιο δυσκολα...πιο κουραση....και αντε να σε πιστεψουνε....εγω οταν δε δουλευα..μου ελεγε ο αντρας μου σιγα δε δουλευεις κανε κι αυτο κανε κι εκεινο.....και καλα τοτε δεν ειχα και παιδια και τα κανα...τωρα;;;ερχεται απο τη δουλεια αυτος...και ειμαι εγω ψοφια στη κουραση!!!Και μου λεει ..καλα...τι κανεις ολη μερα και κουραζεσαι;;;;Αντε να του εξηγησεις......:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...