Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 20/1/2025 at 2:34 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλημέρα καλή εβδομάδα κορίτσι μου κ εγώ αύριο θα πάω αλλά έχω ξεκινήσει . Ήθελα να δω αν έχεις ξεκινήσει και πως πάει ♥️

Γεια σου! Ήθελα να σε ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον και να σου ευχηθώ καλή τύχη! Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα .. Το σκεφτόμουν κι εγώ να πάω στο Έλενα να ξερεις και είχα κάνει όλα τα χαρτιά γιατί έχω μεγάλη εμπιστοσύνη και προχθες που του μίλησα παραλίγο να αλλάξω γνώμη και να ξαναπάω! Με το καλό, εύχομαι να πάει στρωτά και καλά! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.......ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΧΟΡΕΥΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δε ξέρω μια συγκίνηση αυτές τις μέρες βρε κορίτσια δε μπορώ να την κρύψω....Όλες λίγο πολύ αυτές τις μέρες πέρσυ ....Εγώ επειδή έχω και κόλλημα με τις ημερομηνίες (ίσως το έχετε καταλάβει)σήμερα σκέφτομαι πως πέρσυ αδιαθέτησα και μετά από 6 μέρες.....Ε δε χρειάζεται να σας πω τι θα γίνει στις 19/4/.....Κλάμα η κυρία....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Μόνη μου μιλάω εεεε?

Μόνη μου τα λέω ,μόνη μου τα ακούω....

cIhqp3.png

9knMp3.png

ρε μαρακι τι κλιμακτηριος ηταν αυτη που ειπες?καλα και μεις περασαμε πολλα για να κανουμε τον πρωτο αλλα τωρα τα ξεχασαμε....ελενη μαλλον οι 2 μας θα παμε τι ωρα ραντεβου?κι εγω μπορω μεχρι τις 16.00 εχω ραντεβου με οδοντιατρο μετα τις 17.00 λορεττακι θα τον πιουμε τον καφε στο υποσχομαι και μια που εχεις αμαξι δεν ερχεσαι να τον πιουμε σπιτι μου?

ελενη παρε τηλ για λεπτομερειες....στεγιααααα εμεις τον πιασαμε τον μπεμπη στις 11 μαιου και το αλλο πρωι ρωτησα τον αντρα μου...καναμε τιποτε χτες??????γιαυτο δεν μου μοιαζει το παιδι κοιμομουν ορθια

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΕΡ 3/4/ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΚΑΤΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑ 17/4ΚΑΙ 11/5ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ

17-4 ηταν μ.παρασκευη!!!βρε λυσσαρα!!!!!!(πλακα κανω εεε?)

πες κι εσυ που το ξερεις καλε.???εχω επετειο γαμου 6 χρονια και περσι το γιορτασαμε στην γερμανια και ηταν μ.παρασκευη γιαυτο το θυμαμαι:cool::cool::cool::cool:

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

ΚΑΛΕ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΘΥΜΑΜΑΙ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΕΞΩ ΕΤΡΩΓΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΘΕΤΙΚΟ ΒΓΗΚΕ..

:-D

ΚΑΛΕ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΘΥΜΑΜΑΙ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΕΞΩ ΕΤΡΩΓΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΘΕΤΙΚΟ ΒΓΗΚΕ..

ο αντρΑς σου γιατι ετρωγε τα νυχια του απο την αγωνια λογω του οτι το ηθελε η ηταν ακομη νωρις?εγω παντως πηρα τεστ για πλακα γιατι δεν πιστευα πως με τιποτα θα εμενα εγκυος με την μια..ο αντρας μου μολις το εμαθε αρχισε να δουλευει απο 10 ωρα 14 ωρα απο το αγχος του μην τυχον και δεν μας φτασουν..

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΑ..ΕΓΩ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ Ε???

ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ??ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΖΗΝΑΚΙ ΠΡΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

Διαφημίσεις

13/4/2009 ΤΕΡ

19/4/2009 (ΠΑΣΧΑ)ΣΥΛΛΗΨΗ

11/5/2009 ΤΕΣΤ

12/5/2009 Επιβεβαίωση Γυναικολόγου

18/1/2010 ΠΗΤ(ΓΕΝΝΑ)

Όσο για τα ρούχα μου κάνουν ,το θέμα ειναι να χάσω τα κιλά προ εγκυμοσύνης...

Νουνού πρώτα ο Θεός τον Αύγουστο θα μας δείς.....

Αλήθεια Μαρακι τι εννούσες κλιμακτηριο?

Νουνού τι δουλειά κάνει που δουλεύει τόσες ώρες?

Οι υπολοιπες τι δουλειά κάνουν οι σύζυγοι?

Εμένα είναι ξενοδοχουπαλληλος και συγκεκριμένα στο Κλαμπ χοτελ καζίνο Λουτράκι....

Πολλά φιλάκια σε όλες....

cIhqp3.png

9knMp3.png

ελα βρε στεγια μου δικια μας δουλεια εχουμε ασχολουμαστε με χαρτικα απορ.κα ειδη οικιακης χρησεως γενικως χοντρικη λιανικη...τον οκτωβριο που πηγαμε βουλγαρια φεραμε και καινουργια προιοντα παρα πολυ καλα και παρα πολυ φτηνα...ααα στο καζινο ειναι ο συζηγος και η μαμα μου ολο λεει να πανε καμια βολτα οι καζινοβιοι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

ΕΜΕΝΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟς ΕΙΝΑΙ..ΣΤΕΓΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ,ΤΙ ΩΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ??ΕΓΩ 10,30ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΩ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...