Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

ανετα . εγω τουλαχιστον το κανω ηδη σε ολες τις φιλες μου για εξωσωματικες και για εγκυμοσυνες !! 🤣

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να 'μαι κι εγώ!!!Μέχρι να συνηθίσει η μπουμπού να πίνει και από το μπιμπερό πιστεύω θα σκάσω! Κάνουμε 30-40' λεπτά για 50-80μλ! Άννια μου κι εμένα όταν η μικρή με ζορίζει έτσι με το φαγητό μου φαίνονται όλα μαύρα και βάζω τις φωνές σε όλους για το τίποτα! Υπομονή και θα στρώσουν όλα πού θα πάει!

Angel δύσκολα τα πράγματα! Γιατί ρε κοριτσάκι δε δικαιούσαι το εξάμηνο?

Ασε ρε εχω τρελαθει. ειμαι συμβασιουχος και δεν δικαιουμε ουτε το 9μηνο που περνουν οι μονιμοι αλλα ουτε και το 6μηνο που περνει ο ιδιωτικος τομεας, εντομεταξυ πηρα 3 οαεδ και οι 2 ειπαν οτι δεν το δικαιουμαι και ο αλλος οτι το δικαιουμαι. στην δουλεια τους τυχαινει 1η φορα και δεν μπορουν να βγαλουν ακρη.........(δημοσιο!) στο Υπουργειο ο ενας με στελνει στον αλλο, η προθεσμια ληγει στις 28 και εγω τα εχω παιξει εντελως. Αν οντως ειναι ετσι παντως μιλαμε για χοντρο πακετο.

Η μικρουλα σου παντως σιγα σιγα αυξανει την ποσοτητα που πινει. υπομονη θελει και αυτο. Εμενα παλι της αλλαξαμε γαλα σε αυτο που ειναι για να μην βγαζει γουλιτσες και μειωσε την ποσοτητα, ευτυχως που θηλαζει και ετσι δεν ανχωνομαι ιδιαιτερα.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

δε με λες σου τι δινει συχνα?????

αν ειναι ετσι να περιμενουμε την πεμπτη να τον πιουμε μαζι τον καφε?

πες τον γιο σου οτι τον ευχαριστω παρα πολυ

Η αληθεια ειναι ναι,η Ελενιτσα ξερει...:)Ομως καθημερινη δεν μπορω γιατι πανε σχολειο τα παιδια....Ψηνομαι ομως,θα την ψαξω με χιλιομετρα και ωρες και θα σας πω....

Y0zHp2.png?OgArctsO

λοιπον επειδη ξυπνησαν τα βλασταρια μου και κλαινε με ρυθμο φευγω προς το παρον..περιμενω να μαθω τελικα τι ωρα και που .....φιλια λορεττακι θα τα πουμε τηλεφωνικως...

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

ελενακο τι ωρα τελειωνεις με τα εμβολια?τελικα κρηνη θα παμε?

εγω ειμαι μεσα και για ρετσινα αλλα θα πρεπει να παμεμνωρις γιατι 1630 πρεπει να μαι στη μανα μου.....σας βολευει;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Η αληθεια ειναι ναι,η Ελενιτσα ξερει...:)Ομως καθημερινη δεν μπορω γιατι πανε σχολειο τα παιδια....Ψηνομαι ομως,θα την ψαξω με χιλιομετρα και ωρες και θα σας πω....

αντε μαρηηηηηηηηη!!!!!!!!:P:p:p:p

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ήρθαν και έφυγαν οι επισκέψεις!!!!

Τώρα δική σας,όσο αντέξει ο Πρίγκιπας....χαχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου εγώ μπορώ μετά τις 5 και δυστυχώς λόγω διατροφής δε μπορώ να φάω έξω...κανονίστε εσείς και βλέπουμε...

σήμερα πολύ γκρίνια βρε παιδί μου....

γκιρι γκιρι...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Λορρετάκι μου και εγω μια απο τα ίδια καλα λένε οτι αν παντρευτείς ξεχωρίζουν τελικά ποιοι είναι οι φίλοι αλλα και όταν εμεινα εγκυος το ίδιο ο κόσμος ζηλεύει με την ευτηχία σου!

Πολύ χαίρομαι το κορίτσι εμεινε εγκυος γιατί και εμεις προσπαθήσαμε πολύ να αποκτήσουμε την λουλουδένια μας με χειρουργεία ,απογοητεύσεις ,κλάματα ,κλημακτήριο!Μπραβο και συγχαρητήρια και καλή εγκυμοσύνη!

Angel μια απο τα ιδια ουτε εγω δικαιούμαι τίποτα !

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

ΞΥΠΝΙΟ ΤΟΝ ΕΧΩ!!!!!

ΕΔΩ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...