Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Σήμερα δε θέλω να θέλω να τον ματιάσω αλλά κοιμήθηκε μεν νωρίς αλλά πέρασε η μια ώρα και δε ξύπνησε οπότε θα ξυπνήσει για να φάει και αφού τον ταίσω στο σκοτάδι ελπίζω να κοιμηθεί αμέσως...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εντομεταξυ ενω δεν εχω παρα πολυ γαλα.με το που ξεκιναει να πινει τον περνει ο υπνος και μετα δυσκολευομαι να τον ξυπνησω,λες και ειναι ναρκωτικο.ενταξυ ξερω οτι ηρεμει καλυτερα με το θηλασμο αλλα μενει νυστικο στην δικη μου περιπτωση.το ταισαπριν λιγο με μπουκαλι μονο για να κοιμηθει πιο καλα και να μην πειναει και ηπιε 190μλ.τωρα κοιμαται ελπιζω να κοιμηθει καλα σημερα,αν και κοιμοταν ολη μερα.μακαρι να μην τα ματιαζουμε φτου φτου ματι μην το πιασει και το μικρακι σου!

4ywWp2.png

Έτσι και εμείς κοιμόμαστε όλη μέρα.....

Εμείς θηλάζουμε αποκλειστικά και σίγουρα χορταίνουμε αλλιώς δεν κοιμόμαστε.....

Επεξεργάστηκαν by ΣΤΕΓΙΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημερα κοριτσακια.Το ξενυχτησατε βλεπω εε;Μπηκα καποια στιγμη κατα τις 12 αλλα για μια ματια.Εγω περιμενω να παει 9 να παρω την παιδιατρο να μου πει αν μπορει να ερθει σπιτι για το εμβολιακι μας....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε?

Κοντέυουν οι μέρες για να πάω για δουλειά και ειμαι λίγο στεναχωρημένη!

Δεν την έχω αφήσει ουτε λεπτό και τώρα θα την αφήσω για 9 ώρες με πιάνει τρέλα!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

καλιμερούδια κοκόνες μου!!!

ΔΕΝ ΕΧΩΩΩΩ ΧΡΟΝΟ!!!!!

ε, ναι αυτό είναι το προβλημά μου! μπήκα να μάθω τα νέα σας γιατί με τα παιδιά στο σπίτι δεν προλάβαινα ούτε να κατουρήσω.... στην κυριολεξία!

Από την άλλη η καραμελένια είχε γκρίνια, θήλαζε ασταμάτητα τις τελευταίες μέρες έιχε΄σάλια, κλπ. γνωστά και τώρα, ω του θαύματος, κοιμάται!!!

Αυτά τα ολίγα,

Στέγια και μεις τα χουμε κόψει όλα τα γαλακτοκομικά, χθες δειλά δειλά έφαγα λίγο δικό μας, του μπαμπά μου, πρόβειο τυράκι και δεν παρατήρησα τίποτα, μακάρι να τρώω λιγάκι τυρί που μου χει λέιψει!

Χριστίνα και μεις το Polly magik chikko έχουμε, πολύ πολύ βολικό, αξίζει τα λεφτά του!

Σόφυ, Αννια βάλτε με στο κλαμπ, και μενα δεν μου κάνοιυν τα ρούχα μου, αν και έχασα κανα 2-3 κιλάκια έχω ακόμα 8 για να φτάσω στα 69 που ήμουν πρίν και άλλα 4 για να πάω σε αυτά που ήμουν προ εγκυμοσύνες σύνολο 12, οποτε βλέπε το ''αφρατογεμάτη'' στο λεξικό και θα δεις εμένα :mrgreen:

Και τώρα το σημαντικό: Αν ο δρόμος σας ή η ορεξή σας βρεθεί κατά Πρέβεζα μεριά σας προσκαλούμε με χαρά στα βαφτίσια της καραμελένιας μας που θα γίνουν την τελευταία Κυριακή του Μάη, στις 30 δηλαδή.... οποτε όσοι πιστόι προσέλθετε!!!!! Ειλικρίνα πολύ θα χαρώ να ρθείτε... να με πλησιάσετε και να μου πείτε έίμαι η..... εδώ περιμένω το ΌΝΟΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ από το πάρεντς όχι το κανονικό σας, χιχι!

αααα, άσχετο τα κιλάκια μας εμάς ήταν την προηγούμενη τετάρτη 6 ακριβώς, πολύ καλά δηλαδη!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

κοριτσακια μου καλημερα σας..χτες ειχα ενα πολυ ασχημο βραδυ,εχω πεσει πολυ ψυχολογικα απο διαφορους παραγοντες..και επειδη εχω δεθει με παρα πολλα κοριτσακια απο αυτο το καφε και απο αλλα 2 συγκεκριμενα θα σας τα πω..λοιπον απο τοτε που γεννησα ειμαι μεσα στην στεναχωρια στα νευρα και γενικα ψιχοπλακωνομαι με το παραμικρο..χτες καναμε και μια συζητηση με τον συζυγο και κανονισαμε λογω οικονομικων να καθυστερησουμε κι αλλο τον γαμο και να κανουμε μονο την βαφτιση..επισης τα εχω παρει με τον εαυτο μου γιατι μαλωνω συνεχεια την μικρη και μετα σκεφτομαι οτι και αυτη ηταν μωρακι μικρο και εγω την μεγαλωσα και οτι ηταν το παιδακι που με εκανε μαμα και στεναχωριεμε παρα πολυ με την συμπεριφορα μου..επισης δεν εχω ορεξη για τιποτα απολυτως,με ριχνει και γενικα το σωμα μου που δεν μπορω να χασω τα κιλα και δεν μου κανει κανενα ρουχο και πεφτω ακομα πιο πολυ..τεσπα τουλαχιστον εχω τον αντρα μου που με καταλαβαινει και με αγαπαει οπως ειμαι..συγνωμη αν σας ζαλισα αλλα ηθελα να τα βγαλω απο μεσα μου..

:-D

Αννια ειναι φυσιολογικα ολα αυτα που νιωθεις.Καμια μανουλα δεν ειναι τελεια και πολλες φορες κι εγω αισθανομαι ασχημα απεναντι στα παιδια μου γιατι ουτε εγω εχω ορεξη.Επισης το οικονομικο ειναι προβλημα για τους περρισοτερους απο εμας και αυτο που λεω κι εγω στον εαυτο μου ειναι οτι τωρα πρεπει να ειμαστε ακομη πιο ενωμενοι για να το ξεπερασουμε.Το οτι δεν εργαζεσαι οπως κι εγω φυσικα ειναι ενα μειον για εμας αλλα ενα μεγαλο συν για τα παιδια μας.Αφου εχεις την συμπαρασταση του αντρουλη σου παρε δυναμη απο αυτο και σκεψου θετικα...Εκανες κι εσυ πολυ κοντα τα παιδια και δεν προλαβες να ξεκουραστεις,πιστεψε με οταν θα παει και το δευτερο 3 χρονων περιπου θα δεις πως θα αρχισει να φτιαχνει η ψυχολογια σου..Ελπιζω να βοηθεισα λιγακι....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Annia μου αστα τα οικονομικα ειναι πονεμενη ιστορια για τους περισσοτερους, εγω εχθες εμαθα οτι δεν δικαιουμαι το 6μηνο του οαεδ και πρεπει να γυρισω αμμεσα στην δουλεια. Δεν εχω κανεναν να μου κρατησει την μικρη και ετσι θα παραιτηθω και καταλαβαινεις τι συνεπειες θα εχει στα οικονομικα μας! οσο για τα κιλα μια απο τα ιδια. Δεν συζηταω για την βαφτηση που πρεπει να κανουμε καποια στιγμη. Συνιστω λοιπον υπομονη και αγαπη. να λεμε δοξαση που ειναι καλα τα παιδακια μας και ολα τα αλλα θα τα βρουμε.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

γεια σας βρε κοπελες τι μου κενετε??

αννουλα υπομονη κοριτσακι μου ολα ξεπεριουνται υγεια νσ υπαρχει πανω απο ολα και μη ξεχνας οτι εχεις διπλα σου τον αντρουλη σου πολυ σημαντικο

εγω κατα αλλα καλα τα παω ζωγραφιζω το δωματιο του παιδαρου μολις το τελειωσω θα το βαλω να το δειτε

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Αννια μου σε καταλαβαίνω απόλυτα μην ξεχνάς μολις σαράντησε η μικρή ο άντρας μου απολύθηκε εγω την Δευτέρα πάω για δουλεία και τον σεπτεμβριο απολύομαι γιατί είμαι συμβασιούχος!Αλλα είμαστε αγαπημένοι εχουμε ενα υγιαίστατο παιδάκι που εμεις ξέρουμε με την βάσανα την κάναμε και ειμαστε και εμεις υγιαίστατοι αυτο που θέλω να σου πω ειναι όλα ξεπερνιούνται και είναι φυσιολογικό να αισθανομαστε μερικές φορές ασχημα γιατι η ψυχολογια μας ειναι απο την εγκημοσύνη χάλια λόγο ορμονών!Μην στεναχωριεσαι καλό μου όλα γίνονται!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Γεια σας και απο μένα!

Γυρισαμε απο τη βολτιτσα μας!

Αννια μου μη στεναχωριέσαι βρε κοριτσάκι μου! Ας μη γίνει ο γάμος, τυπικά είναι αυτά. Οικονομικές στεναχώριες έχουν οι περισσότεροι αυτή τη περίοδο. Ολη η χώρα περνάει δυσκολα. Και μένα με πειράζει που έχω σταματήσει τη δουλειά μου. Ημουνα πάντα ανεξάρτητη και έβγαζα πάντα αρκετά λεφτά. Δεν έχω παράπονο απο τον άντρα μου αλλά δεν ειναι το ίδιο. Νιώθεις και μια ανασφάλεια χωρίς δουλειά.

Για τα κιλά ειπαμε...θα τα χάσουμε. Τι να πουμε και μεις που έχουμε να χάσουμε 7 τι να πουνε και άλλες που έχουν 17 και 27. Εσύ που είσαι μικρό κοριτσάκι θα γίνεις κορμάρα. Την κορούλα σου μη τη μαλλώνεις για να μη νιώθεις τύψεις αλλά και αν πεις καμιά κουβέντα δε χάλασε και ο κόσμος. Δε χρειάζεται να είμαστε σε όλα τελειες.

Βλέπουμε, διαβάζουμε και ακούμε κάθε μέρα ιστορίες με αρρωστα παιδάκια. Ας σκεφτούμε οτι τα δικά μας ειναι δυνατά, υγιή και χαμογελαστά! Αυτο δεν ειναι που μετράει περισσότερο απ'ολα?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Χαίρετε!!!

Στέγια αν κατάλαβα καλά το μωράκι σου κοιμάται σερί κοντά 12 ώρες? Ντόινγκκκκκκκκκ,:shock: :shock::shock:!!!! Τί Super δώρο!!!!!! κι εγώ είμαι σήμερα μες στην τρελή χαρά που μου κοιμήθηκε σερί 7 ώρες μετά από πολλές μέρες!:):):)

Annia μου θα σου πω το εξής απλό:Το γεγονός ότι στα 19 σου χρόνια έχεις ήδη δύο παιδάκια και φροντίζεις το σπίτι και τον άντρα σου σε καθιστά κάτι παραπάνω από αξιέπαινη. Εδώ εγώ που είμαι 33 στα 34 και τα έχω παίξει από την κούραση με ένα βρέφος!!!!. Λογικά σε έχει πιάσει το σύνδρομο της νοικοκυράς, τουτέστιν ποιά είμαι, πού πάω και άλλα τέτοια. Μην αγχώνεσαι, για όλες μας υπάρχουν στιγμές που μας πιάνει το κατιτίς μας. Να σκέφτεσαι θετικά και ότι εφόσον υπάρχει υγεία, όλα τα άλλα φτιάχνουν. Όσο για τα λεφτά μη στεναχωριέσαι, τη σημερινή εποχή θεωρείται πλούσιος όποιος δε χρωστάει της Μιχαλούς!!!!! Α, και για τα κιλά μην αγχώνεσαι, είπαμε τί να πω κι εγώ που πήγα καμαρωτή καμαρωτή για ψώνια και με κάνανε για έγκυο????:cry::cry::cry:

Εντωμεταξύ μου ήρθε η περίοδος κανονικότατα κι ενώ θηλάζω, καλό ε? Ας ελπίσω μόνο ότι θα ξεφουσκώσει επιτέλους η μπάκα. Μόλις ξύπνησε και το βλαστάρι, πάω για άρμεγμα!!!

Τσουπρες καλησπερα!!!!Ολη μερα ειχα κοσμο στο σπιτι σημερα και χαμπαρι δε πηρα πως περασε η ωρα!!!Αννια μου ετσι ειναι οπως τα λενε τα κοριτσια...και το ξερεις πολυ καλα...αλλα ειπαμε...ατιμη λοχεια!Ολα θα στρωσουν!Σκασε μας ενα χαμογελο!!!

Εγω σημερα παιδια....ειμαι πααααααααααααααααααααααααααρα πολυ χαρουμενη....κι αυτο γιατι μια φιλη μου απο το φορουμ...ενας καταπληκτικος ανθρωπος που αγαπω πολυ καταφερε μετα απο αρκετο χρονικο διαστημα να μεινει εγκυος!Νιωθω σαν να ειναι η αδερφη μου....ηταν πολυ μεγαλη η χαρα που πηρα και ελπιζω τιποτε να μη την επισκιασει!!!Το απογ μπορει να παιξει καμια βολτουλα...αν και ο καιρος...εχει το χαλι του το μαυροοοοοοο!!! :(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βλέπω διάφορα θέματα....

Ας αρχίσω από τα ευχάριστα.....

ΤΑΟ με το καλό η βάφτιση,η πρώτη από την ομάδα....

Όσο για την πρόσκληση θα σου απαντήσω μόλις βγει το πρόγραμμα του μπαμπούλη μας...Από εκείνον εξαρτάται και καθότι μια λατρεία (λόγο Καρυωτάκη)την έχω στην Πρέβεζα δε θα έλεγα όχι...

Άννια μου θα συμφωνήσω με την Λορέττα και το Μαράκι να παρακαλάμε για υγεία στην οικογένεια μας και όλα θα γίνουν όπως τα ονειρευόμαστε απλά να υπάρχει ΥΓΕΙΑ!!!!!Όσο για το γάμο καλύτερα θα τον ευχαριστηθείτε όταν θα γίνει μόνο αυτός.....Θα με θυμηθείς...

Πρίνσυ αν και ξυπνάει για να φάει (θηλάζει βέβαια κοιμισμένος )ναι κοιμόμαστε κατά τα άλλα 12ωρα(???)....

Κελάκο δεν μας έγραψες εχτές είχα όρεξη για κουβέντα....

Τελικά θα έρθει σπίτι για το εμβόλιο?

Το Ελενάκι που είναι?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...