Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σαμπως τρώω και τίποτα παράξενο βρε άννια μου.... Ολο κοτόπουλα και ψωμιά και γαλοπούλες και ρύζια τρώω...

τι να πω, θα δειξει...

Ελενάκι δύσκολα ρε συ με τον μεγάλο...και αυτός θα υποφέρει απο μέσα του! Εγώ ήμουνα πολύ ζηλιάρα μικρή, αν και μοναχοπαίδι. Ζήλευα τα ξαδέρφια μου και έκλαιγα. Και οταν εβλεπα κανενα ζευγάρι πηγαινα και καθόμουν ανάμεσα τους. Επίσης αν τολμούσαν οι γονείς μου να αγκαλιαστούν μπροστά μου γινόμουν εξω φρενών:mad::-x

Οσο για τον μικρο τον πήρε ο μπαμπάς του βόλτα στην πεθερά. Εγώ πάω για νάνι

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:μπραβο βρε...καθολου δε ζηλευες!!!ΕΙναι δυσκολα Λορετα μου το καταλαβινω...αλλα....ειδικα ο αντρας μου ασχολειται αποκλειστικα με τον μεγαλο!ΠΑιζουν μαζι τον παιρνει βολτες...αλλα και παλι με το που γυρνανε αυτος πεφτει πανω στο μωρο...Οσο για το οταν αγκαλιαζομαστε..λεει στον αντρα μου:Ασε τη γυναικα μου ησυχη!!!Μαμα σου ειναι παιδι μου του λεει αυτος γυναικα δικια μου ειναι!Οχιιιιιιι Ειναι δικια μου γυναικααααααααααα!!(καλαταβαινεις τι επακολουθει!)

Αντε ξεκουρασου λιγο τωρα που μπορεις...αφου δε πηγες βολτα τουλαχιστον να κοιμηθεις λιγουλακι! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

κορίτσια είμαστε ΤΕΛΕΙΑ!!!

Περιμένουμε επίσκεψη από φίλους και καθότι ξυπνήσαμε πριν μια ώρα τρέχω.......

Φιλάκια σε όλες σας.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

τσουπ να μαι και εγωωωωωωωωωωωωωω μπηκα για ενα γρηγορο γεια γιατι με περιμενουν ενα βουνο δουλειες φιλιααααααααααααααα

Κουραγιο Χαρα μου!!!!!!Φιλιααααααααα!!!Στεγια...τις μικρες ωρες σηκωνεστε εσεις ετσι;;;:tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόλις έφυγαν...Η μικρή 1,5 έκανε ένα σπίτι....αν ήξερα δε θα έτρεχα το μεσημέρι να το φτιάχνω...Πάντως από την μια χάρηκα καθώς είναι 3,5 μηνών έγκυος από την άλλη την λυπήθηκα καθώς η Πετρίνα είναι πολύ ζωηρήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη....

Και θέλει και αγκαλιά εκτος από σήμερα που την ανέλαβα και την ξεφορτώθηκε η μαμά....

Εσείς που εξαφανιστήκατε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ποποποποοποπο σου λέω ο σύζυξ τα έχει π'αρει λέει δεν υπάρχει περίπτωση αν κάνει τέτοια θα τον σφάξω...χαχα

μιλάμε τα είδε όλα ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Πες του να κρατάει μικρό μαχαίρι! Χα,χα,χα! Όλοι έτσι λέγαμε πριν κάνουμε τα δικά μας, αλλά επειδή πολύ αμφιβάλω για το αν υπάρχει και κανένα που να είναι τελείως ήσυχο, ας ελπίσουμε απλά να μην είναι πολύ τρελούτσικα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Πες του να κρατάει μικρό μαχαίρι! Χα,χα,χα! Όλοι έτσι λέγαμε πριν κάνουμε τα δικά μας, αλλά επειδή πολύ αμφιβάλω για το αν υπάρχει και κανένα που να είναι τελείως ήσυχο, ας ελπίσουμε απλά να μην είναι πολύ τρελούτσικα!

Άσε σου λέω για πολύ γέλιο...πήρε την σκούπα και το έγλειψε όλο το σπίτι...

παντού πατατάκια...μονολογούσε και έλεγε πως δεν υπάρχει περίπτωση...έριξα τόσο γέλιο......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Και έμεινα πάλι μόνη..........................

Όχι τίποτα άλλο είχα όρεξη για κουβέντα......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλώς την....

Όλα ΤΕΛΕΙΑ!!!

Ο Πρίγκιπας είναι της υγιεινής διατροφής.....

Που χάθηκες?

cIhqp3.png

9knMp3.png

εδω τριγυρω.μπαινω σας διαβαζω αλλα δεν εχω χρονο να καθομαι να απανταω οποτε μενω μονο στην ενημερωση.τις τελευταιες δεκα μερες εχουμε καινουργιες συνηθειες.

το μωρουδελι κοιμαται μονο οταν βγει ο ηλιος.αστα πακετο!!!!προχτες 7.25 και ξυπνησε 16.30(εγω το ξυπνησα)εχτες 9.30 και ξυπνησαμε στις 13.00 γιατι επρεπε να παμε επισκεψη.και σημερα 5 και ξυπνησε 11.καναμε την νυχτα μερα ομαδικος.αντε να δω πως θα αλλαξει......

4ywWp2.png

εδω τριγυρω.μπαινω σας διαβαζω αλλα δεν εχω χρονο να καθομαι να απανταω οποτε μενω μονο στην ενημερωση.τις τελευταιες δεκα μερες εχουμε καινουργιες συνηθειες.

το μωρουδελι κοιμαται μονο οταν βγει ο ηλιος.αστα πακετο!!!!προχτες 7.25 και ξυπνησε 16.30(εγω το ξυπνησα)εχτες 9.30 και ξυπνησαμε στις 13.00 γιατι επρεπε να παμε επισκεψη.και σημερα 5 και ξυπνησε 11.καναμε την νυχτα μερα ομαδικος.αντε να δω πως θα αλλαξει......

Κατά κάποιο τρόπο μοιάζουμε...

εμείς κοιμόμαστε 2,5-3 το βράδυ και ξυπνάμε εντελώς κατά τις 3 το μεσημέρι...Αν πάμε βόλτα θα κοιμηθεί στο σλιγκ και γυρίζοντας από τις 9 θα πάρουμε καμια ωρίτσα υπνάκο και μετά παιχνίδια...

Εγώ το περίμενα γιατί από την κοιλιά αυτές τις ώρες ζουζούνευε....Ξενύχτες από τα μικράτα τους....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...