Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

αχ ξεχασα να σας πω οτι εγω ηθελα να κανω 5 παιδια αλλα τωρα με τη καισαρικη δε με βλεπω μεχρι 3 μου ειπε ο γιατροις και για 4 πολυ επικυνδυνα. γιατι δε μπορουμε μετα απο καισαρικη να γεννησουμε φυσιολογικ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ??????

Τι υπογεννητικοτητα και πρασινα αλογα;;;Εδω παμε για πολυτεκνικο συλλογο οι μανουλες Ιανουαριου!!!:tongue::lol:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι υπογεννητικοτητα και πρασινα αλογα;;;Εδω παμε για πολυτεκνικο συλλογο οι μανουλες Ιανουαριου!!!:tongue::lol:

ΠΕΣΤΑ ΒΡΕ ΚΕΛΑΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΗ Σ ΑΦΗΝΟΥΝΕ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΕΝΝΑΝΕ ΜΕ Φ.Τ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ..

ΚΕΛΑΚΟ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΟΣ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Χαχχααχ έλα ντεεε.. Πάντως και εγώ από τη στιγμή που είδα το αστεράκι μου συνηδητοποίησα τι ωραίο πράγμα είναι και τι συναισθήματα νοιώθεις όταν γίνεσαι γονιός.. μέχρι τότε ήμουνα λίγο ...αδιάφορη να το πω με την μητρότητα! Με την έννοια ότι πάντα σκεφτόμουνα ότι μπορεί και να μην ήθελα παιδιά...τώρα βλέπω πόσο λάθος είχα και τι θα έχανα αν δεν το ζούσα αυτό!!!

Χαρά μου γιατί δεν παίρνεις τον γιατρό να τον ρωτήσεις αν έχεις τόοοοσο πολύ αίμα;; Δηλαδή έχεις πολύ πολύ περισσότερο απ'ότι συνήθως στην περίοδο;

PCqNp2.png

εμείς κάναμε και μαμ στο μεταξύ, χιχιχι, ξανακοιμήθηκε η ζουζούνιτσα!

για το πρόσωπο ξέρω ότι δεν πρέπει φαρμακευτική αλοιφή, ξέρω ότι θα φύγουνε, αλλα έχει αρχίσει να ξηραίνει το δερματάκι και τη λυπάμαι μην την τράβαει... θα κάνω και μια έρευνα ιντερνετ έιπαμε, πάω διαβασμένη στην παιδιάτρο γιατί γιατροί είναι καλοί, αλλά από συμβουλές και προτάσεις δεν ξερουνε συνήθως πολλά πολλά...

:cool: εμάς μας είπε οκ και για τέταρτο.... οπότε έχουμε και μεις πορεία ακόμη!!! :cool:

από λόχεια έχω μόνο σταγονίτσες κάθε μέρα, απλά κάποιες μέρες έχω πιο πολλές σταγόνες...

θα σας αφησω πάω να σιδερώσω οεεο!!! τι να κάνω;;; - καλά τα ρούχα της καραμέλας είναι τα πιο πολλά , αλλιώς ξέρω τι να κάνω η τρίτεκνη η μάνα, φτάνει που μαι όλο πλυντηρια, η άλλη μισή ζωή μη μου φύγει στο σιδέρωμα! :lol:

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

ΠΕΣΤΑ ΒΡΕ ΚΕΛΑΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΗ Σ ΑΦΗΝΟΥΝΕ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΕΝΝΑΝΕ ΜΕ Φ.Τ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ..

ΚΕΛΑΚΟ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΟΣ

Κι εγω το ειχα παθει αυτο στην πρωτη εγκυμοσυνη με μεγαλη ροη και τον ειχα παρει τηλ,καλο ειναι να τον παρεις κι εσυ.Πιστευεις οτι ειναι αιμοραγια δηλαδη;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Κι εγω το ειχα παθει αυτο στην πρωτη εγκυμοσυνη με μεγαλη ροη και τον ειχα παρει τηλ,καλο ειναι να τον παρεις κι εσυ.Πιστευεις οτι ειναι αιμοραγια δηλαδη;

ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

αχ ξεχασα να σας πω οτι εγω ηθελα να κανω 5 παιδια αλλα τωρα με τη καισαρικη δε με βλεπω μεχρι 3 μου ειπε ο γιατροις και για 4 πολυ επικυνδυνα. γιατι δε μπορουμε μετα απο καισαρικη να γεννησουμε φυσιολογικ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ??????

αχ αυτο σκεφτομαι κι εγω ομως ο γιατρος μου ειπε δεν εχουμε προβλημα τωρα που θα σαραντησω θα τον ξαναρωτησω.

izE6p2.png?S6UQkQqM

κοριτσια την γνωμη σας για τα libero

εκανα την βλακεια και αγορασα 5 πακετα προχθες που ειχε ο μαρινοπουλος

το - 40 % και συνεχεια της βγαινουν τα τσισα οταν κοιμαται ενω με τα παμπερς κανενα προβλημα .καλα να παθω ηθελα και 5 πακετα

εχει καμια σας αναλογο προβλημα?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Και γω χριστινάκι έτσι ήμουν με τα παιδιά, ψιλοαδιάφορη. Δε φανταζόμουν ποτέ αυτά τα συναισθήματα. Ελεγα εχθές οτι μεγάλη άρχισα να κάνω παιδιά και λίγο το μετανιώνω.

Πήρα τη σύμβουλο θηλασμού. Τελικά δίνουν συμβουλές από το τηλέφωνο. Ηταν πολύ καλή, μου είπε διάφορα για να βγάλω τις θηλές, άρχισα απο τώρα και το μωρό μου με μεγάλο ζόρι και κλαματάκια θήλασε 3 λεπτά χωρίς τη θηλή!!!! κάτι είναι και αυτό! Μου είπε να είμαι αποφασιστική και θα τα καταφέρω.

Μανιτάρι εγώ πάμπερς έχω και πάλι κατουριέται. Αλλά μάλλον κάτι εγώ κάνω λάθος.

Κορσέ φορατε? Έγώ φοράω και είναι μεγάααλο ζόρι...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Νομιζω οτι δεν μπορει να ανοιγει και να κλεινει συνεχεια την κοιλια με τομη,γι'αυτο υπαρχει και το οριο.Ομως αν περασουν μερικα χρονια υπαρχουν καποιοι γιατροι που αναλαμβανουν,υπαρχει θεμα στο αλλο παρεντς που μπορεις να παρεις πληροφοριες.

Y0zHp2.png?OgArctsO

γεια σας κοριτσια.τι κανετε??εμεις κοιμηθηκαμε απο της 1μεχρι της 5και καναμε μαμ και ξανακοιμηθηκαμε μεχρι της 8 καλο ε??για εμενα τα λοχεια τελος..

χαρα λενε συνηθως οτι η πρωτη περιοδος που μας ερχετε μετα την γεννα εχει μεγαλη ροη..εγω δεν θυμαμαι να σου πω..αν νομιζιες οτι χανεις πολυ αιμα καλο ειναι να παρεις τηλ τον γυναικολογο..και οσο για τον φ.τ μετα απο καισαρικη υπαρχουν καποιοι γιατροι που αναλαμβανουν απλα υπαρχει μεγαλο ρισκο..γιατι υπαρχει περιπτωση να ανοιξει η τομη και πολλα αλλα..υπαρχει θεμα στο παρεντς αν ψαξεις..

:-D

γεια και από μένα!

χθες ζυγιστήκαμε και έχουμε πάρει 480 γραμμάρια από τη μέρα που φύγαμε από το μαιευτήριο. Πολύ το χάρηκα

Λορέτα ποιαν πήρες τελικά τηλέφωνο; Θα ρθει και από το σπίτι;

Εμένα με έσκισε ο μπέμπης χθες, θήλαζε από τις 8 μέχρι τις 11μιση, τον έβαζα στο κρεβάτι και πλατάγιαζε τα χείλη του συνέχεια, μετά ξεράθηκε μέχρι τις 6 ευτυχώς

Ευτυχώς κατουράει μόνο το μπαμπά του, εγώ τον γυρνάω λίγο στο πλάι ώστε όταν κατουράει βρέχει μόνο το σελτεδάκι και όχι τη μαμά του αλλά χθες ξεχάστηκα και τον πλησίασα να του κάνω μασαζάκι μετά το μπάνιο και με πιτσίλισε...

Νουνού που είσαι καλέ;;;

i1lzp2.png

γεια σας κοριτσια.τι κανετε??εμεις κοιμηθηκαμε απο της 1μεχρι της 5και καναμε μαμ και ξανακοιμηθηκαμε μεχρι της 8 καλο ε??για εμενα τα λοχεια τελος..

χαρα λενε συνηθως οτι η πρωτη περιοδος που μας ερχετε μετα την γεννα εχει μεγαλη ροη..εγω δεν θυμαμαι να σου πω..αν νομιζιες οτι χανεις πολυ αιμα καλο ειναι να παρεις τηλ τον γυναικολογο..και οσο για τον φ.τ μετα απο καισαρικη υπαρχουν καποιοι γιατροι που αναλαμβανουν απλα υπαρχει μεγαλο ρισκο..γιατι υπαρχει περιπτωση να ανοιξει η τομη και πολλα αλλα..υπαρχει θεμα στο παρεντς αν ψαξεις..

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΨΑΞΩ ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ Η ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ?

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...