Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ατελειωτες σελιδες....τι γραψατε παλι ρε θηρια?βεβαια τωρα δεν θυμαμαι τπτ.οτι θυμαμαι σχολιαζω....

ελενη ο μεγαλος τελικα δεν εχει τιποτα?γιατι τοσ ανυσηχια τοτε

στεγια μη στεναχωριεσαι κουκλα μου το πιο πιθανο ειναι αυτο που σου λενε τα κοριτσια με τα γαλακτοκομικα

χαρα καλο ξεκινημα στο νεο σας σπιτι

ευακι καλωσηρθες ξανα

μαρινα τα ταξιδια ειναι η ζωη μου.θελω να παμε εξωτερικο το φθινοπωρο αλλα θα δουμε

αννια το παουερ πλειτ δεν το ξερω.αλλα 290 πολλα δεν ειναι?απο που το πηρες?με δοσεις?

χριστινα ετοιμαστειτε για ταξιδακια.....θα περασετε τελεια με το μωρακι

λορρετα...ομορφηνες το ξερεις?

χτες πηγαμε γλυκερια...μετα απο παρα πολυ καιρο ξενυχτησαμε....καπνισα η γαιδουρα,ηπια κρασι περασαμε τελεια...μολις γυρισαμε σπιτι εβγαλα το γαλα μου και το πεταξα και μετα μου πεταξε ο συζηξ τα ματια:oops::oops::oops::oops::oops:

καλα δεν ντρεπομαι η γαιδουριτσα τι λογια ειναι αυτα που λεω:P:p:p:p:p

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

χαχαχα και εμενα ελαχιστα ρουχα μου κανουνε κλαψ,κλαψ...οσο για το μηχανημα σοφακι ειναι πολυ φτηνο σε σχεση με αλλα που εχουν 600-700Ε και κανει αρκετη δουλεια...εγω 260το πηρα γιατι τον ξερω..απο μαγαζι με οργανα γυμναστικης το πηρα..

:-D

Διαφημίσεις

Χα,χα,χα Νουνού καλοπέρασες από όλες τις απόψεις!!!!!!! Καλά κάνατε και το ευχαριστηθήκατε! Αλήθεια ο μικρός πίνει με το μπιμπερό? Ρωτάω γιατί από χτες βράδυ παιδεύομαι κι εγώ συνέχεια με το θήλαστρο για να συνηθίσει επιτέλους η μπουμπού το μπιμπερό, για να δούμε!

Εύη λογικό να τα έχεις παίξει με τα δύο πιτσιρίκια είναι πάαααρα πολύ δύσκολα (φαντάζομαι με 3-4 που έχουν οι άλλες κοπέλες!)! Εγώ από αύριο θα τον στείλω και πάλι παιδικό για λίγες ώρες την ημέρα τον μικρό, γιατί πραγματικά αισθάνομαι κομμάτια!

Στεγία έτσι να συνεχίσετε, χωρίς άλλα απρόοπτα με το θηλασμό! Το θήλαστρο αυτό έχω κι εγώ, πολυ ευχαριστημένη είμαι και πολύ καλό για δώρο νομίζω!

Άννια συνήλθατε οικογενειακώς?

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλούτσικα αν εξαιρέσεις το παίδεμα για να πιάσει το μπιμπερό η μικρή! Από αύριο θα ανησυχώ και πάλι που πάει ο μικρός σχολείο και φοβάμαι τόσο τις ιώσεις!!!

Πάω να την πέσω για λίγο, θα τα ξαναπούμε αργότερα! Φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!!

Είχα πολύ καιρό να μπω και διάβασα τόσα πολλά, που δεν θυμάμαι ποια είπε τι!!!

Σε γενικές γραμμές όμως όλες οι μαμάδες και τα παιδάκια είναι καλά! Μπράβο μας!

Σήμερα εμείς πήγαμε στο πρώτο μας πάρτυ!!!! Είχε γενέθλια μία φίλη μου και πήγαμε οικογενειακώς. Περάσαμε τέλεια! Ούτε η μουσική τον ενοχλούσε, ούτε η φασαρία, ούτε τα άγνωστα πρόσωπα, ούτε οι αγκαλιές που άλλαζε... Μια χαρά!!! Και όταν κάποια στιγμή νύσταξε και τον κοίμησα, δεν ξυπνούσε με τίποτα!!

Μακάρι να είναι έτσι εύκολο παιδάκι στις εξόδους μας!

Το μόνο που μου χαλάει το κέφι είναι ότι δυστυχώς τελείωσε το γαλατάκι μου :-(

Τις τελευταίες μέρες είχε μειωθεί πολύ. Έτρωγα τις σουπίτσες μου, ήπια και 2 μπυρίτσες, αλλά χθες το βράδυ που ξύπνησε δυστυχώς δεν έβρισκε καθόλου ο μικρός μου και του έφτιαξα μπιμπερό :-(

Αυτό ήταν μάλλον... τέρμα...

Πάλι καλά που πήρε και αυτούς τους 3 μήνες...

Σταματάω γιατί με έπιασε η πολυλογία και θα μιλάω για ώρες...

Φιλιά σε όλες σας!

Κοριτσάρες μου καλησπέρα μπήκα και πιο πριν αλλά δε πρόλαβα να σας γράψω πως είμαστε πολύ πολύ καλά στα φυσιολογικά μας επίπεδα....

Μάλλον τον πείραξε η πίτσα...Θα του αρέσει η υγιεινή διατροφή μάλλον...

δε προλαβαίνω,μόλις γυρίσαμε από βόλτα τον έκανα μπανάκι και τον ακούω να κλαψουρίζει στον μπαμπούλη του...Φιλάκια σε όλες σας....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Που είστε???????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημερουδια.Σημερα πρωινη,πρωινη μιας και ανοιξαν τα σχολεια.Πριν λιγο εφυγαν τα παιδακια μου,το μωρουλινι μου κοιμαται και η μικρη ξυπνησε κι αυτη πριν λιγο και παω να την ντυσω και να της φτιαξω πρωινο γιατι ειπα σημερα να στρωθω να διαβασω μπας και καταφερω τιποτις πριν τα παρατησω τελειως..........

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημερα κι απο μενααααααααααααααααα!!!Κι εγω πρωινη σημερα για τον ιδιο ακριβως λογο!!!Μονο που για να παει ο μεγαλος σχολειο πρεπει να ξυπνησει και ο μικρος και τωρα τον εχω ξυπνιο...ομως επειδη νυσταζει ο καημενος εχει γκρινια...για να δουμε..θα καταφερω να τον κοιμισω;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...