Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Αν παιδευτούν πολύ τα παιδάκια να κάνουν τα κακά τους ερεθίζεται η περιοχή και μπορεί να σπάσει κάποιο αγγείο αν έχω καταλάβει κι εγώ καλά και να έχουν λίγο αιματάκι! Και στους ενήλικες αν δεν κάνω λάθος μπορεί να συμβεί αυτό!

Άννια μου σε καληνυχτίζω και πάω να την πέσω κι εγώ, φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΑΑΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΛΥΝΩ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΘΑ ΒΑΛΩ ΠΥΤΖΑΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΡΡΡΡΡ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΦΙΛΑΚΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΗΣΥΧΗ ΝΥΧΤΑ,ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ

:-D

αννια σε προλαβα?θηλαζω και μπηκα απο το κιν.φοβηθηκα με το που αντικρυσα το αιμα.και ξερεις ε ματιαστηκα μονη μου.ελεγα ευκολος ο θηλασμος και να.αχ ειμαι και μονη σας πρηζω αλλα θελω καπου να το πω.

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

μακαρι να ειναι οπως λεει η μαρινα.

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλημερα τσουπες! πως ηταν η νυχτα σας?

εγω μεχρι τις 1,30 μαζευα και σε λιγο θα παω στο σπιτι να μου φερουν τα επιπλα και τα ηλεκτρικα και μετα να φτιαξω το χαμο απο ρουχα και τετοια ουφφφφφφφφφφφφ αυτο το κομματι με τα ρουχα σα να το βαριεμαι λιγακι

κελακο στο αιαντιο μενει μια φιλη μου και πηγαινα συχνα εκει νομιζω το νατο ειναι λιγο πιο κατω αν δε κανω λαθος εκεινη μενει κοντα στο σουπερ που απεναντι εχει κι αλλο ενα σα μινι μαρκετ αν θυμαμαι καλα που ειναι μια γιαγια

στεγια ελπιζω να μην ειναι τιποτα με τα κακακια σας

θα παω να κοιταξω να παρω ενα στεπ αν κανει δουλεια γιατι δεν εχουμε και πολυ χρονο μεχρι το καλοκαιρι

χριστινα καθυστερησε τη μετακομιση οσο μπορεις πολυ πακετο δε το περιμενα μου φαινοταν πιο ευκολο

ελενη που εισαι πουλι μου????

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

κ ελεγα οτι θα ανοιξω εγω το καφε φτου δεν προλαβα τι κανεις χαρα??καλημερααααα..μην σε προβληματιζει αυτο με τα ρουχα μολις φτιαξεις το σπιτι σου με τα πραγμτα σου και οπως θες εσυ θα δεις με τι χαρα θα βολευεις τα ρουχα στις ντουλαπες...:D:D:D

:-D

ηταν ροζ βασικα μολις γεννησα και τωρα εφυγαν δεν ασπρισαν βεβαια εβαλα μια κρεμα eternelle renuee απο το telemarketing δε ξερω αν αυτη εκανε δουλεια ή ηταν να φυγουν απο μονες τους εντωμεταξυ δε εκανα πουθενα αλλου μονο λιγες απο τη μιση μερια του αφαλου

προλαβα μια φορα και εγω

το ελπιζω εχω παρει και πολλες κρεμαστρες για τα κρεμαω το καθενα μονο του γιατι αλλιως δε μπορω με νευριαζει σ αυτο το σπιτι ηταν μικρες οι ντουλαπες τουλαχιστον εκει ειναι πιο μεγαλες και ειναι και τρεις ελπιζω να με φτασουν

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

λεω να κανω συνδεσει κονεξ

Internet

Ομιλία

Τηλεόραση

• Απεριόριστο Internet Conn-x στα 8 Mbps
  • Απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις προς όλα τα σταθερά δίκτυα
  • Υπηρεσίες Τηλεόρασης με Conn-x TV

€57,63

Τελική Τιμή

ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ???

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Kαλημερούδια!!!

Στέγια ενημέρωσέ μας για τον μικρούλι σου..πως είναι σήμερα;

Χαρά εγώ έχω οn telecoms κσι πληρώνω για τα ίδια 37ευρώ... δεν ξέρω βέβαια αν ισχύουν ακόμα αυτές οι τιμές γιατί το έχω χρόνια...για τσέκαρέ το! Όσο για την μετακόμιση...ας βρω το σπίτι και θα βάλω άλλους να μου τα κάνουν!! ;);)

PCqNp2.png

Καλημερουδιααααααα!!!Εκανα δουλειες σημερα και μολις πηρα το μπανακι μου και κοιμησα τον μπεμπη μου παω για μια φραπεδια και σας ερχομαι!!!ΕΛπιζω να ειναι καποια μεσα...αλλιως θα βγω να τη πιω στο μπαλκονι!!!!!!! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...