Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

αχ κουρευτηκα και νιωθω αλλος ανθρωπος...κοριτσια ουτε εγω εχω κυταριτιδα προτι πηρα 22κιλα το βοδι αλλα εχω ομως ραγαδες σαν ζεβρα θα γινω..οντως το στεπ ειναι πολυ καλο γιατι γυμναζει ολο το σωμα..εγω πηρα αυτο εχει και λαστιχα για να γυμναζεις τα χερια..fadb1b3e1df3a5885d2012462f33a12c.jpg

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μην στεναχωριεσαι βρε Λορετακι,οτι μπορουμε να μαζεψουμε θα μαζεψουμε.Η κυταριτιδα και οι ραγαδες ειναι το τιμημα οπως λεω κι εγω του να γινουμε μανουλες.Εγω κανω οτι μπορω τουλαχιστο να χασω τα κιλα και απο εκει και περα δεν μπορω να εξαφανισω τις ραγαδες κι ετσι τις αποδεχομαι γιατι αλλιως θα παθω καταθλιψη.Τι να κανει κι αυτη η κοιλια μου που ηταν πλακα,4 φορες μπηκε και βγηκε.:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

αχ κουρευτηκα και νιωθω αλλος ανθρωπος...κοριτσια ουτε εγω εχω κυταριτιδα προτι πηρα 22κιλα το βοδι αλλα εχω ομως ραγαδες σαν ζεβρα θα γινω..οντως το στεπ ειναι πολυ καλο γιατι γυμναζει ολο το σωμα..εγω πηρα αυτο εχει και λαστιχα για να γυμναζεις τα χερια..fadb1b3e1df3a5885d2012462f33a12c.jpg

Μεγεια,μεγεια.Ειναι θεμα οργανισμου η κυταριτιδα,μπορει να εισαι κοκαλο και να εχεις η να εισαι 80 κιλα και να μην εχεις.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Μην στεναχωριεσαι βρε Λορετακι,οτι μπορουμε να μαζεψουμε θα μαζεψουμε.Η κυταριτιδα και οι ραγαδες ειναι το τιμημα οπως λεω κι εγω του να γινουμε μανουλες.Εγω κανω οτι μπορω τουλαχιστο να χασω τα κιλα και απο εκει και περα δεν μπορω να εξαφανισω τις ραγαδες κι ετσι τις αποδεχομαι γιατι αλλιως θα παθω καταθλιψη.Τι να κανει κι αυτη η κοιλια μου που ηταν πλακα,4 φορες μπηκε και βγηκε.:tongue:

ναι κέλι μου, εσύ δικαιολογείσαι! Όμως θα προσπαθήσουμε να γίνουμε όπως παλιά (κάποια στιγμή)...

Ευτυχώς ραγάδες δεν έχω αλλά μπουτάκια και κωλάκι μεγάαααααλααααα

Η κοιλιά θέλει λίγο γυμναστική και μερικά κιλάκια και θα επανέλθει...

Αννια μου εσύ εισαι και μικρή...πήρες όμως τόσα κιλά ε???

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Βρε κουτσομπόλες, τι είστε εσείς!!!!!!!!!!!!

Λορέττα ο γιος σου είναι ένας κούκλος, χαλάλι του που σε ταλαιπωρεί και λιγουλάκι! Και η μαμά όμως όλο γκρινιάζει για κοιλά κλπ και εμένα μια χαρά μου φάνηκες! Εγώ μετά από αυτές τις κρεπάλες μετά το Πάσχα ενώ κάτι είχα κάνει και είχε χαθεί κανένα κιλάκι δεν τολμώ να ζυγιστώ!

Από Δευτέρα πρέπει να ξεκινήσω κανονικά γυμναστήριο και επιτέλους δίαιτα αλλιώς...! Πάντως μου το έλεγε και μια γνωστή που ξέρει από αυτά συνήθως ή ραγάδες ή κυτταρίτιδα έχει κάποιος, σπάνια και τα δύο! Δυστυχώς έχω το 2ο, νομίζω θα προτιμούσα ραγάδες γιατί εκεί έστω με λέιζερ εξαφανίζονται, η κυτταρίτιδα όμως κυρίες μου ?????Ονειρεύομαι μια μαγική σύριγγα που να μπαίνει στα μπούτια και να ρουφάει όλα τα παλιοπράγματα από εκεί και να γίνεσαι λεία!!!!!!!!!!!!!!! Όνειρα θερινής νυκτός!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΔΑ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΣΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Μάλλον η ίδια ευθύνομαι...

Έχω υπερπαραγωγή(το ξέρω δίνω 2-3 γεύματα σε κάθε στήθος) ε σήμερα του έδινα ανά στήθος...

Ευελπιστώ να το διορθώσω γιατί εξάλλου δε τρώω και ιδιαίτερα τα γαλακτοκομικά....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Στεγία μου οχι να σε στενοχωρήσω, αλλά η υπερπαραγωγή κάνει μόνο πράσινα κακά και όχι αίμα! Μπορεί όμως να είναι από καμιά ραγαδούλα στον ποπό, μήπως σφίχτηκε πολύ για να κάνει τα κακά ή μήπως έκανε πολλές φορές μέσα στη μέρα? ΓΙα δες και τις επόμενες φορές πώς θα είναι και τα ξαναλέμε! Ελπίζω να ήταν τυχαίο και να είναι ραγαδούλα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Στεγία μου οχι να σε στενοχωρήσω, αλλά η υπερπαραγωγή κάνει μόνο πράσινα κακά και όχι αίμα! Μπορεί όμως να είναι από καμιά ραγαδούλα στον ποπό, μήπως σφίχτηκε πολύ για να κάνει τα κακά ή μήπως έκανε πολλές φορές μέσα στη μέρα? ΓΙα δες και τις επόμενες φορές πώς θα είναι και τα ξαναλέμε! Ελπίζω να ήταν τυχαίο και να είναι ραγαδούλα!

Πλάκα πλάκα εχτές έκανε μόνο μια φορά και σήμερα δε τον προλάβαινα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Για την υπερπαραγωγη το διάβασα μετά από ψάξιμο στο νετ.

Θα δούμε.Κοιμάται σήμερα και νωρίς....

Όχι τίποτα άλλο το βρήκε να το κάνει σήμερα που είμαι μόνη...Νύχτα ο μπαμπούλης...

cIhqp3.png

9knMp3.png

ξύπνησε...πάω για μαμ....

καληνύχτα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...