Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΠΡΙΝΣΙ ΜΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ,ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 3ΜΗΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΕΙΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΓΩ ΕΦΤΑΣΑ ΤΑ 58,5ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΛΛΑ 4..

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαράκι, σου έγραψα βρε παραπάνω αλλά από τον καταιγισμό μηνυμάτων μάλλον δεν το είδες!!!!! Νομίζω ότι μία κουδουνίστρα είναι ότι πρέπει. Εμένα τρελαίνεται για το mobile του στο κρεβατάκι του, όσο για το παιχνιδάκι του ρηλάξ, κι εμένα το τρομάζει προς το παρόν.

Ουπςςςς, ήρθε ο υδραυλικός....

Αννια μου εμενα χαμωγέλασε στην 4 βδομάδα και αγκού ειπε στην 6 είχε τρελαθεί ο γιατρός και μάλιστα λέει αγρρρρρρρρρρρρρ οι ψυχούλες μου μου έρχεται να τους δαγκώσω τα χειλάκια!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Επιτέλους σας διάβασα! Γυρίσαμε από το 1ο μας ταξιδάκι με τα 2 μικράκια και προσπαθουμε....να συνέλθουμε! Κουραστήκαμε αρκετά αλλά δεν πτοούμαστε, ελπίζουμε να το επαναλάμουμε λείαν συντόμως!!! Μία συμβουλή: Όσες έχετε ένα μωράκι ακόμα, αν σας δωθεί η ευκαιρία, ειδικά τώρα πριν μπουν τα στερεά, για ταξιδάκι, μην το σκεφτείτε ζαλωθείτε τα απαραίτητα και πηγαίνετε! Δεν ξέρω τι γίνεται αν παίρνουν μπιμπερό τα παιδιά και πρέπει να σκεφτείτε τα της αποστείρωσης αλλά αν θηλάζουν παίρνετε 2-3 φορμάκια, άλλα τόσα φανελάκια, πάμπερς, πετσετούλα και το πορτ μπεμπέ και φύγατεεεεεεε! Εμάς τώρα είχε πλάκα που πήγαινε συνήθως πρώτα ο άντρας μου με το μικρό για πρωινό ή βραδινό και μετά αφού θήλαζα τη μικρή πήγαινα κι εγώ και μας λέγανε όλοι "κι αυτό δικό σας είναι???" Ήταν τα μόνα παιδάκια στο ξενοδοχείο, οπότε είχαμε τραβήξει την προσοχή! Χαχαχα! Πάντως στο γενικό χαμό κατάφερα να ξεκλέψω και τις 2 μέρες από 1 ώρα το μεσημέρι που κοιμόταν όλοι και τσουυυυυπ πήγα στο spa! Ένιωσα να ισιώνει λίγο το κορμί μου επιτέλους!!!Χαλάλι τα λεφτά που φυγάνε και που οι υπό άλλες συνθήκες δε θα τα έδινα με τίποτα, αλλά τώρα ούτε όρεξη για ψώνια έχω ακόμα, ούτε πολλές διασκεδάσεις, οπότε άξιζε τον κόπο!

Μαρία διάβασα το χουνέρι που σας έκανε η...να μην τη χαρακτηρίσω γιατρός και έπαθα πλάκα! Δόξα το Θεό δεν έχει τίποτα η αγαπούλα σου, αλλά σε τρελαίνουν στο λεπτό με κάτι τέτοια οι παλιογιατροί!

Στεγία μου αν και καθυστερημένα, σου εύχομαι κι εγώ να τα εκατοστήσεις και πολλές-πολλές ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένειά σου! Έπαθα κι εγώ πλάκα που έγραφες στις 23 θα κάνουμε το 2ο!!!!!!!! Καλά λέω πώς γίνεται να κανονίζει ακριβώς την ημερομηνία?Για τα μπάζα είμαι το ξέρω!

Νουνού ελπίζω το μεγάλο σου αγοράκι να είναι πολύ καλύτερα! Πάντως και το δικό μου όσο πάει και αντραλεύει!

Ελκαράκι βρε μπας και τον τριγυρίζει καμιά γαστρεντερίτιδα τον μικρό σου και δεν το λέει για να τραβήξει την προσοχή σας (όχι ότι αποκλείεται, αλλά λέμε!)

Μανιτάρι εντάξει αφού ξεπεράσατε το ψυχολογικό όριο των 5 κιλών καλά είστε! Εμάς δε μας κόβω να είμαστε τόσο τριών μηνών! Μαζί με την Πρίνσι είμαστε οι τελευταίες μαμάδες που πολεμάμε για το 5κιλο! Χα,χα,χα! Χαρούλα όταν διάβασα ότι το παληκαράκι σου ξεπέρασε τα 8 κιλά, έπαθα πλάκα! Φτού,φτού, καλόφαγο να είναι πάντα, σε λίγο θα είναι όσο είναι και το μεγάλο κακόφαγο παιδάκι μου! Χι,χι,χι!

Δε θυμάμαι τι άλλο να σχολιάσω, ας ποστάρω μη χαθούν όλα και κλαίγομαι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ξέχασα να σας γράψω ότι η κόρη μου εξελίσεται σε μεγάλη κουτσουμπόλα!!!!!! Αμέ! Δε χάνει κουβέντα όταν μιλάμε κοντά της και προσπαθεί με τις κινήσεις της γλώσσας της να πει κουβεντούλες! Λέει αγκού και κάτι άλλα περίεργα ακαταλαβίστικα και είναι συνέχεια με το χαμόγελο και γελάει όταν της μιλάς! Τελικά με το γιο μου δεν έχουν καμία σχέση! Εκείνος ηταν (και παραμένει) από τα πλέον κινητικά παιδιά που ξέρω! Μόλις σαράντησε κλωτσούσε τα κουκλάκια από το γυμναστήριο και γυρνούσε γύρω-γύρω, 3 μηνών έπεσε από το διπλό κρεβάτι που τον είχα στο κέντρο, αλλά το γέλιο του ακριβοθώρητο και από κουβεντούλες άργησε πολύ! Η μικρή ακριβώς αντίθετα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Η ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΟΛΕΣ Η ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ

ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΧΙΚΟ ΤΗΣ ΓΛΥΚΟΥΛΑΣ

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Εμένα το καλό μου κοιμάται απο τις 8ή 9 το βράδυ μέχρι στις 7 το πρώι τρώει και κοιμάται ξανά μέχρι τις 11:30 τρώει και ξανακοιμάταιμέχρι τις 5 και μετα μένει ξύπνια μέχρι τις 9 ή τις 8 που θα κάνουμε μπανάκι τρωει ενα μπουκάλακι γάλα και μετά κοιμάται μέχρι το πρωί!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Τιιιιι? τι λες βρε μαράκι...τελειο μωράκι...Εμένα κοιμάται στις 11 το βράδυ, ξυπνάει γύρω στις 4 με 5 το πρωί και μετά απο τις 7 αρχίζει το πανηγύρι μέχρι τις 11 το βράδυ πάλι....και θέλει συνέχεια να του μιλάω και να παίζουμε....

στελλα μου και μένα εκανε νινιδα και μάλιστα πολυ, σε όλο το κεφαλάκι μπροστά και έβαλα ενα ειδικό λαδάκι. Τώρα έμεινε πολυ λίγο...

Χαρά παιδαράς ο μικρός σου ε??? και πολύ ψηλός!!!!

Εμείς εμβόλιο δεύτερο την Τετάρτη. Ο δικός μου έκλαψε πολυ στο πρώτο. Μήπως ο γιατρος έχει βαρύ χεράκι????? Θα του το βγάλωωωω που πονάει το μωράκι μου...

Πλησιάζουμε τον τρίτο μήνα. Αν δεν πάρω μπρος να χάσω κιλά δε ξέρω τι θα γίνει...γυμναστική γιοκ...μ'εχει εξουθενώσει ο μικρός και δεν αντέχω.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...