Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΑΑΑΑΑΑΑ, κατάλαβα!!!!! Είδες που ο νους μου όλο στο πονηρό είναι!!!!

χαχαχαχαχαχα δε πειράζει και μένα αλλά από σήμερα αρχίζει νύχτα να δούμε τι θα κάνουμε.....Είπαμε κάνω συνεχές προπονήσεις και θα μου λείψει....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΕΛΑΚΟ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗ ΠΡΩΤΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΕΣ???

ΕΜΑΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΠΥΡΕΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 64 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ 8,500 ΚΙΛΑ

ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΠΙΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕ ΞΕΡΩ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΤΑΞΗ . ΑΥΤΑ ΑΜΑ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΕΥΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΛΟ ΣΚ ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Με το δεξί, με το δεξί το νεό σας σπιτικό Χαρά μου!!!!

Καλέ, σκόρδα το μικράκι σου! Ή μάλλον λάθος, ο γιγαντούλης σου!!!!!:P:p:p

Μαράκι, βλέπω ξεκινάς τα καλοπιάσματα, ε??? Καλά κάνεις!!!! Χμμμ, ίσως μία κουδουνίστρα???

Σας χαιρετώ προς το παρόν γιατί έχουμε φωνάξει υδραυλικό, έχουμε ένα θέμα με τη βρύση της κουζίνας. Ciao!!!!

Επεξεργάστηκαν by principessa

Εμένα το καλό μου κοιμάται απο τις 8ή 9 το βράδυ μέχρι στις 7 το πρώι τρώει και κοιμάται ξανά μέχρι τις 11:30 τρώει και ξανακοιμάταιμέχρι τις 5 και μετα μένει ξύπνια μέχρι τις 9 ή τις 8 που θα κάνουμε μπανάκι τρωει ενα μπουκάλακι γάλα και μετά κοιμάται μέχρι το πρωί!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Εντωμεταξύ χθες βγήκαμε έξω με τον άντρα μου για πρώτη φορά στα μαγαζιά μετά τη γέννα μόνοι μας για να αλλάξουμε το στρώμα στο κρεβάτι μας. Μιλάμε ότι αισθάνθηκα σα να πήγα στη ντίσκο!!!!!:P:p:p

Ακούστε και το άλλο να γελάσετε με τα χάλια μου. Οι πωλητές και στα δύο καταστήματα που πήγαμε, νόμιζαν πως είμαι έγκυος!!!:shock::shock::shock: Από πού πάνε για το Ζάλογγο???????

χχαχααχα τι λες τώρα βρε πρίντσι μου;;; Δηλαδή τι σου είπαν;; Πάντως και εγώ κορίτσια βλέπω φώτος από την κοιλιά της εγκυμοσύνης μου και πρεπει να σας πώ ότι ακόμα έχω κοιλιά σαν 4,5 μηνών!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙΙΙΙ????

Στέγια και εγώ το ίδο με την πριντσι κατάλαβα...ότι ετοιμάζεστε για το δεύτερο μωράκι και λέω πάει... τρελάθηκε... :tongue::tongue:

Eμένα το μικρούλι μου κομήθηκε έχθές ακριβώς όπως και της Ελένης και τώρα πάλι κοιμάται κανένα 2ώρο και βάλε....

Χαρά μου καλορίζικο το σπιτάκι σας!!!!!!!!!!!! Καλέ γίγαντας ο γαμπρός!!!!!! Ευτυχώς που και την δική μου δεν την λες mignon....

PCqNp2.png

ΩΠΑ ΠΟΛΥ ΠΡΑΣΙΝΙΛΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΟΛΕΣ ΜΕΣΑ ΕΙΣΤΕ ΤΣΟΥΠΡΕΣ??ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ??ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΚΡΙΝΙΑΡΙΔΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΕΜΕΙΣ 2ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΧΟΥΜΕ 7/5ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΙΣ 26/3ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ 1ΜΗΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΣ....Α ΚΑΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΜΟΥ ΒΑΨΕΙ Ο ΣΥΖΥΞ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΘΙΝΩ ΚΙ ΑΛΛΟ..

:-D

Διαφημίσεις

Μαράκι, θέλω κι εγώ τέτοια ωράριααααααα!!!!!!!!!!!!

Άσε Χριστινάκι, ο ένας μου το πέταξε στα μούτρα έτσι με το καλημέρα σας, και στο άλλο κατάστημα όταν αναφέρθηκα στον άντρα μου και είπα κάτι σχετικά με το μωρό μας, η πωλήτρια μου είπε "με το καλό". Χάλι μαύρο σου λέω!!!!!!

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ..ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ 10Λ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΩ ΑΛΛΙΩς ΤΣΙΡΙΖΕΙ..ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΓΚΚΚ ΟΟΟΟ ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΚΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΚΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΩ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ...ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ 8500ΚΙΛΑ???

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...