Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

εσάς έχουν τα μωρά σπυράκια στο πρόσωπο, αυτά που μοιάζουν με ακμή;;; Ελένη, έχει ο μικρός σου;

Ναι εχει λιγα!Τη προηγουμενη εβδομ ειχε περισσοτερα αλλα φυγανε!Ολα τα μωρακια εχουν νομιζω!Καθαριζουν λενε....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λορετακι μια συμβουλη!Να προσεχεις οταν κλεινεις τη πανα το τσουτσουνι του να κοιταει προς τα κατω!Προς αποφυγη ατυχηματων!! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Nai, ξέρω θα φύγουνε, αλλά με αγχώνει που ξερένεται το προσωπάκι της τώρα που φεύγουνε, καμιά κρεμούλα θα θέλει αλλά ΄΄αραγε υπάρχει;; θα το ψάξω λίγο

Λορέτα δεν ξέρω γιατι το μωράκι σου βρεχει τα ρουχάκια, μάλλον κάτι λάθος κάνεις όπως βάζεις την πάνα....

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Εγω του βαζω ενυδατικη μια που βαζω και στον μεγαλο που παθαινει συχνα ξηροδερμιες

αλλα δε ξερω αν βοηθησε...νομιζω οτι απλα ηταν η ωρα τους να υποχωρησουν..

rssOp2.pngDiP1p2.png

Λορετακι μια συμβουλη!Να προσεχεις οταν κλεινεις τη πανα το τσουτσουνι του να κοιταει προς τα κατω!Προς αποφυγη ατυχηματων!! ;)

αααααα θα τό προσέχω...είναι πολυ ζωηρό αυτό το τσουτσουνι...ολο με κατουράει (χθες με κατουρησε 3 φορές, την τρίτη απο πάνω μέχρι κάτω...). Όπου και να βρίσκομαι εμένα έχει στόχο!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

αααααα θα τό προσέχω...είναι πολυ ζωηρό αυτό το τσουτσουνι...ολο με κατουράει (χθες με κατουρησε 3 φορές, την τρίτη απο πάνω μέχρι κάτω...). Όπου και να βρίσκομαι εμένα έχει στόχο!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:ναι στην αρχη συμβαινει αυτο συνεχεια!!!!!!εγω οταν τον ανοιγω να τον καθαρισω βαζω πανω στη τσουτσου του ενα μαντιλακι,και εχω ετοιμο ανοιχτο το καθαρο παμπερ διπλα μου για να το αλλαξω γρηγορα!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

βρε αγορομάνες θα χετε πολύ πλάκα!!!!

ξέρω από τα αγοράκια της αδερφής μου ότι τα αγόρια μπεμπέ το χουν αυτό το καλό -:tongue: - όταν τα αλλάζεις πάνες!!!! :lol:

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Μπράβο σας Κέλη και Μανιταράκι που σκέφτεστε να μεγαλώσετε κι άλλο τις οικογένειές σας! Θαυμάζω απίστευτα τις οικογένειες αλλά κυρίως τις μανούλες με πολλά παιδιά! Τι να πω, με το καλό!!! Σας είπα ότι δίπλα μου γεννούσε μία κοπέλα το 10ο παιδί της?

Μανιταράκι ναι αποθηκεύω γάλα στην κατάψυξη για να έχουμε απόθεμα αν χρειαστεί να λείψω, κρατάει ένα εξάμηνο εκεί! Έχω πάρει ειδικά ποτηράκια της avent που είναι για το σκοπό αυτό!

Μαρινακι μου κι εμενα ετσι με βλεπω μια μερα,να λεει καποια για μενα[σας ειπα; μια διπλα μου γεννουσε το δεκατο παιδι της]:tongue::lol:

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλημερα καλημερα... τι μου κανετε τσουπρες?

λορετακι και εγω μια απο τα ιδια το κατουρηματακι δε το γλιτωνα αλλα τελευταια κανω αυτο με το μαντηλακι..

αχ κοριτσια εχτες πηγαμε στην εκκλησια και πηραμε την ευχουλα σαραντησαμε και εβαλε ο παπας το μπεμπη και στο ιερο μεσα και μετα πηαγ για καφε στη πεθερα μου ηταν η πρωτη φορα που πηγα για καφε στη πεθερα και ενιωσα λες και ειχα παει διακοπες. πολυ μου αρεσε που ειχα και το μωρο και πηαμε βολτιτσα αμα ανοιξει ο καιρος ολο εξω θα ειμαστε χαχαχαχχα ευτυχως που εχω αυτοκινητο γιατι αν εξερεσεις το κρυο που εφαγα εγω γιατι το μωωρο ετσι οπως το ειχα δε πηρε χαμπαρι τιποτα εω παντως τουτουριασα..

και κατι πονεμενο εμενα μου τελειωσαν τα λοχεια και τωρα εχω κανονικη περιοδο ζω ενα δραμα ειμαι ξαπλωμενη και τρεχει λες και εχω ξεχασει τη βρυση ανοιχτει ειναι φυσιολογικο? μηπως πρεπει να παρω το γιατρο να του το πω τι να κανω? βοηθηστε κοριτσιαααααααααααααααα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

αχ ξεχασα να σας πω οτι εγω ηθελα να κανω 5 παιδια αλλα τωρα με τη καισαρικη δε με βλεπω μεχρι 3 μου ειπε ο γιατροις και για 4 πολυ επικυνδυνα. γιατι δε μπορουμε μετα απο καισαρικη να γεννησουμε φυσιολογικ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ??????

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Kαλημερούδια και από μένα!!

Εχθές ήρθε η παιδίατρος και όλα καλά! Έχει φτάσει 4400γρ και 56,5 εκ! Εντωμεταξύ από τις 9 μέχρι τις 1 δεν έλεγε να κοιμηθεί καθόλου, με αποτέλεσμα να κοιμηθεί το βράδυ 5,5 ώρες σερί...τέλεια!!! :tongue:

Εμένα ταο το μικρό δεν είχε καθόλου σπυράκια αλλά έχω ακούσει ότι είναι πολύ συνηθισμένο.. μήπως να ρωτούσες τον γιατρό αν μπορείς να του βάλεις κάτι; Μπορεί στο πρόσωπο να μην πρέπει..

Αλήθεια εσείς του βάζετε κρέμα κάθε φορά που τα αλλάζετε; Επίσης τα πλένετε όταν λερώνονται πάντα με νεράκι και σαπούνι; Εγώ μέσα στην ημέρα την πλένω με νεράκι και όχι πάντα σαπούνι, και το βράδυ με μωρομάντηλα.. και κρέμα δεν βάζω σε κάθε άλλαγμα.. σχεδόν 1 προς 3 φορές βάζω!

Χαρά μου υπομονή με την περίοδο! Τουλάχιστον σου τέλειωσαν τα λόχειααα!!!!! Άλλες 4-5 μερούλες και θα είσαι έτοιμη για κάθε...άθλημα..χααχαχ!! :tongue::tongue::tongue:

PCqNp2.png

ΑΧ ΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΤΑΟ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΜΕΝΑ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΑΚΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλημερα κοριτσακια,αυτα τα ασπρα σπυρακια στην μυτη τα εχει κι εμενα και ολα σχεδον τα μωρα,φευγουν απο μονα τους δε χρειαζεται κρεμα ειναι φυσιολογικο.Χριστινακι δε χρειαζεται καθε φορα κρεμα για να αναπνεει το δερματακι του,και το βραδυ καλα κανεις και το καθαριζεις με μωρομαντηλα γιατι με νερο θα χανει τον υπνο του.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...