Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!! Όλες καλά;;

κελακο οπως εχω ξαναγραψει ειμαι λιγο ξινη σαν χαρακτιρας και μαλλον εχω αγοραφοβια.οποτε δεν μου ειναι ευκολο να γραφω παντου.

για να γραφτω εδω σας διαβαζα κανενα δυμινο και πλεον σας ειχα συνηθιση.

Πλάκα έχεις βρε μανιτάρι που λες συνέχεια ότι είσαι ξινη! :tongue::tongue: Εμάς μια χαρά γλυκά μας μιλάς πάντως!!!

Να απαντήσω και στο Μαράκι με τις ερωτήσεις του...

Δεν έχω πάει ποτέ Μυτιλήνη άρα δεν ξέρω και για ενοικιαζόμενα, χαμομηλάκι δεν έχω δώσει ποτέ, και εμένα κοιμάται ανάσκελα συνήθως.. βέβαια κάποιες -λίγες- φορές κοιμάτια ακόμα και στο πλάι..

PCqNp2.png

Καλέ τι έγινε?Έφτιαξε ι καιρός και ξεχυθήκατε για βολτάνες?

Εμείς ξυπνήσαμε στις 2...Είχαμε στις 1 επίσκεψη για καφεδάκι και όλα καλά...

Ο Πρίγκιπας είναι μέσα στη τρελή χαρά οπότε και η μανούλα και ο μπαμπούλης το ίδιο.....

Μανιταράκι μη λες ανοησίες για ξινίλες και τέτοια απλά θέλεις τον χρόνο σου όλες κατά κάποιο τρόπο τον θέλουμε...

Μαράκι ούτε εγώ έχω πάει Μυτιλήνη...Αν και ξέρω πως είναι τέλεια....

Ελένη μάλλον θέλει την προσοχή σας το μαναράκι σας...Δώστου φιλάκια και από εμένα.

Εμείς το δεύτερο θα το κάνουμε στις 23/4....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

χελόου!!!!

πήγα βολτίτσα με το μωρό μου (που πια δεν κοιμάται ΟΥΤΕ στο καρότσι) και του πήρα μαγιο και πετσέτα!!! είναι τελεια!!! το μαγιο ειναι με λουλουδια (λίγο χαβανέζικο, καταλαβατε) και η πετσέτα μας γαλάζια με μπλε...

Κατα τα άλλα μετρια. Ο μικρός παρ'ολη τη διατροφή που κάνω εχει ακόμη ζόρι και αερια και πρασινα κακάκια...δε ξέρω πια τι μπορεί να τον πειράζει. Θα κόψω και κρεμμύδι και πιπεριά. Σε λιγο θα τρώω μόνο ψωμι...:|

Τι κάνετε εσεις?

Μανιταράκι γιατι λες οτι εισαι ξινή? Εμενα μια χαρά γλυκιά μου φαίνεσαι... Με τον αντρουλη σου εισαι γλυκιά????

Μαράκι, απο μυτηλίνη δε ξέρω, χαμομήλι δε του δίνω,ο μικρός κοιμάτα μόνο ανάσκελα (όταν κοιμαται)

Στέγια τι ώρα κοιμηθηκατε και ξύπνησε στις 2? εμένα γιατι ξυπνάει απο το άγριο χάραμα????:-(:-(

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Τζαααααα!!Εδω κι εγω!!!Μεγια το μαγιο λορετα μου...και...καλα μπανια!!!Παντα κανει πρασινα κακα ο μικρος;

Εμεις κοιμηθηκαμε χτες στις 2200 ξυπνησε στις 700 εφαγε και μετα ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 1030!Τα στορια ομως τερμα κατω κατεβασμενα!

Τωρα ο μεγαλος κοιμηθηκε αλλα ο μικρος εχει κεφια.....

Μαρακι ιδεα και εγω απο Μυτιληνη!Εγω δινω χαμομηλι οταν ειναι μπουκωμενος αλλα τρωει ξενο γαλα!

Μανηταρι μου....μαλλον δεν εχεις γνωρισει ξινο ανθρωπο στη ζωη σου.....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Γεια σας κοριτσάρες!!!!!

Κάναμε κι εμείς χθες το πρώτο μας εμβόλιο, ευτυχώς δεν είχε καμιά παρενέργεια το κουκουνάρι μου!:P:p:p. Μαρίνα κάτι είχες πει ότι το παιδί σου είναι το πιο κακόφαγο... Κου,κου, τί να πω κι εγώ που μου είναι ακόμα 4.500????

Νουνού, περαστικά στο γιόκα σου, μα πόσα μάτια πρέπει να έχουμε για να προσέχουμε τα βλαστάρια μας επιτέλους?

Μαρία χαίρομαι που πήγαν όλα καλά με την μπουμπού σου!!! Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο στο ότι όποιος δεν έχει χρήματα τη σημερινή εποχή, τον τρώει η μαρμάγκα στην κυριολεξία.:(:(:(

Στέγια μ' αρέσει που έχεις διαλέξει και την ημερομηνία!!!. Καλό βόλι λοιπόν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;););););););)

Εντωμεταξύ χθες βγήκαμε έξω με τον άντρα μου για πρώτη φορά στα μαγαζιά μετά τη γέννα μόνοι μας για να αλλάξουμε το στρώμα στο κρεβάτι μας. Μιλάμε ότι αισθάνθηκα σα να πήγα στη ντίσκο!!!!!:P:p:p

Ακούστε και το άλλο να γελάσετε με τα χάλια μου. Οι πωλητές και στα δύο καταστήματα που πήγαμε, νόμιζαν πως είμαι έγκυος!!!:shock::shock::shock: Από πού πάνε για το Ζάλογγο???????

AAAA Παράπονο δε έχω όλη μέρα κοιμάται ο Πρίγκιπας αλλά το βράδυ στις 2....

ξύπνιος μένει από τις 16 έως τις 21 ή 22 και μετά θα κοιμηθεί καμία ωρίτσα γιατί αλλιώς θα γκρινιάζει αν τον κρατήσω ξύπνιο...

Το πρωί τον βάζω και κοιμάται μπρούμυτα και του αρέσειιιιι αφού ξεχνάει να ξυπνήσει...

Χαμομήλι δε του έχω δώσει καθόλου όπως και πιπίλα μόνο 2 φορές..

Η νινίδα για την ώρα έφυγε...Έπαθε και κάποιο άλλο μωράκι?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας κοριτσάρες!!!!!

Κάναμε κι εμείς χθες το πρώτο μας εμβόλιο, ευτυχώς δεν είχε καμιά παρενέργεια το κουκουνάρι μου!:P:p:p. Μαρίνα κάτι είχες πει ότι το παιδί σου είναι το πιο κακόφαγο... Κου,κου, τί να πω κι εγώ που μου είναι ακόμα 4.500????

Νουνού, περαστικά στο γιόκα σου, μα πόσα μάτια πρέπει να έχουμε για να προσέχουμε τα βλαστάρια μας επιτέλους?

Μαρία χαίρομαι που πήγαν όλα καλά με την μπουμπού σου!!! Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο στο ότι όποιος δεν έχει χρήματα τη σημερινή εποχή, τον τρώει η μαρμάγκα στην κυριολεξία.:(:(:(

Στέγια μ' αρέσει που έχεις διαλέξει και την ημερομηνία!!!. Καλό βόλι λοιπόν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;););););););)

Εντωμεταξύ χθες βγήκαμε έξω με τον άντρα μου για πρώτη φορά στα μαγαζιά μετά τη γέννα μόνοι μας για να αλλάξουμε το στρώμα στο κρεβάτι μας. Μιλάμε ότι αισθάνθηκα σα να πήγα στη ντίσκο!!!!!:P:p:p

Ακούστε και το άλλο να γελάσετε με τα χάλια μου. Οι πωλητές και στα δύο καταστήματα που πήγαμε, νόμιζαν πως είμαι έγκυος!!!:shock::shock::shock: Από πού πάνε για το Ζάλογγο???????

Ξέχασα να γράψω οτι εννοώ το εμβόλιο........

Για δεύτερο ζουζούνι αφού χορτάσω τον Πρίγκιπα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Με γειά το μαγιώ και η πετσέτα Λορέττα..

cIhqp3.png

9knMp3.png

Η νινίδα για την ώρα έφυγε...Έπαθε και κάποιο άλλο μωράκι?

Εμείς, εμείς!!!!!!!!!!!! Αρχικά ξεκίνησε έντονη ξηροδερμία στο μέτωπό του και ήταν το καλό μου σαν ψωροφαγωμένο και τώρα που έφυγε από το μέτωπο, έχει αρχίσει να εξαπλώνεται και στο τριχωτό. Το είπα στον παιδίατρο και μου συνέστησε μία κρεμούλα. Την παρήγγειλα χθες στο φαρμακείο και θα πάω το απογευματάκι να την πάρω.

Δε ξέρω αν ακούσατε για τον ROBBIE MADDISON που εχτές εχτές πήδηξε τον Ισθμό με την μηχανή...

http://www.youtube.com/watch?v=xXKq8JKByXk

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ξέχασα να γράψω οτι εννοώ το εμβόλιο........

Για δεύτερο ζουζούνι αφού χορτάσω τον Πρίγκιπα....

ΑΑΑΑΑΑΑ, κατάλαβα!!!!! Είδες που ο νους μου όλο στο πονηρό είναι!!!!

Όσο για το σχόλιό σου μανιταράκι περί ξινότητας, προσωπικά δεν έχω ακούσει κανέναν ξινό να παραδέχεται την ξινοσύνη του, οπότε μάλλον δεν παίζει στην περίπτωσή σου!!!

Υ.Γ. (Μπαμπινιώτη τρέχα να σωθείς, έχω βγάλει νέες λέξεις!!!!!)

Επεξεργάστηκαν by principessa

Εμείς, εμείς!!!!!!!!!!!! Αρχικά ξεκίνησε έντονη ξηροδερμία στο μέτωπό του και ήταν το καλό μου σαν ψωροφαγωμένο και τώρα που έφυγε από το μέτωπο, έχει αρχίσει να εξαπλώνεται και στο τριχωτό. Το είπα στον παιδίατρο και μου συνέστησε μία κρεμούλα. Την παρήγγειλα χθες στο φαρμακείο και θα πάω το απογευματάκι να την πάρω.

Εγώ ακολούθησα την παραδοσιακή συνταγή του έκανα μασάζ εκεί με ελαιόλαδο και το άφησα μισή ωρίτσα.μετά με την τσατσάρα τα χτένισα και τον έπλυνα...Έφυγε...Θα δούμε αν ξαναεμφανιστεί...Και εμάς όταν είχα πάει για το πρώτο εμβόλιο είχε ξηροδερμία στο μέτωπο και μου είπε πως είναι αρχή νινίδας και να βάλω ελαιόλαδο και μόνο οπότε....Εχτές όταν τον φόρεσα στο μει ται κοιτάω και τι να δω γεμάτος και τρελάθηκα...Έχει και μπόλικα μαλλιά και δε φαινόταν.Ακριβώς στην πηγή....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...