Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Αναλογα τα κεφια της, το πρωι συνηθως δεν πινει καθολου αλλα κατα την διαρκεια της μερας μπορει να πιει απο 30 μεχρι 120 ml

Μπραβο παντως στον αντρα σου που τα καταφερε. Αυτα ειναι τα ωραια! Εμεις ακομα δεν εχουμε καταφερει να βγουμε βραδυ ελπιζω να το κανουμε συντομα και αυτο.

Nai......βεβαια....ε..δεν εκανε και κανενα αθλο....τα παιδια του κρατησε.....εγω τα κραταω ΟΛΗ μερα....ΚΑΘΕ μερα...τεσπα...ας του πουμε ενα μπραβο να παρει τα πανω του...:tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ τι έγινε?εξαφανιζόλ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημερα τσουπρες!!!Τετοια ωρα ειμαι σιγουρη οτι κοιμαστε ολες!και...καλα κανετε!Εγω περιμενω την αδερφουλα μου και ειπα να συμμαζεψω λιγο το σπιτι!ΕΙμαστε καλα δοξα το θεο..το μονο που με στεναχωρει ειναι ο μεγαλος μου που παραπονιεται εδω και τρεις μερες συνεχεια οτι τον ποναει η κοιλια του...νομιζω οτι το κανει για να τραβηξει τη προσοχη μου....γιατι οταν του λεω οτι δε θα κατεβουμε τοτε κατω να παιξει ή οτι θα πρεπει να μεινει στο κρεββατι του περνανε ολα....ξερω οτι δε πρεπει να δινω σημασια...αλλα ανησυχω....κι αν εχει οντως κατι;τεσπα...αν συνεχιστει θα τον παω στο γιατρο απο βδομ τουλαχιστον να ξερω οτι ειναι καλα........

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

καλημερα

σημερα εχω σιδερο ευτιχος θα γλυτωσω το φαι :-P

σοφακι στα αστειλα σημερα.

χαρουλα δεν αργησατε να κανετε το δευτερο εμβολιο?

εμεις το καναμε εχθες.

μαρινα η μπουμπου μου ειναι 5130 κιλα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Μανιταρακι....τι επαθες παιδακι μου;;;;;γλιστριδα εφαγες;;;; :) :):)

βρε ελανακι απο τοτε που γεννησαμε οποτε μπαινω μονη μου μιλαω (οπως τωρα) λοιπον βρηκα την νουνου και ειπα να τα δωσω ολα:-P

izE6p2.png?S6UQkQqM

Μανιταρακι πως και δεν εχεις γραφτει στις πολυτεκνες μανουλες στο αλλο παρεντς;;;

Καλημερα Λορετακι,Στελιτσα και Αννουλα...

κελακο οπως εχω ξαναγραψει ειμαι λιγο ξινη σαν χαρακτιρας και μαλλον εχω αγοραφοβια.οποτε δεν μου ειναι ευκολο να γραφω παντου.

για να γραφτω εδω σας διαβαζα κανενα δυμινο και πλεον σας ειχα συνηθιση.

και καποιες πληροφοριες που εχω δωσει για το γαια ειναι γιατι ειχα λαβει αρκετα πμ απο κοπελες που ηθελαν πληροφοριες και αισθανθικα οτι πρεπει να το κανω τουλαχιστων απο ευγενια.

τωρα αμα παρω θαρρος τα βλεπεις δεν βαζω γλωσσα μεσα.:tongue:

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

καλημέρα και πάλι εμεις εχθες κάναμε το πρώτο μας εμβολιο δεν εκλαψε σχεδόν καθόλου μονο που κοιμάται απο εχθες συνέχεια και δεν θέλει να φάει !ειναι 4700 και 58 πόντοι με 37 περίμετρος κεφαλιού!εσάς?

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

θα ξαναρωτήσω αν ξέρετε κάποιο ενοικιαζόμενο στην Μυτιλήνη!

Κοριτσάκια μου εσας ποιο νούμερο φοράτε στα μπεμπιλίνα σας?εμεις ακόμα το 1 πως κοιμούνται τα νινάκια σας ?εμένα θέλει ανάσκελα δεν την βολεύει καθόλου πια στο πλάει

!τους δίνετε καθόλου χαμομύλι?

πήρα ενα παρα πολύ ωραίο cd για το κοριτσάκι μου και της αρέσει πάρα πολύ εχει τα κλασικά τραγουδάκια!προσπαθέι να κάνει το κου πε πε και ξεκαρδίζετε στα γέλια ειναι το ομορφότερο πράγμα στο κόσμο ξεχνάς τα πάντα με ενα και μόνο χαμογελα!εκανε εχθες το εμβολιο το πρώτο τι δώρο να της παρω που ηταν τόσο καλό παιδάκι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...