Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Κορίτσια κάτι έχει πάθει το παρεντς! Απο το πρωί δε μου εμφάνιζε κανένα απο τα μηνύματά σας. Τώρα τα είδα! Ειχατε γράψει εντωμεταξύ πριν απο μενα....τι περίεργο!!!!

Μαράκι τρελή περιπέτεια ε?????

Μανιτάρι εκανα αυτό που λες (πριν το διαβάσω). Εκλεισα φωτα και παντζούρια και ξανακοιμήθηκε ο μικρούλης για κανενα μισάωρο (με κουνημα όμως)

Σοφάκι πως ειναι ο γιος σου με το κάψιμο?

Στελλίτσα βάλε καμιά φωτο????

Εγώ κορίτσια ειχα να καπνίσω ενα χρόνο. Δεν ημουν φανατική αλλά οταν βγαίναμε κάπνιζα λίγο. Εχει δύο βδομάδες που θέλω σαν τρελή και κάνω περίπου ένα την ημέρα. Νιώθω τύψεις για τον θηλασμό αλλά δε γινεται. Τα εχω κόψει ΟΛΑ...ενα τσιγαράκι το αξίζω...

γκρινιάζει το μωρούλι...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα ειμαι μανιταρι μου ναι περασε ευτυχως η μαρια εχει λιγο βηχα και ο μπεμπης μυξουλες οι οποιες ομως μπορει να μην ειναι και απο το κρυωμα..αυριο η το σαββατο θα παω να κανω ενα γενικο ρεκτιφιε στο κεφαλι μου να γινω λιγο ανθρωπος..

:-D

Διαφημίσεις

Κελάκο μου τι κάνεις?

Εμείς μόλις τον έβαλα για παιχνίδι στη κούνια...Θα πάω να κάνω καμιά δουλειά γιατί πραγματικά έχουμε βρωμίσει!!!!

Λορέττα θα βάλω φωτο σύντομα.....

Ποιός έθιξε το θέμα κάπνισμά?

Εγώ ο αράπης έχω να καπνίσω από τις 12/5/2009.......

Τώρα με το θηλασμό ούτε τζούρα...Στην εγκυμοσύνη έκανα 5-6 τζούρες καθόλη την διάρκεια!!!

Άννια μου χαίρομαι που είστε καλύτερα!!!

ΝΟΥΝΟΥ μου δε σχολίασα το κάψιμο γιατί μόνο που το σκέφτομαι ανατριχιάζω....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

πηγαμε το πρωι για αλλαγη παλι στο νοσοκομειο ευτυχως ειναι καλυτερα αρχισε να επουλωνεται...μαρακι τι να πω με αυτους τους γιατρους δεν αξιζει η ιδιοτητα τους.περαστικα απο την αναστατωση.πηγαμε και ρουχα και παιχνιδακια στα μωρα ΚΑΙ χαρηκαν παρα πολυ.το πρωι ο αντρας μου πηγε σε μια κηδεια...η μανουλα ενος φιλου μας μας αφησε και ηταν μικρη ακομη η γυναικα...στεναχωρεθηκα πολυ δεν προλαβε να δει το δευτερο εγγονι της..η νυφη της γενναει απο ωρα σε ωρα..

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Λοιπόν αν έχετε εξασκηθεί να θηλάζετε με όρθιο το ζουζουνάκι μπορώ να σας πληροφορήσω πως με το μει ται θηλάζεις πανεύκολα!!!!Και δε το καταλαβαίνει κανείς...

Ξέχασα να σας πω πως έχουμε νινίδα..........Πρέπει να είχαμε καιρό αλλά με την μαλλούρα δε φαινόταν....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

κελακο και μανιταριον σας στελνω πμ με διευθυνσεις κλπ

σοφσακι μαλλον εχεις πμ ελπιζω να τα καταφερα να το στειλω.

ειρηνη παλι γελας ?ευκολο νομιζεις ειναι?:tongue:(πηγα στον κοτσοβολο και τους εκραζα οτι μου πουλεισαν χαλασμενη φωτογραφικη εσεις κυρια μου βαλατε λαθος βισμα δεν βλεπετε οτι εχετε σονυ γιατι βαζετε κοντακ βισματακι?

τι να πω στον ανθρωπο:oops: και φυσικα εσενα σκεφτηκα:-P

σοφακι τ ηταν και αυτο το χθεσινο?πολλλλλλλυ κλαμα εριξα.

παω να παρω τους ταλιμπαν απο το σχολειο.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμενα μανουλες!

Στεγια χρονια πολλα για εχθες (ξερεις 40 μερες κραταει η γιορτη ..ε?)

Νουνου μου πολυ στεναχωρηθηκα για το μικρουλι, ευχομαι γρηγορα περαστικα

Μανιταρακι καλα αποτελεσματα για την μανουλα σου

εμεις ολα καλα αλλα ρε κοριτσια υπαρχει κανενα αλλο μωρακι που να κανει κενωση 1 φορα στις 4-5 μερες? (θηλαζω αλλα πινει και ξενο)

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Καλησπερς κοριτσαρες!!!Τωρα καταφερα να κατσω λιγο στο πισι!Χτες το βραδυ πηγα γυναικοπαρεα για ρετσινα και περασα ΤΕΛΕΙΑ!!!!:)Τα παιδα τα καταφερε μια χαρα ο αντρουλης μου ....γερος να ειναι να τα ξανακρατησει να ξαναπαω!!:):)

Σοφακι χαιρομαι που ειναι καλυτερα το αγορι σου!Λορετα εννοειται αυτο θα κανεις!Δε θα σηκωνεις στορια για να ειναι σκοταδι!Εγω το κανω και το μεσημερι αυτο και μου κοιμαται κανα δυωρακι τριωρακι παλι!

Κελακο μου!!!Δε σε προλαβα ουτε σημερα....:(

Μανιταρακι....τι επαθες παιδακι μου;;;;;γλιστριδα εφαγες;;;; :) :):)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Γεια σας και απο εμενα μανουλες!

Στεγια χρονια πολλα για εχθες (ξερεις 40 μερες κραταει η γιορτη ..ε?)

Νουνου μου πολυ στεναχωρηθηκα για το μικρουλι, ευχομαι γρηγορα περαστικα

Μανιταρακι καλα αποτελεσματα για την μανουλα σου

εμεις ολα καλα αλλα ρε κοριτσια υπαρχει κανενα αλλο μωρακι που να κανει κενωση 1 φορα στις 4-5 μερες? (θηλαζω αλλα πινει και ξενο)

Νομιζω οτι τα μωρα που θηλαζουν μπορει να εχουν και μια κενωση σε 1 εβδομαδα....του δινεις πολυ ξενο;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

που εισαι ελενακι μουυ.... αντε μπραβο η ρετσινα ειναι μια καλη αρχη για να εκπαιδευεται ο συζηγος.angel4 με αποκλειστικο θηλασμο στον μεγαλο ειχαμε 1 κενωση στις......10 μερες μην ανυσηχεις οταν θα μπουν οι κρεμες μια χαρα θα σας τα κανει!!!ειναι που το γαλα αφομιωνεται ολο απο τον οργανισμο τιποτα κακο δλδ

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Νομιζω οτι τα μωρα που θηλαζουν μπορει να εχουν και μια κενωση σε 1 εβδομαδα....του δινεις πολυ ξενο;

Αναλογα τα κεφια της, το πρωι συνηθως δεν πινει καθολου αλλα κατα την διαρκεια της μερας μπορει να πιει απο 30 μεχρι 120 ml

Μπραβο παντως στον αντρα σου που τα καταφερε. Αυτα ειναι τα ωραια! Εμεις ακομα δεν εχουμε καταφερει να βγουμε βραδυ ελπιζω να το κανουμε συντομα και αυτο.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...