Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ειρηνη μου ειμαι πολλη χαρουμενη που γιναμε 3 μηνων γιατι θα κανουμε κι αλλο εμβολιο μου εχει γινει ανχος μην κολλησουμε τιποτα και τι θα κανω εδω που ειμαι.

τα ταλιμπανακια πανε σταθμο ιδιωτικο κι ετσι ανοιγουν αυριο.επιτελους.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εμενα το παιζει τσιγκουνης μανιταριον του ζητησα ρολοι για το πασχα και ξεσκιστικε ο καλος μου να το παρει...α του λεω αυτο ειναι για την επετειο για το μωρο δεν θα με παρεις τιποτις?περισσα εμεινα και την τελευταια φορα που ηρθα σαντορινη ....με τον πρωην πριν 100 χρονια μην αγχωνεσαι θα μεινουμε στα δωματια που μας παρεχει το τεβε ειναι σουπερ.ρινακι ειδες τι παθαμε στα καλα του καθουμενου?αλλο κακο να μη μας βρει στο καφε μας....μανιταρι η μαμα σου τι κανει?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

σοφακι εχω 1 λιμπερο των 5 ευρω

1 λιμπερο των 2 ευρω και ισχυουν μεχρι30-5-10

και 1 περσιλ υγρο η σκονη 2 ευρω και ισχυει μεχρι 31-410

και εχω και 1 ερωτηματολογιο απο την λιμπερο και αμα κολλησης επανω 5 μπαρκοντ(χιχι ωραια το εγραψα) σου στελνουν 1 παιχνιδακι.

izE6p2.png?S6UQkQqM

δεν μου λετε κοριτσακια τι εγινε σε αυτο το καφε σε καμια δεν τις εχει ερθη η ορεξη για τσιγαρακι?(εκτος απο εμενα?)

εγω εγω καλε κυρια καπνιζω 1 ολοκληρο τσιγαρο την ημερα ΚΑΙ απορω με τον εαυτο μου πως το καταφερα αυτο αφου πριν 2 χρονια δλδ πριν μαθω πως ημουν εγκυος στον μεγαλο καπνιζα σαν αραπης.....

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

:idea:

σοφακι εχω 1 λιμπερο των 5 ευρω

1 λιμπερο των 2 ευρω και ισχυουν μεχρι30-5-10

και 1 περσιλ υγρο η σκονη 2 ευρω και ισχυει μεχρι 31-410

και εχω και 1 ερωτηματολογιο απο την λιμπερο και αμα κολλησης επανω 5 μπαρκοντ(χιχι ωραια το εγραψα) σου στελνουν 1 παιχνιδακι.

κρατα το ερωτηματολογιο και στειλε τα υπολοιπα θα σου στειλω τα μπαρκοουτς για το παιχνιδακι

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

η μαμα ηταν να κανει σπινθηρογραφημα στις 15 ομως ο αδελφος μου τις εκλεισε ραντεβου για μεθαυριο γιατι δεν μπορει πια ουτε να σηκωθει ασε προσπαθω να μην τα σκεφτομαι χτυπαει το τηλ και τρεμω.και τη να κανω με 3 παιδια δεν εχω κανεναν να τα αφησω ο αντρας μου πρεπει να μεινει εδω ο κοσμος εχει κανει κρατησεις δεν γινετε να κλεισουμε (τελικα την τιβι δεν την γλιτωνω ,πηραν της προκαταβολες και δεν ανοιξαν.)

izE6p2.png?S6UQkQqM

η μαμα ηταν να κανει σπινθηρογραφημα στις 15 ομως ο αδελφος μου τις εκλεισε ραντεβου για μεθαυριο γιατι δεν μπορει πια ουτε να σηκωθει ασε προσπαθω να μην τα σκεφτομαι χτυπαει το τηλ και τρεμω.και τη να κανω με 3 παιδια δεν εχω κανεναν να τα αφησω ο αντρας μου πρεπει να μεινει εδω ο κοσμος εχει κανει κρατησεις δεν γινετε να κλεισουμε (τελικα την τιβι δεν την γλιτωνω ,πηραν της προκαταβολες και δεν ανοιξαν.)

εχετε ξενοδοχειο???????τι σου λεω τοτε εγω:oops::oops::oops:

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

:idea:

κρατα το ερωτηματολογιο και στειλε τα υπολοιπα θα σου στειλω τα μπαρκοουτς για το παιχνιδακι

τι να το κανω καλε το παιχνιδακι ? δεν θελω αλλα παιχνιδακια θα

στο στειλω και δωστω σε κανενα παιδακι που δεν εχει η μηπως τα θελει καμια απο τις ζουζουνες εδω.

izE6p2.png?S6UQkQqM

εχετε ξενοδοχειο???????τι σου λεω τοτε εγω:oops::oops::oops:

σοφακι μου τη να μου πεις εγω παιδακι μου απο μονη μου τους διωχνω ολους εγω φταιω που ολα τα αδελφια ξαδελφια φιλοι μας θυμουντε φουλ σεζον ?οποτε μονη μου τους διωχνω και αμα εχω και υποχρεωση τους δινω και μερικα τηλ ν αμην κουραζονται να ψαχνουν.:tongue:

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

κοιτα... αν θα ρθουμε σιγουρα θα ρθουμε φουλ σεζον γιστι τοτε κλεινει αντρας μου τη δουλεια του οποτε θα την ψαξω λιγο στο ιντερνετ και θα μου πεις ποιο απο ολα (πρεπει ναναι και στο τεβε ντε) ειναι το καλυτερο οκ?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

κοιτα... αν θα ρθουμε σιγουρα θα ρθουμε φουλ σεζον γιστι τοτε κλεινει αντρας μου τη δουλεια του οποτε θα την ψαξω λιγο στο ιντερνετ και θα μου πεις ποιο απο ολα (πρεπει ναναι και στο τεβε ντε) ειναι το καλυτερο οκ?

νωμιζω ειναι ενα απο πισω μας που εχει σχεση με αργατικη και τετοια ομως να το κλεισεις νωρις γιατι φουλ σεζον λενε οτι δεν εχουν διαθεσιμοτητα και τα γεμιζουν με τουριστες.

σε καληνυχτιζω γιατι η μπουμπου δεν εφαγε καλα και θα ξυπνηση σε λιγο και θελω να διαβασω στο παρεντς το μια γωνια για λιγες σκεψεις πρωτη φορα το πετηχα ειμαι και στα καλα μου,μια χαρα θα περασω.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...