Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αστα σοφακι σημερα ξυπνησε 6το πρωι και εκλαιγε και ηθελε γαλα και δεν ειναι να πεις οτι πειναει γιατι πινει 250μλ πριν κοιμηθει της αφηνω αλλα 250μλ οταν κοιματε διλα στο κρεβατι της ξυπναει τα πινει και ζηταει κι αλλο..σημερα απο τις γκαριδες της ξυπνησε και τον μπεμπη ..αστα δεν ξερω τι αλλο να κανω..στελιτσα μου χρονια πολλα οτι επιθυμεις χιλιοχρονη και να χαιρεσαι την οικογενεια σου..

:-D

ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ!!!

34231t2xepopp7u.gifempty.gif

697272vournvpy3z.jpgempty.gif

empty.gif

1739752y8p9mkwcmb.pngempty.gif

1722727y8w9b75l22.pngempty.gif

empty.gif

1212721wj7wbtwlrc.pngempty.gif

ΣΕΡΒΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΠΟΤΑΚΙ!!!

empty.gif

321584e8ujjm9rvy.gif

1530353z47lxtx8um.jpgempty.gif

empty.gif

297870dd962ovtty.gif

empty.gif

227121k8pse68p1k.gif

ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ!!

1416333o1og5ubgo8.gif

1364200x56j8b5ywt.gif

2310945mbq0102d4x.pngempty.gif

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ empty.gif

2513844hgpxueww57.gif

ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

χρονια πολλα στελλιτσα να τα χιλιασεις και γρηγορα και το δευτερο.

κοριτσια διαβαζα τις πρωτες σελιδες τι ωραια μολις ειχαμε κανει τα μωρακια μας και καποιες περιμεναν.

σοφακι ακριβος ετσι εχω καει και εγω:-Pσημαδι ομως δεν εχω.

izE6p2.png?S6UQkQqM

ειρηνη που χαθηκες παλι? βολτιτσες με τον γιοκα σου?

σοφακι γιατι δινεις τα πραγματακια του μωρου? δεν θα κανουμε τριτο?

ελα βρε να κανουμε το καφε τον τριτεκνων πολλυτεκνων.

παντως οπου δω χαριζονται εισαι μεσα μπραβο σου.σε θαυμαζω εγω παλι ακριβος το αντιθετο η γαιδουρα ,προχτες ειδα κατι κουπονια λιμπερο που μου ελειξαν και τα λυπηθικα ομως ακομα και αυτο μαλλον απο την ξινιλα μου συμβαινει.

izE6p2.png?S6UQkQqM

στεγια να εισαι πολυχρονη και παντα ευτυχισμενη!!με μια μεγαλη και χαρουμενη οικογενεια!!

μανιταρακι μου ολο εδω τριγυρω βρισκομαι!!ειμαι καλα μια χαρα.προχτες πηγα και ειδα μια μανουλα του απριλιου που γεννησε και ξεχασα οτι το μικρακι μου ηταν τοσο δα και αυτο.εχει μεγαλωσει αρκετα εχει φτασει 5300.και βολτες κανουμε και ευτυχως ολα μια χαρα

Επεξεργάστηκαν by ERIANTON

4ywWp2.png

ουαουυυυυ τι παΙΔΑΡΟΣ να τον χαιρεσαι ρινουλα μου....μανιταρακι χαριζω τα αγοριστικα μπας και γυρισει ο τροχος και το τριτο μας βγει κοριτσι.τις αλλαγες για το εγκαυμα του μεγαλου τις κανω στο ιπποκρατειο κι ετσι ρωτησα αν τα χρειαζονται και μου ειπαν ναι.πανες αγοραζω μονο με κουπονια και ειναι η απειλη του αντρουλη μου.θελει να τα παιρνει με εκπτωση ο τσιγκουνακος μου...ασε που ειναι 2 και τα θελουμε ολα διπλα ο μικρος Νο3 και ο μεγαλος Νο 5 ...οτι κουπονια εχετε ευπροσδεκτα παντως.μανιταρακι τελικα σε ποια περιοχη μενεις σαντορινη?καλα δεν το συζηταμε για το αν μεινουμε σε ξενοδοχειο...ειμαστε πολυ φωνακλαδες και δεν θα ησυχασετε μαζι μας λεπτο...οποτε να πιουμε κι εναν καφε βρε αδερφε χωρις να μας βριζετε(απο μεσα σας)

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

ουαουυυυυ τι παΙΔΑΡΟΣ να τον χαιρεσαι ρινουλα μου....μανιταρακι χαριζω τα αγοριστικα μπας και γυρισει ο τροχος και το τριτο μας βγει κοριτσι.τις αλλαγες για το εγκαυμα του μεγαλου τις κανω στο ιπποκρατειο κι ετσι ρωτησα αν τα χρειαζονται και μου ειπαν ναι.πανες αγοραζω μονο με κουπονια και ειναι η απειλη του αντρουλη μου.θελει να τα παιρνει με εκπτωση ο τσιγκουνακος μου...ασε που ειναι 2 και τα θελουμε ολα διπλα ο μικρος Νο3 και ο μεγαλος Νο 5 ...οτι κουπονια εχετε ευπροσδεκτα παντως.μανιταρακι τελικα σε ποια περιοχη μενεις σαντορινη?καλα δεν το συζηταμε για το αν μεινουμε σε ξενοδοχειο...ειμαστε πολυ φωνακλαδες και δεν θα ησυχασετε μαζι μας λεπτο...οποτε να πιουμε κι εναν καφε βρε αδερφε χωρις να μας βριζετε(απο μεσα σας)

χι και ο δικος μου τσιγκουνης ειναι εκει που τον βολευει.

παει στο τζαμπο σκαει 1 μηνιατικο την φορα(δεν υπαρχει παιχνιδι που δεν εχουμε γιατι αν μας τυχει τετοιο κακο να τσακιστο τωρα να το παρω:mad:

και τωρα επειδη δεν χωρανε στο σπιτι μου τα πεταξε εξω στο χωραφη σε 1 μηνα δεν θα υπαρχει τιποτα.

αστα πουλακι μου να τα δωσουμε σε κανενα ιδρυμα να χαρει και κανενα παιδακι

εισαι τρελη τοσα λεφτα δωσαμε:shock: αμα καταλαβενεις τι εχει στο κεφαλι του πες μου και εμενα.λες και στο χωραφι ειναι οκ.

σαντορινι περισα επιμενω εαν θα ερθετε νωρις και μην στεναχωριεσε τους τουριστες τους εκπαιδευω μεχρι να τα προσεχουν τους βαζω:tongue:

κουπονια εχω σιγουρα κι αλλα θα σου γραψω σε λιγο και αμα ενδιαφερεσε στειλε πμ να σου τα στειλω.

izE6p2.png?S6UQkQqM

ειρηνακι μου μπραβο που πατε βολτιτσες .

αυριο αρχιζουν σχολειο τα μεγαλα ευτιχος γιατι σε λιγο θα με βλεπατε στην τιβι,κι ετσι θα ξεκινησουμε κι εμεις λιγο βολτουλες μεχρι τις 15 που ξεκιναμε δουλεια.

izE6p2.png?S6UQkQqM

λλορεττακι αυτο με το μωρακι να εχει κοκκινα ματακια να νυσταζει και να μην κοιμαται ειναι κατι συνηθισμενο στα μωρακια ειναι υπερενταση προσπαθησε να το ηρεμισεις με το ζιζι η βαλτο στο καροτσακι η τελος που δεν ειναι και το καλυτερο ομως απο το να ταλαιπωριται το μωρακι να το κουνησεις στα χερακια?(μονο που το γραφω το τελευταιο τρεμο)

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...