Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ξεκινα για προσκλητηρια μπομπονιερες και λοιπα να κοιτας γιατι θα ζαλιστεις με τοσα πολλα που θα δεις..και γενικα τα προσκλητηρια καλο ειναι να τα μοιρασεις προς τελη αυγουστου..

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτα εγραφα πριν...με βραστο νερο.ασε κοριτσια τσιριζει το μωρο μου στις αλλαγες..ευτυχως που φορουσε σαλιαρα γιατι ολο το νερο εκει επεσε.απλα εφτασε τον παγκο και επιασε το μπρικι.τωρα που γραφω ακουσα ενα μπουμ εριξε την απλωστρα με τα ρουχα αν ειναι δυνατον!!!

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

εχω δει ξερω περιπου τι θα κανω οποτε παει κι αυτο...

το βασικοτερο ολων ειναι το τραπεζι... και η εκκλησια...αφου τα εκλεισες αυτα να εισαι ησυχη τα υπολοιπα και τον σεπτεμβρη να πας θα βρεις.ενταξει τα προσκλητηρια ειναι λιγο νωριτερα οπως σου λεει και η αννια αλλα ολα τα αλλα μπορεις και πιο μετα.ακομη νωρις ειναι βρε μην αγχωνεσαι.θα κανετε και την βαφτιση μαζι?θυμηθηκα τα δικα μας.χριστουγεννα ειπαμε παντρευομαστε και 17 απριλιου το καναμε.και ειχαμε να ετοιμασουμε σπιτι που ηταν στα μπετα...φαντασου τρεξιμο

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

το μεγαλο καλε....ειπαμε το μικρο = αρνι

ααααααααααααααα ετσι οπως το ειπες νομιζα το μικρο καλε και τρομαξα και καλα μαζι με το εγκαυμα κανει τι κολοτουμπα απο το κρεβατι σας στο δικο του????

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Γεια σου Σοφακι μου,τρεχω και δεν φτανω τωρα που ειναι και οι 4 μαζι...Ειδικα απο Μ.Πεμπτη μεχρι και την Δευτερα που ηταν και ο συζυξ εδω με ξεκαναν.:)Φτιαξε μας αυτο και φτιαξε μας εκεινο, στην κουζινα την εβγαλα και στην λατζα.:tongue:Την Δευτερα τους εφτιαξα κρεπες,περριτο να σου πω οτι δεν προλαβαινα να την βγαλω απο το τηγανι την ειχαν φαει κιολλας.:D:DΜην γκρινιαζω ομως,οπως λεω παντα,τα θελα και τα παθα....:D:D:D:D.........Τωρα που θηλαζεις βρισκει και εκδηλωνει την ζηλεια του,κι εμενα ετσι εκανε η μεγαλη μου κορη,τα αλλα οχι και τοσο,κουραγιο....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

δευτερη φορα που με πεταει ...γγγρρρ γραφωω γραφω και χανονται τεσπα...ελεγα πως οταν τα παιδια ειναι ησυχα κανεις και 3 και 4 αλλα αν ειναι ζωηρα δεν παλευονται..εγω εχω ενα κι ενα εσυ ...πως τα πας?εχεις κανενα ησυχο η ειναι ολα ταλιμπανακια?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Εμενα το πρωτο μου παιδι ηταν πολυ πολυ ζωηρο και γκρινιαρικο,γκρινιαζε συνεχεια και δεν κοιμοταν,οποτε κοιμομουν εγω ορθια.:tongue:Μετα, το δευτερο,ο γιος μου ηταν καλυτερος αλλα ξαφνικα στα 2 αλλαξε αποτομα και εγινε ταλιμπαν με τα ολα του,η τριτη τωρα,νυχτοπουλι,ζητημα να κοιμομουν 3-4 ωρες μεχρι εναμιση ετους, αααααα και ηθελε συνεχεια αγκαλιες,εξου και η τενοντιτιδα,γιατι ηταν και βαρυ παιδι,οποτε ακυρο οτι φτανεις στα στα 3-4 μονο οταν ειναι ησυχα,εγω πιστευω οτι πρεπει να το θες και να σ'αρεσει.Ειναι αλλοι που εχουν ησυχα παιδια και σταματανε στα 1-2.........

Y0zHp2.png?OgArctsO

σιδερωνω σιερωνω και παλι τον ασσυμαζευτο εχουν,με βλεπω για καμια ωρα ακομα στην σιδερωστρα...και εμενα η μαρια μεχρι 16μηνων ηταν ησυχη ε απο εκει κ περα λες και εχω αλλο παιδι και ακομα ξυπναει την νυχτα καθε βραδυ εδω κ ενα χρονο σχεδον..

:-D

σιδερωνω σιερωνω και παλι τον ασσυμαζευτο εχουν,με βλεπω για καμια ωρα ακομα στην σιδερωστρα...και εμενα η μαρια μεχρι 16μηνων ηταν ησυχη ε απο εκει κ περα λες και εχω αλλο παιδι και ακομα ξυπναει την νυχτα καθε βραδυ εδω κ ενα χρονο σχεδον..

ωωωχχχχχχχχχχχ ζορικο αυτο τωρα με τον μικρο ε?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Εμενα το πρωτο μου παιδι ηταν πολυ πολυ ζωηρο και γκρινιαρικο,γκρινιαζε συνεχεια και δεν κοιμοταν,οποτε κοιμομουν εγω ορθια.:tongue:Μετα, το δευτερο,ο γιος μου ηταν καλυτερος αλλα ξαφνικα στα 2 αλλαξε αποτομα και εγινε ταλιμπαν με τα ολα του,η τριτη τωρα,νυχτοπουλι,ζητημα να κοιμομουν 3-4 ωρες μεχρι εναμιση ετους, αααααα και ηθελε συνεχεια αγκαλιες,εξου και η τενοντιτιδα,γιατι ηταν και βαρυ παιδι,οποτε ακυρο οτι φτανεις στα στα 3-4 μονο οταν ειναι ησυχα,εγω πιστευω οτι πρεπει να το θες και να σ'αρεσει.Ειναι αλλοι που εχουν ησυχα παιδια και σταματανε στα 1-2.........

κελακο μαλλον δεν το εθεσα σωστα...απλα εννοω πως ποιο ευκολα παιρνεις την αποφαση για το επομενο παιδι οταν το προηγουμενο ειναι ησυχο.

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...