Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλα, τον ταιζω τωρα!εσενα ο δικος σου;;

το γαμπρο και ματια σου κακομηρα μου ουε κι αλιμονο ετσι και δε μου το προσεχεις.. καλα ειναι το σπορακι μου μολις ξυπνησε

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αμα θες και εσυ ελα να σου κανω εναν τον ιδιο χαχαχαχχαχα:P:p:p

ειχε να παρει το παιδι μας αρεσει ο υπνος οικογενειακος

καλα....κι εγω τον δικο μου..σε σχεση με τον μεγαλο μου...υπναρα τον θεωρω!!!!αλλα...οχι τοοοσο πολυ! :) :)

Εμενα μου αρεσει ο υπνος τωρα που δε μπορω να τον εχω...οταν μπορουσα να κοιμηθω...σηκωνομουν απο τα αξημερωτα....:rolleyes:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλα....κι εγω τον δικο μου..σε σχεση με τον μεγαλο μου...υπναρα τον θεωρω!!!!αλλα...οχι τοοοσο πολυ! :) :)

Εμενα μου αρεσει ο υπνος τωρα που δε μπορω να τον εχω...οταν μπορουσα να κοιμηθω...σηκωνομουν απο τα αξημερωτα....:rolleyes:

αμ ετσι ειναι τα αντιθετα κανουμε παντα..

ηρθε μια φιλη μου παω να πιω καφεδακι και τα λεμε μετα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

ε οχι και παραπονιαρα κουτσομπολες πιασατε το μπουρου μπουρου μια ωρα σας εχω μιλησει:P:p

καλα ειναι το μικρο μου εσενα τι κανει???

νυστάζει τρελά, ειναι με κατακοκκινα μάτια αλλά ΔΕΝ κοιμάται με τιποτα!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλημερα ειναι καμια τσουπρα εδω??εγω με αφησε ο λαιμος και με πιασανε τα πνευμονια μου..γκρρρρρρρρρρρρ....χαρουλα ποτε ειναι ο γαμος??

εγω ειμαι εδω εισαι ακομαααα??????????????????????????

09 οκτωμβριου και η βαφτηση μαζι του μπομπιρα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

αντε με το καλο χαρα...κοριτσια οταν γραφετε μεγαλα κειμενα να κανετε παντα αντιγραφη ωστε σε περιπτωση που σας πεταξει κανετε επικκοληση και ετοιμο το κειμενο...γεια σου σοφακι...τωρα που ηρθατε εσεις θα βγω εγω γκρινιαζει ο μικρος..

:-D

γειΑ σου αννια και χαρουλα.και εγραφα λοιπον οτι το πασχα περασαμε υπεροχα.και εγω η γαιδουρα ουτε το πιατο μου δεν σηκωσα ολα οι μαμαδοπεθερες τα κανανε.καλα μιλαμε ο γιος μου μπαινει απο το διπλο κρεββατι στο δικο του με κολοτουμπα....τι ησυχο παιδακι

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

το χερι μας εχει εγκαυματα 2ου και 3ου βαθμου ειναι αρκετα σοβαρα παιρνουμε αντιβιωση και κανουμε αλλαγες μερα παρα μερα..χαρουλα τι εκανες ακομη με τον γαμο?εκλεισες κατι?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

το χερι μας εχει εγκαυματα 2ου και 3ου βαθμου ειναι αρκετα σοβαρα παιρνουμε αντιβιωση και κανουμε αλλαγες μερα παρα μερα..χαρουλα τι εκανες ακομη με τον γαμο?εκλεισες κατι?

καλε πωςε το εκαψε το χερι????

εχω κλεισει εκκλησια τραπεζι και φωτογραφο τωρα ψαχνω για ννυφικο. ειναι κατι αλλο που πρεπει να κανω τωρα???

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...