Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Να' σαι καλά Lorreta, μ' εκανες και γέλασα!!!:P:p:p.

Νομίζω πως ακόμα κι αν γίνει πανελλήνιο δημοψήφισμα, το Σουλτάνα αποκλείεται να το προτιμούν από το Φαίδρα, ήμαρτον Κύριε!!!!!!!!

Επιτέλους μας έστειλαν πριν λίγες μέρες ταχυδρομικά και το βιβλιάριο του παιδιού, γουάουυυυυυυυ κάλιο αργά παρά ποτέ!!!!!!! Πάντως εντυπωσιάστηκα, είναι πολύ καλό και περιέχει και χρήσιμες πληροφορίες!

Κοριτσάκια εσείς που κάνατε καισαρική, πόσα πήρατε από το ΙΚΑ σαν επίδομα για την καισαρική? Είχαν πει στον άντρα μου να πάμε να εισπράξουμε τον παρά δύο μήνες μετά τον τοκετό. Όχι τίποτα άλλο αλλά να ξέρω, να πάρω μεγάλη σακούλα για να χωρέσουν?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νουνού πώς είστε? Πονάει το παιδάκι σου? Πώς το έκαψε το χεράκι του? γρήγορα περαστικά σας! Τα σκατουλάκια όλο επικίνδυνες αποστολές σκαρφίζονται!

Πόπο Λορέττα ευτυχώς κάνατε αγόρι! Τουλάχιστον το 2ο θα το βγάλεις ό,τι θέλεις!!! Κι εμένα η μικρή τόσα γεύματα κάνει περίπου 8! Από το μπιμπερό πόσο πίνει ο δικός σου? Έχεις ζυγαριά και τον ζυγίζεις? Εμείς με το βάρος είμαστε τσακωμένοι! Είπαμε φτιάχνουμε σιλουέτα! 4.780 με το ζόρι! Εσείς πώς πάτε?

Εμάς δε μας πάει μία ο καιρός!:| Τελικά άκυρο το Βραχάτι ευτυχώς δεν είχαμε στείλει προκαταβολή! Επειδή ομως είμαστε πεισματάρηδες και θέλαμε κάπου να πάμε, λέμε καλώς εχόντων των πραγμάτων να φύγουμε αύριο πρωί σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο που έχει και σπα και διάφορα πράγματα μέσα σε αυτό για να μη χρειαστεί να πολυτριγυρνάμε με τα παιδιά αν ο καιρός δεν είναι καλός! Από τιμή? 89 ευρώ σε δίχωρο δωμάτιο με ημιδιατροφή! Πολύ φτηνά δεν είναι? Θα σας πω εντυπώσεις αφού γυρίσουμε! Όχι τίποτα άλλο ρε Στεγία αλλά δε θα βρεθούμε, κρίμα, όμως τα μέρη σας μας έχουν κάτσει και με το που φτιάξει κι άλλο ο καιρός θα έρθουμε οπωσδήποτε να συναντηθούν και τα καμάρια μας στα σλίνγκ! :)

Φιλάκια να σας βρω όλες καλά και ακόμα καλύτερα τα μπεμπάκια μας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι,κριμαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!

Εμείς εδώ αύριο ο μπαμπούλης πάει για δουλειά!!!!!!!!!!

Ο Πρίγκιπας μαζί μου!!!!!Θέλω να τον φάω.......Έχει κάτι μπουτάκια!!!!!!!!!!!

Λορέτα για την κόρη όταν με το καλό ψηφίζω εννοείται Σουλτάνα....

χαχαχα

Ένα αστείο έκανα μη βαρέσεις!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημερα σας τσουπρες!!!!!Πως ειστε σημερα;Νουνου αμαν βρε παιδι μου!Πως το εκαψε το αγορι σου το χερακι του;;Γρηγορα περαστικα ευχομαι!Πασχα πως περασατε;δε μας ειπες!!Λορετα....δεν εχω λογια....κι εμενα ο δικος μου το ιδιο ακριβως θα εκανε και θα ελεγε...αντρες παιδι μου....μαμακηδες!!!!!(για να δουμε τι θα γινουν οι δικοι μας!!!! :) )

Μαρινακι...μια χαρααααααα σας κοβω!!!!Τελεια η τιμη και μπραβο σας που παιρνετε μαζι και τα βλασταρια σας!!!!να περασετε τελεια σας ευχομαι!!!

Στεγια μου χρονια πολλα κι απο δω κοριτσακι μου!!!Να σε χαιρονται τα αγορια σου!!!

Φιλακιααααααααααα!!!!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλημερα καλημερα στα κοριτσια μου χρονια πολλα και απο μενα!!

τι μου κανετε? απ οτι βλεπω περασατε πολυ ωραια ολες σας

εγω παλυ το αντιθετο ψοφισα στις δουλειες αλλα ευτυχως τελειωσα και τωρα περιμενω τα επιπλα τη παρασκευη και τα ηλεκτρικα το σαββατο ουφφφφφφφφ πολυ κουραση δε καταλαβα ουτε πασχα ουτε τιποτις αλλα δε πειραζει

κελακοοοοοοοοοοοοοο εχτες ημουνα στα βασιλικααααααααααααααα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοριτσάκια!!!!

ωραία μέρα σήμερα!!!!

Στέγια μου χρόνια πολλά και καλά! Να εισαι πάντα ευτυχισμένη με τον αντρούλη σου και το μωρό σου (ή τα μωρά σου αργότερα)

Σόφη μου πως ειναι το αγοράκι σου. Γράψε μας κανένα νέο! Ευχομαι καλύτερα.

Μαρινάκι έχω μια ζυγαριά αλλά μαλλον θα την γυρίσω πίσω (την πήρα απο το φαρμακείο) γιατί με αγχώνει. Εμείς ειμασταν 5260 στις 17/3 με τη ζυγαριά του γιατρού. Η δικιά μας κάπου εκεί έδειχνε. Τον ζυγίζω προχθές και μου δείχνει 5 κιλά!!!!! δηλαδη σαν να εχασε! Αλλα δεν την εμπιστεύομαι τη ζυγαριά. Απο το μπουκάλι πίνει όσο του βάλω. Δηλαδη οσο καταφέρω να βγάλω. Το πιο πολύ είναι 160ml. Εσένα πόσο πινει? Πόσα ml πρέπει να πίνουν την ημέρα? Εντωμεταξύ απο τσίσα και κακά καλά πάμε. (6-7 φορες την ημέρα κάνει κακάκια και τσισα παραπάνω).

Το μωράκι σου ειναι μοντελάκι. Απο το στήθος πόση ώρα πινει?

Ελενάκι μου λες να γινουν και μας μαμάκηδες? το κακό ειναι πως θα μας αρέσει...:shock:

Πρέπει να κάνω γυμναστική αλλά βαριεεεεεεεεμααιιιιιι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Θα μας αρεσει δε θα πει τιποταααααααα!!!Αλιμονο στις νυφες μας!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!

Κανει καθε μερα Λορετα;Εγω εχει κανα μηνα που δε κανω τιποτα...τα παρατησα ολα...αντε ελπιζω απο βδομ που θα ξεκινησει και ο μεγαλος σχολειο να μπω παλι σε ενα προγραμμα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Θα μας αρεσει δε θα πει τιποταααααααα!!!Αλιμονο στις νυφες μας!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!

Κανει καθε μερα Λορετα;Εγω εχει κανα μηνα που δε κανω τιποτα...τα παρατησα ολα...αντε ελπιζω απο βδομ που θα ξεκινησει και ο μεγαλος σχολειο να μπω παλι σε ενα προγραμμα!!!

εκανα κάθε μέρα μέχρι τις διακοπές του Πάσχα!!! Τώρα άντε να ξαναρχίσω. Εβαλα και εκεινο το κιλό που είχα χάσει...κλαααψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

εκανα κάθε μέρα μέχρι τις διακοπές του Πάσχα!!! Τώρα άντε να ξαναρχίσω. Εβαλα και εκεινο το κιλό που είχα χάσει...κλαααψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψ

Το βαλες;;;;;;;;;;; Ερε τα ατιμα τι ευκολα που μπαινουν...και τι δυσκολα που φευγουν.....Πιστευω οι θα το χασεις πιο ευκολα αυτη τη φορα...αφου το εχεις ξαναχασει! :) :) :)

Εγω ευτυχως σταθερη....εδω και εναμιση μηνα...μηπως ομως πρεπει να παρω μπρος παλι;;;;μηπως;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

βρε γαιδουρες ειμαι και εγω εδω καμια σημασια???:-(:-(:-(

Μαρηηηηηηηηηηηηηη!!!!Τωρα μου το εμφανισε το προηγουμενο ποστ σου....:confused:

Γεια σου χαρουλαααααααααα!!!Τι κανεις;;Τελειωσες;;Μπραβο!!!Αντε καλοριζικο το νεο σας σπιτακι και να το στεριωσετε με ακομα ενα μωρακι....εκανα και στιχακι!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Μαρηηηηηηηηηηηηηη!!!!Τωρα μου το εμφανισε το προηγουμενο ποστ σου....:confused:

Γεια σου χαρουλαααααααααα!!!Τι κανεις;;Τελειωσες;;Μπραβο!!!Αντε καλοριζικο το νεο σας σπιτακι και να το στεριωσετε με ακομα ενα μωρακι....εκανα και στιχακι!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

σιγουρα ενα μωρακι ακομα για να μη σου πω αλλα οχι ακομα μετα τον οκτωμβρη μην ειμαι μια χοντρη νυφη χιχιχι!!!

τι κανει ο γαμπρουληγς μου????

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Συγγνώμη κυρία μου...ΠΟΙΑ ΕΙΣΤΕ????:-P:razz::-P

Χαρούλα, παραπονιουλα...τι κάνεις? πως ειναι ο κουκλος σου????

ε οχι και παραπονιαρα κουτσομπολες πιασατε το μπουρου μπουρου μια ωρα σας εχω μιλησει:P:p

καλα ειναι το μικρο μου εσενα τι κανει???

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...