Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Μήπως κάνεις προετοιμασία σε φυσικό κύκλο; Μπορεί να σου την έγραψε για να πάρετε και αυτά τα δύο που είπες. 

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Να 'μαι κι εγώ! Έβλα φασολάκια να γίνονται κι από το πρωί ταίζω εναλλάξ!!! Μία το ένα, μία το άλλο! Όπως τα λες για τη μικρή Ελκαράκι, ό,τι θέλει βρίσκει αυτή τον τρόπο και το παίρνει! Να είναι καλά, και ας μας παιδεύουν τι να πω!!!

Ξενερώνω απίστευτα που μετά από τόση ηλιοφάνεια έχει συννεφιά σήμερα! Λέμε να πάμε και 2 μέρες εκδρομούλα, αλλά έχω 2 πλυντήρια για σίδερο και να φτιάξω βαλίτσα και να ψωνίσουμε κάτι δωράκια και σούπερ μάρκετ! Σιγά μην προλάβω! Για τον καιρό ακούσατε τίποτα?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Επιτέλους βρίσκω λίγο χρόνο να σας γράψω!!!!!!!

Λοιπόν ξεκινάω καθότι είπατε και πολλά!!!!!

Elkarako χρόνια πολλά τον πατερούλη σου!!

Χριστινάκι θυμάμαι μας είχανε πει στο μαιευτήριο να μην χρησιμοποιούμε όυτε πάπλωμα αλλά ούτε και υπνόσακο γιατί είναι και τα δύο επικίνδυνα.... Εγώ του βάζω κοντομάνικο φανελάκι, φορμάκι απ'έξω, και τον σκεπάζω με χειμωνιάτικη κουβερτούλα αγκαλιάς διπλώνοντας στο εσωτερικό μία βαμβακερή τετράγωνη πάνα. Όπως και η Μαρίνα, τον σκεπάζω από τις μασχαλίτσες του και κάτω, τον βάζω και στο σφηνάκι του και κοιμάται μια χαρά!

Δεν τον αφήνω ποτέ ανεπίβλεπτο με την πιπίλα του είτε κοιμάται είτε όχι, γιατί όταν του πέφτει από το στόμα στο κρεβατάκι του, μπορεί να του χτυπήσει το μάγουλο, ή το ματάκι:shock::shock::shock::shock:

Βρε κορίτσια πώς καταφέρνετε και τα ταίζετε όταν κοιμούνται? Εμένα αν κοιμάται κατεβάζει ρολά και δεν παίρνει χαμπάρι τίποτα!!!!!!:P:p:p:p:p

Και κάτι άλλο, για να μεταφέρουμε γάλα σε σκόνη, το μεταφέρουμε ολόκληρο, ή μόνο το νερό και προσθέτουμε μετά τη σκόνη?????

Όσο για το όνομα, κι εμείς πεθεροόνομα θα βγάλουμε, παρόλο που ο άντρας μου θα ήθελε πάρα πολύ να τον πούμε Οδυσσέα, αλλά ξέρει πως ο πατέρας του περιμένει πώς και πώς ν' ακούσει το όνομα, έτσι το ξεχνάμε. Και δεν έχω σκοπό να κάνω τρεις γιούς για να έχω το ελεύθερο να βγάλω όπως θέλω τον τρίτο!!!!

Μανιταράκι, τυχερούλα, και τί δε θα δινα να έμενα μόνιμα Σαντορίνη. Εκεί μου έκανε πρόταση γάμου ο άντρούλης μου, έτσι όπως καταλαβαίνετε, κατέχει εκλεκτή θέση στην καρδιά μας!!!!!! Φυσικά και θα ξαναπάμε!!!!

Μαρινάκι, μια χαρά σε βρίσκω, καλή εκδρομούλα! Εμείς είμαστε λίγο χεσμεντέν και δεν το τολμάμε ακόμα!!!!

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν!!!

Επεξεργάστηκαν by principessa

Πρίντσι μου γιατί ειναι επικίνδυνος ο υπνόσακος; Εντάξει το πάπλωμα μπορώ να το καταλάβω αλλά ο υπνόσακος γιατί;

Επίσης στο μεσημεριανό ύπνο που τη σκεπάζω με κουβερτούλα δεν παίζει να μείνει σκεπασμένη για πολύ άρα γι'αυτό δεν θέλω το βράδυ... κουνιέται πέρα δώθε..μια αρίστερα μια δεξιά, σηκώνει πόδια κλπ κλπ άρα ξεσκεπάζεται γρήγορα! (σφηνάκι εννοείται ότι πλέον δεν χρησιμοποιώ καθώς από τη στιγμή που την έβαλα στο κρεβατάκι της κοιμάται ανάσκελα με το κεφάλι στο πλάι...)

Τι να πω.. βλέπω στο mothercare αγγλίας που έχει και υπνόσακους πιο ελαφριούς για πιο υψηλές θερμοκρασίες... μπορεί να πάρω και κάτι τέτοιο να δοκιμάσω...

Ααα επίσης για να μεταφέρεις γάλα σκόνη, θα παίρνεις μαζί ζεστό νερό και θα ετοιμάζεις το γάλα εκείνη τη στιγμή!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Αύριο-μεθαύριο λέμε για Βραχάτι Κορινθίας! Το θέμα είναι ότι τα ρούχα θέλω να τα πάρω μαζί!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πότε?????????????

Εννοείτε πως θα βρεθούμε!!!!!!!!!!!!!!!!

Όχι τίποτα άλλο να γνωριστεί το ζεύγος!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Άπλωσα ένα πλυντηριάκι και επανέρχομαι!!!!

Χριστινάκι κι εμένα μου είχε φανεί περίεργο που μας είπαν έτσι για τον υπνόσακο άσε που είχα σταμπάρει για να αγοράσω και κανα δυο πολύ ωραίους και σπάστηκα...;););) Μας είπαν ότι στον υπνόσακο είναι πιο πιθανό να χωθεί μέσα το παιδί και συνεπώς επικίνδυνο, τώρα τί να πώ.... Βέβαια, αν εσύ το χρησιμοποιείς καιρό και η μπουμπού τον έχει βολευτεί, τότε αλλάζει το θέμα!!!!!!

Ίσως σας το είπαν για τα νεογέννητα...γιατί η αλήθεια είναι ότι οι υπνόσακοι είναι για 0-6 αλλά όταν είναι πολύ μωρούλια τους είναι πολύ μεγάλος...εγώ άρχισα να την βάζω εδώ και 2-3 εβδομάδες και δεν παίζει να χωθεί μέσα γιατί απλά...δεν χωράει! :-) (είναι και μεγαλούτσικη βεβαια η δικιά μου)!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Ίσως σας το είπαν για τα νεογέννητα...γιατί η αλήθεια είναι ότι οι υπνόσακοι είναι για 0-6 αλλά όταν είναι πολύ μωρούλια τους είναι πολύ μεγάλος...εγώ άρχισα να την βάζω εδώ και 2-3 εβδομάδες και δεν παίζει να χωθεί μέσα γιατί απλά...δεν χωράει! :-) (είναι και μεγαλούτσικη βεβαια η δικιά μου)!

Σωστή!!!!!!!!!!!!!!! Βλέπεις έφαγα τέτοιο σκιάξιμο όταν το άκουσα (ήταν και τσιλιβιθρόνι το μικρό μου) που διέγραψα τη λέξη υπνόσακο από το λεξιλόγιό μου!

κοριτσακια μου τι κανετε??ενεις σαν να ειμαστε καλυτερα απο το μπυκωμα αλλα εμενα ποναει παρα πολυ ο λαιμμος...εφτιαξα και μια ωραια κοτοσουπα να φαμε να παρουμε δυναμεις οικογενειακως..εγω χτες το βραδυ απλωσα ενα πληντυριο του μπεμπη και το πρωι εβρεξε γ@μω την τυχη μου...ευτυχως προλαβα και τα μαζεψα..και εγω μαρινακι εχω για σιδερο 3πληντυρια και ενα που θα απλωσω το βραδυ 4στο συνολο αχ και ποσο το βαριεμε δεν λεγετε...εγω κοριτσια τον σκεπαζω με παπλωμα και δεν μου κουκουλωνετε καθολου..βεβαια δεν το σκεπαζω μεχρι πανω..τα χερακια τα εχει εξω..ουτε η μαρια μου κουκουλωθηκε ποτε..

:-D

κοριτσακια μου γλυκα σας καλησπεριζω.εμεις ειμαστε καπως....ο μεγαλος εκαψε το χερακι του απο την Μ.πεμπτη και καθε φορα που το βλεπω γινεται χειροτερα...ελπιζω την αλλη φορα που θα παμε να αρχισει να επανερχεται..

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Καλησπερουδια κι απο μενα.ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.Να χαιρεσται τις οικογενειες σας κοριτσακια μου γλυκα.Εμεις εδω,περασαμε οικογενειακα,διαλεξαμε να μην παμε πουθενα για να χαρουμε και τον μπαμπακα μας που λειπει πολλες ωρες αλλα ειμαστε και εξοχικα οποτε ολα κομπλε.Περριτο να σας πω οτι δεν εχω σηκωσει κεφαλι τωρα που ειναι ολοι εδω,σημερα βεβαια πηγε στην δουλεια ο αντρουλης μου αλλα εχω τους αλλους 4.:)Φιλακια πολλα....

Y0zHp2.png?OgArctsO

χελόου κορίτσια!!!

τι μου κάνετε? εγώ πήρα επιτέλους τον μικρό με το αυτοκίνητο. Είχα να οδηγήσω ένα χρόνο αλλά ήμουν οκ, σα να μη πέρασε μια μέρα. Πήγα στην παλιά μου γειτονιά με τη μαμά μου, είδα συγγενείς και κουρεύτηκα επιτέλους πού είχα γινει σαν τη Μαρίζα Κωχ (και σε μαλλιά και σε όγκο! Ο όγκος βέβαια παραμένει...μπουααα:-P)

Να ρωτήσω κάτι τις θηλάζουσες? Πόσες φορές τρώνε τα μωρά σας? Εμένα τρώει πια 8 φορές τη μέρα και συνήθως η μία είναι με μπιμπερό γιατί όλο κάπου βρίσκομαι. Μ'εχει πιασει ενα αγχος οτι δε παιρνει βάρος. Πόσο πρέπει να αυξανεται το βάρος απο εδώ και πέρα? οχι όπως τους πρώτους δύο μήνες φαντάζομαι ε?

Οταν είπα οτι μεταφέρω το γάλα με θερμός εννοούσα μέσα σε μπιμπερό και σε θερμός της chicco που είναι ειδικό γιαυτό...αλλά μάλλον θα αρχίσω με παγοκύστες!

Χριστινάκι καλά θα κάνεις και θα βγάλεις ονομα που σου αρέσει. Το θεωρώ σημαντικό. Εμένα ο άντρας μου δε θέλει να δυσαρεστήσει τους γονείς του με τίποτα.

Αν έκανα κορίτσι θα ήθελε να το βγάλουμε Σουλτάνα που λένε τη μαμά του. Τη δική μου τη λένε Φαίδρα. Και επέμενε οτι το Σουλτάνα είναι πιο ωραιο απο το Φαίδρα...:shock: Ευτυχώς κάναμε αγόρι γιατι θα είχαμε ιστορίες...

Ο μικρός μου κουράστηκε τρελά αυτές τις μέρες και κοιμάται επιτέλους απο τις 4 μέ ένα διαλλειμα για μαμ...

σας φιλωώωωωω θα ξαναμπώ...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...