Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Αντε με το καλο κοριτσι μου!Να γεννησεις να ελευθερωθεις!!! ;)Εγω δοξα το θεο μια χαρα!Ο μικρος ειναι σχετικα ησυχος και τωρα που ο μεγαλος ειναι σχολειο εχω λιγο χρονο ελευθερο!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλημέρα και από μένα, κοιμάται η μπεμπούλα... και πίνω καφεδάκι, αλλά με χαλάει αυτός ο καιρός βρε κορίτσια, μουλιάσαμε από χθες, βροχή και υγρασία!!!

σήμερα πάμε για ευχές και μεις αλλλά βόλτες δεν βλέπω με τέτοιο καιρό!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

μια χαρα σε φανταζομαι!τωρα που πλησιαζει η ωρα μου σκεφτομαι ποσο γρηγορα περασε ο καιρος σε ολη την εγκυμοσυνη.οταν γραφτηκα στο καφε ημουν σχεδον 4 μηνων και τωρα γενναω.σκεφτομαι την αγωνια που ειχαμε ολες και τωρα οι περισσοτερες κρατατε τα ζουζουνια στην αγκαλια σας.αυτες ειναι πιστευω οι στιγμες για τις οποιες αξιζει να ζεις!σορρυ αν σε ζαλιζω με το πολυ μπλα μπλα αλλα ειμαι πολυ συναισθηματικα φορτισμενη λογω αναμονης:rolleyes:

OjQkp2.png?B89kEt5q

Καλημερα Ταο!!!χαθηκαμε βρε κοριτσι μου!!!Πως παει η ζουζουνα σου;;;Δε πειραζει βολτιτσα απο αυριο!!! ;)Καθολου δε με ζαλιζεις κοριτσι μου!Σε καταλαβαινω απολυτα!Ειναι και το πρωτο σου και ειναι ολα αυτα τα ξεσπασματα φυσιολογικα!!;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

babyjes... -καλά το γράφω;;;- και γω που έκανα το τρίτο έτσι ένιωθα, αγχωμενη, συγκινημένη, πόσο μάλλον στο πρώτο!!!

Ελένη, βεβαια χαθήκαμε... αχ, τι μας κάνουν τα ζουζούνια! και τώρα αν σας παρατήσω στα κρύα του λουτρού, η μπεμπούλα θα θέλει αγκαλιά ή γαλατάκι ή... ποιός ξέρει τι :rolleyes: Η καραμελένια μεγάλωσε αρκετά, αφού τώρα που είδα την φώτο της εδώ στην υπογραφή τώρα συνηδειτοποιώ πως πήρε τα πάνω της, από βδομάδα θα πάμε και παιδιατρο να ζυγιστούμε... εγώ τι να κάνω που δε χάνω με τίποτα τα δικά μου κιλά, θέλει λίγο κίνηση- καμια βόλτα, κανα περπάτημα- και να κόψω τα γλυκάκια, μπισκοτάκια που όλο και τσιμπολογώ!

ΤΑΟ

εσάς έχουν τα μωρά σπυράκια στο πρόσωπο, αυτά που μοιάζουν με ακμή;;; Ελένη, έχει ο μικρός σου;

ΤΑΟ

Καλημέρα κοριτσάκια!

εμείς αρχίσαμε τις ζαβολιές. Το βράδυ ήθελε συνέχεια να τρώει, μετά δε κοιμόταν με αποτέλεσμα να κοιμηθούμε πάλι μαζί.... τι να τον κάνω????

Τώρα έφαγε πολύ λίγο (8 λεπτά) και είμαι σίγουρη οτι θα ξυπνήσει πολύ γρήγορα...φαντάζομαι αυτά είναι φυσικά ε? Είχα μία ελπίδα οτι θα μπουμε σε μια σειρά...

Επίσης κάτι αλλο που συμβαίνει είναι οτι οτνα κάνει τσίσα, λερώνει τα φορμάκια του. Δε βάζω καλά την πάνα? θέλει πιο σφιχτά?

Μανιτάρι πόσα παιδιά έχεις? κορίτσια πραγματικά σας θαυμάζω που έχετε τόσα παιδιά και θέλετε και αλλα. Είστε πραγματικά άξιες. Και σε τόσο μικρή ηλικία. Εγώ στα 28 ήμουν αλλού....:-P

Στέγια πως έχασες τόσα κιλά? Εγώ στην κλινική πολύ λίγα..τώρα χάνω πιο εύκολα (απο το τρέξιμο φαντάζομαι). Εντάξει ήταν ο μικρός το βράδυ?

babyjes κάνε υπομονή...

Σε λίγο θα έχουμε γεννήσει όλες...γιούπιιιιιιι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Αχ ρε Ταο!!!Κι εγω που προσεχω ;;;τιποτα!!!Κολησα και δε λεει να κατεβει αλλο η ζυγαρια!!!Τα νευρα μου!!!!!!!Τεσπα...υπομονη...δε μπορουμε να κανουμε και τιποτα αλλο!!Μεγαλωσε η καραμελενια σου ετσι;;Εμ βεβαια!Εδω ο δικος μου κι εγινε ολοκληρο παλικαρι!!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...