Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , linaa είπε:

Επειδή είναι δυο μωρά είναι πιο μικροκαμωμένα οπότε ίσως να μην τα νιώθεις ακόμα τόσο καλά. Μόνο ανάσκελα μπορείς να τα καταλάβεις . Ένα τιπ είναι να φας κάτι γλυκό Κ να ξαπλώσεις ανάσκελα Κ να περιμένεις . Είναι σαν να πετάει το μάτι σου μην φανταστείς κλωτσιά... Όπως πετάει το μάτι μια αίσθηση 

Τρώω σοκολάτα κάθε μέρα χαχαχαχα σε σημείο ο άντρας μου να με μαλώνει για την ζάχαρη χαχαχχα

Κάποιες φορές νιώθω στιγμιαία σαν ανθρακικό να το πω, αλλά λέω το έντερο θα είναι 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Λορεττάκι το γάλα δεν πρέπει να το μεταφέρεις σε θερμοκρασία δωματίου αλλά με παγοκύστες σε ισοθερμικό τσαντάκι.. Και όταν το χρειαστείς το ζεσταίνεις με βραστό νερό όπως έκανες! Το λέει στο parents και έχει ολόκληρο θέμα για την μεταφορά και συντήρηση του μητρικού γάλακτος!

Όσο για τα πεθερικά..υπομονή!!!! Για τις αγκαλιές μήπως να ακολουθούσες το 'κόλπο' της Στέγιας;; Δηλαδή σλινγk, σλινγκ και πάλι σλινγκ;; :wink:

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λορεττάκι το γάλα δεν πρέπει να το μεταφέρεις σε θερμοκρασία δωματίου αλλά με παγοκύστες σε ισοθερμικό τσαντάκι.. Και όταν το χρειαστείς το ζεσταίνεις με βραστό νερό όπως έκανες! Το λέει στο parents και έχει ολόκληρο θέμα για την μεταφορά και συντήρηση του μητρικού γάλακτος!

Όσο για τα πεθερικά..υπομονή!!!! Για τις αγκαλιές μήπως να ακολουθούσες το 'κόλπο' της Στέγιας;; Δηλαδή σλινγk, σλινγκ και πάλι σλινγκ;; :wink:

Λάθος το μεταφέρω τόσο καιρό???? :shock::shock::-(:-(:-(

Το μεταφέρω σε ειδικό θερμός που αντέχει 5 ώρες!!!!! ουφ...

θα το ξαναδιαβάσω το παρεντς...

Στο σλινγκ χριστινάκι δε κατάφερα να τον βάλω. Δε μπορω...ζορίζομαι και γω και αυτός...

Ασε που τα πεθερικά θα μου τον αρπαζαν μέσα απο το σλινγκ. Δε θέλω να τους τον στερώ, καταλαβαίνω τη λαχτάρα τους αλλά ΕΛΕΟΟΟΟΣΣΣΣ. Ας τον πάρουν για λίγο. Και επισης τον βγάζουν 95829572 φωτογραφίες κάθε φορά, χωρίς υπερβολή! ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!

Να σας ρωτήσω κάτι ακόμη κορίτσια??? Πως θα βαφτίσετε να μωρά σας? Με πεθερο-όνομα??? Εγώ ναι...θα τον βγάλουμε Αργύρη. Και δε μ'αρεσει...καταπιέζομαι αλλά δε γίνεται να κάνω τίποτα. Δεν ειναι άδικο να μη μπορεις να διαλέξεις το όνομα του μωρού σου?:-(

jXj1p2.png?DWVm7y7O

κοριτσακια χριστος ανεστη εμεις οικογενειακως αρρωστπυλικα παλι...εχω 1000δουλειες και 5πληντυρια χιχι και ειμαι και χαλια...εγω θα το πω στον πεθερο μου που εχει πεθανει εδω και χρονια και θα τον βγαλω αντωνη..

:-D

Καλησπερες!!!!λορετα μου...σε καταλαβαινω...οσο δε μπορεις να...καταλαβεις ποσο! :)

Εγω αυτον καθοτι δευτερος θα τον βγαλω τον μπαμπακα μου που οπως προειπα τον λενε και Αναστασιο και θα γιορταζουμε Πασχα!Αννια μου περαστικα και παλι....(για...νιοστη φορα;) ) Μανιταρακι μου πολυ θα ηθελα να επισκεφτω το νησι σου...αλλα προς το παρον μαλλον χλωμο....Οσο για το σλινγκ ειναι καλο κολπο οντως!Εγω ετσι τον πηγα και επιταφιο και Ανασταση και φυσικα δε μπορουσε να μου τον παρει κανεις!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Και δεν ξυπνάει βρε κορίτσια;; Να το δοκιμάσω και εγώ αυτό το σύστημα αν είναι!!

Μανιταράκι πότε θα έχετε νέα από τη μανούλα σου;;

Πάσχα εκεί Σαντορίνη τι έγινε, είχατε κόσμο;;

οχι δεν ξυπναει και αυτος ειναι ο λογος που πινει λιγοτερο.

η μαμα θα κανει τις εξετασεις 15-4

η σαντορινι νεκρα.πρωτη φορα την ειδα ετσι.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

κοριτσακια χριστος ανεστη εμεις οικογενειακως αρρωστπυλικα παλι...εχω 1000δουλειες και 5πληντυρια χιχι και ειμαι και χαλια...εγω θα το πω στον πεθερο μου που εχει πεθανει εδω και χρονια και θα τον βγαλω αντωνη..

υπομονη βρε αννια ερχετε το καλοκαιρακι.η μικρη δεν παει σταθμο?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Λάθος το μεταφέρω τόσο καιρό???? :shock::shock::-(:-(:-(

Το μεταφέρω σε ειδικό θερμός που αντέχει 5 ώρες!!!!! ουφ...

θα το ξαναδιαβάσω το παρεντς...

Στο σλινγκ χριστινάκι δε κατάφερα να τον βάλω. Δε μπορω...ζορίζομαι και γω και αυτός...

Ασε που τα πεθερικά θα μου τον αρπαζαν μέσα απο το σλινγκ. Δε θέλω να τους τον στερώ, καταλαβαίνω τη λαχτάρα τους αλλά ΕΛΕΟΟΟΟΣΣΣΣ. Ας τον πάρουν για λίγο. Και επισης τον βγάζουν 95829572 φωτογραφίες κάθε φορά, χωρίς υπερβολή! ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!

Να σας ρωτήσω κάτι ακόμη κορίτσια??? Πως θα βαφτίσετε να μωρά σας? Με πεθερο-όνομα??? Εγώ ναι...θα τον βγάλουμε Αργύρη. Και δε μ'αρεσει...καταπιέζομαι αλλά δε γίνεται να κάνω τίποτα. Δεν ειναι άδικο να μη μπορεις να διαλέξεις το όνομα του μωρού σου?:-(

λορεττακι στο πρωτο παιδακι και εχεις και απαιτησεις:tongue:?εγω 3 εχω κανει και ακομα το ονομα τις θειτσας μου που θελω τοσο δεν το εχω βγαλει.

το πρωτο του πεθερου το δευτερο εγω ηθελα τις θειας ομως η μαμα μου γρινιαζε ρεζιλι θα γινουμε και τετοια κουλα τωρα στην κορη μου ειπε να κανω οτι θελωομως δεν μου παει ειμαστε 3 αδελφια και το ονοματης σεν το εχει ακουση ελπιζω το τεταρτο:D

izE6p2.png?S6UQkQqM

Να 'μαι κι εγώ! το μάτιασα που περάσαμε ωραία το πρωί και ενώ ετοιμαστήκαμε για την απογευματινή μας βόλτα τελικά δεν πήγαμε πουθενά γιατί αποφάσισα να ταίσω τη μπέμπα με το μπιμπερό γιατί μου κάνει πολλάααα νάζια και θέλει μόνο στήθος, τελικά κατάφερα μία τρύπα στο νερό και δεν πήγαμε πουθενά! Από τις 4 που θήλασε αρκετά καλά, δοκιμάζαμε να την ταίσουμε σχεδόν συνέχεια από τις 6.30-9.30 και ήπιε με το ζόρι 130μλ αφού σπάραξε στο κλάμα! Βρε η σουσουράδα από τώρα μας κάνει ό,τι θέλει! Γενικά δείχνει να την αηδιάζει απίστευτα το μπιμπερό, αλλά και οι πιπίλες. Στο μπιμπερό έχω δοκιμάσει μόνο καουτσούκ αύριο θα πάρω και σιλικόνης, αλλά σε κανονικές πιπίλες τις αηδιάζει και τις δύο (μανιταράκι δεν παίρνει πιπίλα, οπότε δεν της φεύγει τη νύχτα!). Δε θα το πιστέψετε αλλά Μ. Παρασκευή που είχε έρθει η πεθερίξ, της έδωσα για λίγο την πιπίλα, μπαινει αυτή στο δωμάτιο και λέει ποπό, καλέ πώς τη ματσουλάει έτσι, να της την κόψεις γρήγορα! Σκγρουμφ!!!!!!!!! Από εκείνη την ώρα την έφτυσε και δεν την ξαναέπιασε με τίποτα! Να τα πάρω τώρα στο κρανίο????????? Επίσης την είχε φασκιώσει με την κουβέρτα (έχει χωρίς υπερβολή ψύχωση με το κρύο!) ακούω το μωρό να κλαίει κάποια στιγμή και βλέπω ότι είχε τυλιχτεί με την κουβέρτα στο κεφάλι! (αυτό που φοβάσαι Χριστίνα!). Εγώ τη σκεπάζω μεν με κουβέρτα αλλά δεν τη βάζω τόσο ψηλά, λίγο πιο κάτω από το στήθος και τα χεράκια τα έχει συνήθως έξω!

Ελκαράκι ξέχασα να σου ευχηθώ να χαίρεσαι το μπαμπά σου και με το καλό από του χρόνου και το γιό σου!

Μανιτάρι καλά αποτελέσματα με τις εξετάσεις της μαμάς σου!

Άννια υπομονή, πού θα πάει θα περάσει! Έ-ε-ερχεται το καλοκαίρι! Σήμερα το κατάλαβα για τα καλά!

Όσο για το όνομα της μικρής, το φυλάμε για έκπληξη και θα το ανακοινώσουμε σε όλους στη βάφτιση! Το γιο μου τον βγάλαμε το όνομα του πεθερούμου, η κουνιάδα μου έβγαλε την πεθερά, σε 2 εβδομάδες βαφτίζει ο αδερφός μου και θα βγάλει τη μαμά μου, ο μπαμπάς μου μένει παραπονεμένος αλλά δεν έχω δεύτερο γιο, οπότε εμείς έχουμε το ελεύθερο!

Σε λίγο θα την ξυπνήσω τη μικρή να φάει, την αλλάζω δηλαδή, ξαγρυπνάει λίγο, τρώει καλούτσικα και συνήθως κοιμάται στο καπάκι ή μπορεί και να μην ανοίξει τελείως τα ματάκια της και απλά να θηλάσει.

Λορέττα καλύτερα να το κάνεις όπως λέει η Χριστίνα με το γάλα το μητρικό. ΤΟ θερμός εξάλλου δεν είναι αποστειρωμένο. Εγώ πάλι τη θήλαζα στις παιδικές χαρές σήμερα, τι να κάνω δεν έχω επιλογή για όσο τουλάχιστον αρνείται το μπιμπερό! Αν βρείτε κανένα κόλπο πείτε κι εμένα!

Συγνώμη για το σεντόνι προκειμένου να μη σιδερώσω, είμαι ικανή να γράφω μέχρι αύριο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημεεεεεεραααααααα!!!!τριτη του Πασχα σημερα και ο...μεγαλος κατεργαρης της οικογενειας(ο συζηξ δηλαδη) πηγε στο παγκο του(στη δουλεια δηλαδη :) )Αντε να αρχισουν απο βδομ και τα σχολεια να μπουμε παλι στη ρουτινα μας!

Μαρινακι σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου κοριτσι μου!Οσο για τη κορη σου...απ΄οτι καταλαβαινω ειναι ανεπιδεκτη μαθησεως....και εκτος αυτου,εχει και τον τροπο της ο,τι θελει να το παιρνει!!! ;)

Μανιταρακι τον δευτερο σου γιο τον ειπες δηλαδη το μπαμπα σου;και τωρα θα πεις της μανουλας σου;Σου ευχομαι στο τεταρτο να τα καταφερεις!!( ηπεθερα σου ομως δεν εχει αξιωσεις;;;)

Κελακοοοοοοοοοοο!!!Τα παιδια σπιτι οποτε μαλλον δυσκολο να μπεις και σημερα ε;

Εδω γυρω θα ειμαι κοριτσια!Παω για ενα καφεδακι!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!

ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ !ΛΟΡΕΤΑΚΙ ΜΟΥ ΕΜΑΣ Ο ΝΟΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΗΜΩΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΔΩΡΑ!ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΔΩΡΑ ΘΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ 1 ΕΥΡΩ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΗΛ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ !ΕΙΡΘΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΦΟΡΕΜΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΑΛΤΣΕΣ ΑΥΓΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΚΑΙ ΑΣΟΡΤΗ ΚΟΡΔΕΛΑ!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΝΟΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!

Χαρα μου εγω εχω λευκοχρυση και την εχω χαρει πολύ την βέρα τωρα οτι αρεσει στον καθένα αλλα νομιζω καλητερα μονοχρωμη γιατι την συνδιάζεις με το μονοπετρο!

Την μικρή μου την κοιμίζω με ζηπουνάκι και φορμακι με σεντονάκι και κουβερτουλα!Εχθες την κοιμησα μονο με το μακριμάνικο ζηπουνάκι και κοιμήθηκε μια χαρα πιο ήσυχη απο ποτέ!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Καλημεεεεεεραααααααα!!!!τριτη του Πασχα σημερα και ο...μεγαλος κατεργαρης της οικογενειας(ο συζηξ δηλαδη) πηγε στο παγκο του(στη δουλεια δηλαδη :) )Αντε να αρχισουν απο βδομ και τα σχολεια να μπουμε παλι στη ρουτινα μας!

Μαρινακι σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου κοριτσι μου!Οσο για τη κορη σου...απ΄οτι καταλαβαινω ειναι ανεπιδεκτη μαθησεως....και εκτος αυτου,εχει και τον τροπο της ο,τι θελει να το παιρνει!!! ;)

Μανιταρακι τον δευτερο σου γιο τον ειπες δηλαδη το μπαμπα σου;και τωρα θα πεις της μανουλας σου;Σου ευχομαι στο τεταρτο να τα καταφερεις!!( ηπεθερα σου ομως δεν εχει αξιωσεις;;;)

Κελακοοοοοοοοοοο!!!Τα παιδια σπιτι οποτε μαλλον δυσκολο να μπεις και σημερα ε;

Εδω γυρω θα ειμαι κοριτσια!Παω για ενα καφεδακι!!!!

καλημερα................................................

δεν ειναι και πολυ ωραια ομως εχω καλη διαθεση.

τελικα κοριτσια αμα δεν μπει η πολυλογου η κελιτσα:tongue: δεν τραβαει η ομαδα.:-P

ελενιτσα μουσιγα μην θελει η πεθερα μου να κανω κι αλλο (λες και θα το κανω μαζι της:mad: οι κουνιαδες μου εχουν κι αυτες απο 3 εγω θα κανω τεταρτο?τι ειμαι πιο αξια?οταν τις ειπα οτι θελω και 4 μου λεει οχι καλα ειναι,οποτε τις λεω δεν θελεις ονομα?:rolleyes:κι εκεινη μου ειπε οτι δεν χρειαζεται. χα εβαλε τα χερακια της και εβγαλε τα ματακια της.

και η θεια για μενα ηταν σαν μανα (και δεν ειχαμε και σχεσεις αιματος ειχε παντρευτη τον αδελφο της μανας μου)πεθανε κοριτσια 13 ημερες πριν γεννησω τον 1 γιο.(φυσικα κανεις δεν μου το ειπε ομως ακομα τους κραταω μουτρα γι αυτο)και ο γιος γεννηθηκε στην γιορτη της.αγιου δημητριου.

τι χαρουμενα λεω πρωινιατικα ε?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Kαλημέρα κορίτσια!!

Εμένα αυτό με τα ονόματα πολύ μ'εκνευρίζει!!! Τη μικρή μας δεν θα την βγάλουμε ούτε της πεθεράς ούτε της μαμάς αλλά δικό μας... τώρα αν έκανα αγόρι δεν ξέρω... αλλά ΜΟΝΟ αν μου άρεσε το όνομα πεθερού/μπαμπά... αν δεν μου άρεσε καθόλου νομίζω ότι θα βγάζαμε πάλι δικό μας και συμφωνεί και ο καλός μου σε αυτό!!

Δηλαδή εγώ τα εγγόνια μου θα τα αγαπάω λιγότερο αν δεν βγάλουν το όνομά μου;; Και θα νοιώθω καλά να αισθάνονται υποχρέωση να το βγάλουν;; Το αντίθετο..... !!θα μου άρεσε όμως πολύ μόνο αν το ένοιωθαν όπως ας πούμε το μανιτάρι με τη θεία της που δεν είχε και υποχρέωση αλλά επειδή την αγαπούσε πολύ ήθελε το όνομά της!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...