Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αληθώς Ανέστη κορίτσια!!! Χρόνια πολλά στους Λάμπρους, τις Λαμπρινούλες, τους Αναστάσηδες και τις Αναστασίες! Ξέχασα καμία? Ειρηνάκι, Μανιτάρι και Στεγία προβλέπω σύντομα, να μας ανακοινώνετε νέα εγκυμοσύνη! Μακάρι, αυτά είναι ευχάριστα!

Σας ευχαριστώ πολύ για τα χρόνια πολλά,μάλλον πρέπει να αλλάξω τικεράκι μπήκα στα πρώτα -άντα! :rolleyes:

Στη γύρα κι εμείς αυτές τις μέρες, αλλά και κάμποσες δουλειές οπότε νιώθω διαλυμένη! Από Δευτέρα, άντε από Τρίτη θα μαζευτούμε και πάλι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλούτσικα είμαστε Άννια μου, εσείς? Πριν λίγο μπήκα, δε μου κολλάει.

Δε σας είπα, χτες πήγαμε και με τα δύο παιδιά στην Ανάσταση και μια χαρά ήταν! Η μπουμπου κοιμόταν στο σλινγκ και ο Γιωργάκης παρακολουθούσε στην αγκαλιά του μπαμπά του!

Επεξεργάστηκαν by marina28

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια και χρονια πολλα!Ειμαι σιγουρη πως θα ειμαι μονη μου αλλα εγω μπηκα γιατι ειμαι μονη μου και στο σπιτι....η πεθερα μου τα ξημερωματα δεν αισθανοταν καλα και την πηγε ο πεθερος μου στο νοσοκομειο,μας πηρε τηλ το πρωι και πηγε εκει και ο αντρας μου..μολις τωρα με πηραν ομως και μου ειπαν οτι ολα ειναι καλα και οτι μαλλον θα βγει μεχρι το μεσημερι....Κατα τα αλλα περασαμε πολυ ωραια χτες!Φαγαμε ηπιαμε χορεψαμε,τα σπασαμε,ωραια ηταν!Στην Ανασταση και εμεις πηγαμε απαρτια!Ο μικρος στο σλινγκ επισης κοιμοταν και δε πηρε πρεφα!!!

Χρονια πολλα σε ολους οσου γιορταζανε χτες!Εμενα γιορταζε ο μπαμπας μου...και απο του χρονου...πρωτα ο θεος και ο γιοκας μου!!!

Μαρινακι χρονια πολλα κι απο μενα κοριτσι μου!Να σε χαιρεται η οικογενεια σου!!!!Οσο για τα πρωτα ...αντα...δεν ειναι τιποτα μην ανησυχεις!εγω τα εχω περασει προ πολλου!!! :) :)

Καλημερα σε ολες σας!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημέρα και Χριστός Ανέστη!!!

τι μου κάνετε? πώς περάσατε? εμείς ήσυχα, οικογενειακά!!!!

Βέβαια κάναμε και τις βόλτες μας, ο καιρός είναι υπέροχος, είδαμε και φίλους!

Πολύ ωραία είναι και δε θέλω να σκέφτομαι οτι αύριο ο αντρούλης μου πάλι δουλεύει!

Μαρινάκι χρόνια πολλά και καλά!!!!

Πω πω γκρίνια ο μικρός....σας αφήνω προς το παρόν...

φιλιααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερούδια κορίτσια!! Χρόνια πολλά σε όλες και πάνω απ' όλα ΥΓΕΙΑ!!!!! Τίποτα άλλο δεν αξίζει να μας στεναχωρεί και πολύ....

Μαρινάκι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τα γενεθλιάκια σου έστω και πολυ καθυστερημένα!!!! Όπως λέει και η Ελένη... δεν είναι τίποτα... περνάει.. μετά έρχονται τα 31, 32, 33 .... :wink:

Kαι εμείς εχθές όλη μέρα έξω είμασταν...η μικρή μας κοιμόταν του καλού καιρού!!! Το ίδιο και το Σάββατο που ήμασταν έξω... γενικά πλέον παρατηρώ ότι με το που βγαίνει στον καθαρό αέρα κοιμάται ΠΟΛΥ!!!

Δευτεροτριτοτεταρτομανούλες ερώτηση... στο κρεβατάκι τι βάζετε στα μωρά σας για να κοιμηθούν; Εγώ προς το παρόν φανελάκι και από πάνω υπνόσακο, αλλά σε λίγο καιρό που θα ανέβει η θερμοκρασία τι βάζουμε;; Σεντονάκι & κουβερτούλα δεν είναι επικίνδυνο;;

PCqNp2.png

Κοριτσάρες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χριστός Ανέστη!!!

Τι μου κάνετε?

Δε προλαβαίνω να σχολιάσω αναλυτικά αλλά.....περάσαμε τέλεια...Βέβαια θα μπορούσαμε και καλύτερα αλλά οκ μια χαρά...Εγώ με τον Πρίγκιπα αγκαλιά φορώντας στον στο σλίγκ ΟΛΗ την μέρα...Δε άφησα κανέναν να τον πάρει αγκαλιά.....

Όσο για την Ανάσταση εννοείται πήγαμε όλοι και ο Πρίγκιπας τι άλλο?Θήλαζε στο σλιγκ......

Φιλάκια σε όλες σας...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ και πάλι πολύ για τις ευχές! Μόλις μαζευτήκαμε, από το πρωί στη γύρα! Και η μπουμπού κοιμόταν του καλού καιρού, τώρα όμως που μαζευτήκαμε και νυστάζουμε εμείς, δεν τη βλέπω να κοιμάται...ε, μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας! Πήγαμε σε κάτι πρότυπες παιδικές χαρές και ξεσάλωσε ο γιος μου!Κοκκίνησε η μούρη του!Σε λίγο πρέπει να αρχίσουμε τις αντηλιακές και στα μωρά αλλά αν δεν κάνω λάθος είναι για 6 μηνών και πάνω!

Κατά τα άλλα χτες τα κοιμίσαμε και τα 2 στις 9.30 και κατά τις 12 που τάισα τη μικρή στον ύπνο της τη μετέφερα στο κοινό τους δωμάτιο στην κούνια της για 1η φορά!Κατά τις 5 ξύπνησε να φάει και γκρίνιαζε κανένα μισάωρο αλλά ο Γώγος δεν κατάλαβε τίποτα! Μετά εκείνος ξύπνησε τις 8.30 αλλά η μπουμπού συνέχισε τον ύπνο τις μέχρι τις 10 σχεδόν! Νομίζω θα το καθιερώσουμε κι ας ελπίσουμε να συνεχίσουν έτσι καλά!

Χριστινάκι εγώ και τώρα την κοιμίζω με φανελάκι, φορμάκι και από πάνω κουβέρτα χοντρούτσικη (καμια φορά βάζω και δεύτερη)! Τα παπλώματα γράφει ότι απαγορεύονται σε παιδιά κάτω του 1 έτους, οι κουβέρτες μια χαρά κατάλληλες είναι απ΄ό,τι ξέρω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Εγώ φοβάμαι μην σηκώσει τη κουβέρτα και σκεπάσει το προσωπάκι της και δεν θα μπορεί να αναπνεύσει.... κουλό είναι αυτό που σκέφτομαι;; Όταν ήταν πιο μικρούλι που δεν κουνιόταν, κουβερτούλα της έβαζα αλλά τώρα μόνο με υπνόσακο το βράδυ και κουβέρτα μόνο την ημέρα που πάω και την ελέγχω κάθε λίγο και λιγάκι....

Επίσης τι εννοείς ότι την τάισες στις 12 στον ύπνο της; Την τάισες δηλαδή χωρίς να την ξυπνησεις; Πώς γίνετια αυτό; Γιατί και εγώ εδώ και μια 4-5 ημέρες την κοιμίζω κατά τις 9 - 9.30 με αποτέλεσμα όμως κατά τις 3-4 να ξυπνήσει για να φάει.. ενώ άμα έτρωγε και στις 12 θα ξύπναγε 7-8...

PCqNp2.png

καλησπερα

χριστος ανεστη

αντε αννια μου σε περιμενω σαντορινι.

χριστινα οπως ειναι κοιμησμενο το σηκωνεις και το βαζεις στο ζιζακι η δικια μου τρωει πιο λιγη ποσοτητα απο οτι οταν ειναι ξυπνια ομως την κραταει.

εγω με κουβερτουλα την σκεπαζω ομως εχω την κουνια διπλα μου.

μαρινα τις εχεις πιπιλα?

δεν τις φευγει την νυχτα?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Και δεν ξυπνάει βρε κορίτσια;; Να το δοκιμάσω και εγώ αυτό το σύστημα αν είναι!!

Μανιταράκι πότε θα έχετε νέα από τη μανούλα σου;;

Πάσχα εκεί Σαντορίνη τι έγινε, είχατε κόσμο;;

PCqNp2.png

Γεια σας και απο μένα!!!

και μεις σήμερα ολη μέρα εξω με φίλους για καφέ..

και το μωράκι μου δε θέλει στο καρότσι. Θέλει να ειναι καθιστός στην αγκαλιά μας και να παρακολουθει..σε λίγο θα παραγγειλει και κανενα καφέ...!!!!!!

μετά όμως κουράζεται και κοιμάται λιγουλάκι...

Πλέον έχει μάθει έξω και δεν διαμαρτύρεται...

μόνο που τις τελευταίες δύο φορές το γάλα κρύωσε στο θερμός, δε ξέρω γιατί και το ζεστάναμε σε ζεστο νεράκι στο καφέ που καθόμασταν...

Την κυριακή τον πήγα στα πεθερικά... Ουφ..δε ξέρω γιατι μ'εκνευρίζουν...ολο αγκαλιά θέλουν να τον έχουν και δεν καταλαβαινουν οτι κουράζεται και πρέπει να φύγουμε κάποια στιγμή...

και όλο λένε ποσο μοιάζει στον γιο τους!!!!!! και μ'εκνευρίζουν γενικώς...

ΔΕ ΘΕΛΩ ΛΕΜΕ...

ααααα τελικά με τον νονο κάτι έγινε...του μιλησε μάλλον η πεθερά μου (ειναι ο μικρός αδερφός της) και είπε να διαλέξουμε οτι θέλουμε και θα μας το παρει αυτός...

και γω είπα να μας πάρει το παρκοκρεβατο....

ας προσεχεεεεεεεεεεεεεε

ειστε καλά??????

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...