Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

κοριτσακια πριν λιγο φυγανε οι κουμπαροι μας φερανε και τα μικρα ο μεγαλος ειναι 1,5και η μπεμπα τους 2μηνων..ηρθε και ενας ξαδερφος μας απο θεσ/νικη για 2μερες μονο δυστυως γιατι εχει αγωνα απο βδομαδα μια χαρα περασαμε πολυ ωραια....

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΠΕΦΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...

καληνύχτα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημερα!Μολις φαγαμε και ειπα να μπω να σας γραψω γιατι μετα δε ξερω ποτε θα μπορεσω....Και μας χτες ηρθε ο νονος του μεγαλου και περασαμε πολυ ωραια!Πηγα και μια βολτα στην εκκλησια...αλλα ειχε ηδη βγει ο εσταυρωμενος...δε προλαβα να ακουσω το ¨Σημερον κρεμαται επι ξυλου...¨Ευχομαι να ειστε ολες καλα και να περασετε ομορφα σημερα...Μεγαλη Παρασκευη το ξερετε οτι δεν κανουμε δουλειες και οχι μονο λεει δε μαγειρευουμε αλλα ουτε τραοεζι δε στρωνουμε....οπως καταλαβαινετε....η καλυτερη μου...:)

Θα παμε στην αποκαθηλωση και μετα να προσκυνησουμε τρεις τουλαχιστον επιταφιους.

Σας φιλω κοριτσαρες μου....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ωχχχ βλακεια εκανα που επλυνα το μπαλκονι?αντε κοριτσια καλη ανασταση να χουμε και ...μανιταρι που σαι....σκεφτομαι τη σαντορινη μια χαρα για καλοκαιρακι...πες μου που κοντα μενεις να κλεισω ξενοδοχειο κοντα σε σενα...καλα θα μου πεις η τρελλα δεν παει στα βουνα που πας μαρη αλαφροισκιωτη με ενα ταλιμπαν και με το βρεφος?καλα θα δουμε μεχρι τοτε...

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες μου!Ελπιζω να ειστε ολες καλα,και να περνατε ομορφες και μαγικες στιγμες με τα φρεσκα μωρακια!!!!

Επειδη μαλλον δε θα μπορεσω να ξαναμπω..ευχομαι σε ολες Καλη Ανασταση,με υγεια σε σας τα μωρακια σας και σε οσους αγαπατε!!

Να περασετε καλα και να φατε....επισης καλα!!!! :) :)

Σας φιλωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερα κοριτσακια μου,σας ευχομαι κι εγω ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και να χαιρεσται τις οικογενειες σας με αγαπη παντα.Εδω γυρω θα ειμαι εγω,δεν θα παμε πουθενα αλλα λογω οτι ειναι εδω ο αντρουλης μου δεν μπορω να μπαινω συνεχεια.Φιλακια.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!! Νέκρωσε το καφέ μας εε;;

Και βέβαια με τόσο τέλεια μέρα σήμερα... και εμείς θα ετοιμαστούμε σε λίγο για βολτίτσες!!

Αχχ..πέρυσι τέτοια εποχή..Πάσχα...είμασταν στη Ρώμη... και εγέννετο το θάυμα... το αστεράκι μας!!!! :D:D:D Φαντάζομαι όλες λίγο πολύ γύρω από το Πάσχα θα έγινε και το δικό σας θαυματάκι εε;;

PCqNp2.png

γεια σαςς κοριτσια εμας μας μουτζωσανε μου φαινετε ειχα τα μικρα με μπουκξωμα και τωρα ειμαι εγω και ο συζυγος χαλια...τεσπα καλη ανασταση και καλο πασχα να εχουμε εμεις θα παμε στην ανασταση σημερα εγω ο αντρας μου και η μαρια τον μπεμπη θα τον αφησω στην κουνιαδα μου που δεν θα παει..εγω τον μπεμπη πρεπει να τον επιασα γυρω στις 17/4...περυσι σαν σημερα μου ειχε ερθει η τελ.περιοδος...

:-D

Καλημέρα κοριτσαρες μου!

Το φως της ανάστασης να φωτισει με υγεια και ευτυχία το σπιτικό σας!

Σας ευχόμαστε να περάσετε υπεροχα!

Αχ ναι και εμείς ανημερα το πάσχα τον πιάσαμε..

13/4αδιαθετησα

19/4....

Και φετος....3!!!!

Αννια μου περαστικά,πασχαλιατικα γαμωτο?

Μαρίνα μας να τα εκατοστησεις!!!να χαιρεσαι την οικογενεια..φιλακια πολλα.οτι επιθυμεις ευχη μας..

Φιλακια,θα μπω και αργότερα...

Επεξεργάστηκαν by ΣΤΕΓΙΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...