Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα!!!

Βρε κορίτσια υπάρχει κάτι που δεν το έχω καταλάβει, σε ποια εβδομαδα είμαι, δηλ κάθε Κυριακή αλλάζω εβδομαδα, αυτη τη Κυριακή ήμουν 19η, άρα από Δευτέρα θεωρώ είμαι 19η ή 20ή που τη περπατάω;

Επίσης αγχώνομαι κάπως γιατί δεν καταλαβαίνω αν γίνεται κάποια κίνηση από τα μωρά και δεν κάνω πράγματα μέσα στην ημέρα, περισσότερο κάθομαι.

οταν εισαι 19 κ 1-2-3 περπατας την 20η. και την κλεινεις μετα τις 19.6 κ περπατας την 21 κοκ. ειναι νωρις βρε 19η βδομ να τα νιωθεις συνεχεια. μην αγχωνεσαι.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να ρωτησω μια κοτσανα???? αλλα εχει κολλησει τοπ μυαλο μου

απευθυνομαι σε αυτεσ που εχουν φεισμπουκ.. η λαουρα στο φεισμπουκ ειναι η λορρετα μας εδω περα?????

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaxaxaxaxaxaxaxa(οντως κοτσανα!!!)αααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχ(αυτο σημαινει ναι!)

Αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα(αυτο τιποτα ...απλα ξεκαρδιστηκα με τη κοτσανα!!!)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ναι χαρά μου εγώ είμαι...

Λώρα με λένε κανονικά εντωμεταξύ...χιχι

Παιδιά αυτό με την λαμπάδα δε το ήξερα να σας πω την αλήθεια! Πάντως δεν θέλω ακριβό δώρο. Θέλω να ειναι συνεπής και να πάρει κάτι... η αγορά ειναι γεμάτη! και με λίγα χρήματα παιρνεις σούπερ πραγματα στα παιδιά!

Είπε οτι θα του μιλήσει ο άντρας μου! αντε να δούμε...

Το μωρό μου κοιμήθηκε επιτέλους!!!!!!!!!!

Τι κάνετε κορίτσια είστε καλά????

Καλα ρε ελενάκι τι μπουτάκια εχει το μωρό σου????

δε τα ζουπας ολη την ώρα? εμενα είναι αδυνατούλης μπροστά του!!!! και τον λέω και στρουμπουλι...

Μανιτάρι η σαντορίνη ειναι απο τα αγαπημένα μας μερη με τον άντρα μου. Εκει πήγαμε το πρώτο μας ταξίδι και εκεί πήγαμε μετά τον γάμο μας...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaxaxaxaxaxaxaxa(οντως κοτσανα!!!)αααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχ(αυτο σημαινει ναι!)

Αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα(αυτο τιποτα ...απλα ξεκαρδιστηκα με τη κοτσανα!!!)

καλα ε εισαι οργιο!!!!:-P:D

jXj1p2.png?DWVm7y7O

να μαι και εγω μετα το ξεπατωμα της βεραντας θελω να σκουπισω και να σφουγγαρισω κα κατι της 8θα ερθει ο νονος της μαριας..ουφ τα φτυσα..μανιταρι εμενα η κουμπαρα μου εχει σπιτι στη σαντορινη και πορει το καλοκαιρι να κανουμε καμια επιδρομη προς τα εκει..

:-D

Διαφημίσεις

geia σας κοπελιες.... εδώ θηλαζουμε χιχι

Κελι η ταχινοπιτα απλα τελειαααα:cool: θα μεινικ για αυριο..

όσο για νονο, σημασια εχει να ενδιαφερεται κ να εχει επαφες.... οποτε Λορετα μου αν δεν το εισπρατεις αυτό, τοτε τι νοημα εχει;;;; ΛΑΜΠΑΔΑ δεν πανε στα αβαπτιστα τέκνα, αλλά κ μας εφερε δωρακι, ρουχα τσουρεκι, αυγο σοκολατενιο....

Μπραβο βρε ΤΑΟ την εφτιαξες κιολλας;Χαιρομαι που σου αρεσε.

Y0zHp2.png?OgArctsO

ΚΑΛΑ ΜΑΡΗ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟ ΠΟΛΥ Σ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ???????????/

ΕΓΩ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΚΟΡΙΤΣΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΕΚΑΝΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΞΕΠΑΤ@Θ@ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ

ΣΥΓΝΩΜΗ ΒΡΕ ΛΟΡΡΕΤΑΚΙ ΑΛΛΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Hello girls!!

Μαμά και κόρη τα έχουμε φτύσει τελείως από τις πολλές βόλτες αυτές τις ημέρες!! Πάντως όταν την βγάζω έξω στον καθαρό αέρα, κοιμάται συνέχεια και ξεχνάει να ξυπνήσει για να φάει! Μάλλον της αρέσει πολύ εεε;; ;);)

Κελάκο ούτε εμείς έχουμε αποφασίσει για νονό ακόμα... δεν έχουμε σκεφτεί καν πότε θα γίνει η βάφτιση!

Κορίτσια ούτε εγώ ήξερα ότι δεν πάνε λαμπάδα σε αβάπτιστο... εδώ δεν ήξερα καν ότι οι νονοί πηγαίνουν παπούτσια στα βαφτιστήρια το Πάσχα!!! Φανταστείτε ότι το έμαθα πέρυσι στο άσχετο.... (μάλλον η νονά μου δεν θα μου είχε φέρει ποτέ παπούτσια.. ή απλά θα μου ήταν αδιάφορα και δεν το θυμάμαι)...

Επίσης δεν είχα ιδέα ότι ο νονός πρέπει να 'ασημώσει' το νεογέννητο...βασικά από εσάς το άκουσα πρώτη φορά... ! Το σημαντικό για μένα είναι οι νονοί να είναι άνθρωποι που θα αγαπάνε το παιδί μου και θα το σκέφτονται όπως λέει η Λορέττα.. δε με νοιάζει το κόστος των δώρων καθόλου, άλλά όχι και λαμπάδα με ΣΕΛΟΤΕΗΠ.... δηλαδή λορεττάκι έχεις δίκιο να τα πάρεις στο κρανίο!!!!! Απλά τώρα τι μπορείς να κάνεις αφού έχετε δεχτεί να είναι αυτός ο νονός;;; Εγώ θα ντρεπόμουνα να του πω ότι δεν θέλω να γίνει πλέον....!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Χαρά μου για βέρα είναι τόσο προσωπικό το θέμα...παρόλα αυτά εγώ δεν τρελαίνομαι για κοσμήματα και βέρες συγκεκριμένα που έχουν και τα δύο χρώματα χρυσού.. μ'αρέσει ή λευκόχρυσο ή το κλασικό χρυσό χωρίς τη διχρωμία!! Αλλά αν αρέσεις σ' εσάς η γνώμη μας περιττέυει!!:D:D

Για πες τελικά βρήκατε σπίτι εεε;;;; αχχχ άντε να δούμε και εμείς πότε......

PCqNp2.png

ΜΜΜΜΜΜΜΜ ΕΓΩ ΤΗ ΘΕΛΩ ΔΙΧΡΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΛΛΕΣ 7 ΟΠΟΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΑ ΤΟ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΨΑΧΝΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.. ΤΕΣΠΑ...

ΝΑΙ ΝΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΜΕΖΟΝΕΤΑ 130ΤΜ ΜΕ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ ΤΖΑΚΙ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑ Η ΣΑΛΟΝΟΚΟΥΖΙΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΘΑΛΛΑΣΑ ΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΒΡΗΚΑΤΕ???

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...