Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα!!!

Βρε κορίτσια υπάρχει κάτι που δεν το έχω καταλάβει, σε ποια εβδομαδα είμαι, δηλ κάθε Κυριακή αλλάζω εβδομαδα, αυτη τη Κυριακή ήμουν 19η, άρα από Δευτέρα θεωρώ είμαι 19η ή 20ή που τη περπατάω;

Επίσης αγχώνομαι κάπως γιατί δεν καταλαβαίνω αν γίνεται κάποια κίνηση από τα μωρά και δεν κάνω πράγματα μέσα στην ημέρα, περισσότερο κάθομαι.

οταν εισαι 19 κ 1-2-3 περπατας την 20η. και την κλεινεις μετα τις 19.6 κ περπατας την 21 κοκ. ειναι νωρις βρε 19η βδομ να τα νιωθεις συνεχεια. μην αγχωνεσαι.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ορεξάτες σας βρίσκω ε?

Εμείς ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Η μπουμπού τρώει συνέχεια, μέχρι και 150μλ από το μπουκάλι ήπιε, δεν έχει καθόλου μύξα και χουρχουρητό! Νιώθω υπέροχα!

Ωραίααααααα, σήμερα που είναι Πρωταπριλιά τα έγραψα και ησύχασα γιατί δε νομίζω να τα γράψω ποτέ και να τα εννοω΄!:-(

Τέσπα, ας πούμε και καμιά αληθεια! Γιατί συνεχώς συμμαζεύω και συνέχεια το σπίτι είναι αχούρι? Ευτυχώς κι εμείς ανήμερα θα φάμε στα πεθερικά. Θα τα πούμε αργ'οτερα γιατί με καλεί το καθήκον!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ορεξάτες σας βρίσκω ε?

Εμείς ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Η μπουμπού τρώει συνέχεια, μέχρι και 150μλ από το μπουκάλι ήπιε, δεν έχει καθόλου μύξα και χουρχουρητό! Νιώθω υπέροχα!

Ωραίααααααα, σήμερα που είναι Πρωταπριλιά τα έγραψα και ησύχασα γιατί δε νομίζω να τα γράψω ποτέ και να τα εννοω΄!:-(

Τέσπα, ας πούμε και καμιά αληθεια! Γιατί συνεχώς συμμαζεύω και συνέχεια το σπίτι είναι αχούρι? Ευτυχώς κι εμείς ανήμερα θα φάμε στα πεθερικά. Θα τα πούμε αργ'οτερα γιατί με καλεί το καθήκον!

Καλό μήνα αν και προς στιγμή το πίστεψα....Που θα πάει θα το γράψεις και δεν θα είναι Πρωταπριλιά...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλημερααααα εμας συνεχιζετε το μπουκωμα κ ενα ελαφρο βηχαλακι..κοριτσια εμενα του ασπριζει πολυ το κατω ουλο παρα πολυ δεν ειναι νωρις για δοντακι ομως?

:-D

Καλημερα Μαρινακι.Να πω την αληθεια κι εγω το πιστεψα.Μην στεναχωριεσαι κι το δικο μου τον αμαζευτο εχει.:tongue:Οπως βλεπεις σου κανω συμπαρασταση..............Βρε παιδια εγω δεν ειπα πρωταπριλιατικο ψεματακι,πειραζει;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Γεια σας και πάλι...

γυρίσαμε απο τη βόλτα, έχει υπέροχο καιρό!

Να σας πω για τον νονο?

Ξεκινάω

Πριν γεννηθεί ο μικρός ο θείος του άντρα μου (αδερφός της πεθεράς μου) είχε δηλώσει οτι θέλει να γίνει νονός! Εγώ το δέχτηκα, παρ'ολο που είναι μεγάλος και θα προτιμούσα κάποιον πιο νεο, γιατι δεν έχει παιδιά και θα ήταν ωραία κινηση. Να έχει ενα βαφτιστήρι. Δε σας το κρύβω οτι σκέφτηκα και το μωρό. Οτι θα έχει εναν νονο συνεπή, χωρίς υποχρεώσεις που ίσως να τον έχει σαν παιδι του (ή εγγόνι του). Ο θείος (όπως και η πεθερά) έχει οικονομική άνεση και -είμαι ειλικρινής- σκέφτηκα πως θα τον γεμίζει δώρα πέρα απο την αγάπη.

Όμως απογοητεύτηκα πολύ. Πρώτον οταν γεννήθηκε δεν ήρθε στην κλινικη, δε με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο και στο σπίτι ήρθε μετά απο ένα μήνα παρ'ολο που τον είχαμε καλέσει απο την πρώτη μέρα. Χθες βρεθήκαμε για να δει τον βαφτισιμίο και να του πάρει την πρώτη του λαμπάδα. Αργησε μία ώρα (εγω τον είχα ταισμένο, αλλαγμένο και ντυμένο και περιμέναμε) και ήρθε με μια λαμπάδα του κακου καιρού και τιποτα αλλο. Δε θέλω να νομίζετε οτι για μένα τα δώρα ειναι το παν, εξαλλου του παιρνουμε εμείς οτι θέλει αλλά με πειραξε πολυ αυτή η συμπεριφορά. Η λαμπάδα δεν ήταν καν σε κουτι. Και είχε κολλήσει πάνω με σελοτέιπ κάτι πουλάκια....αααα έφερε και ενα αυγό βαμμένο!

Τι να πω...εγινα τουρκος και φανηκε μαλλον.

Δε ξέρω τι να κάνω. Συζήτησα με τον άντρα μου! Θέλω εναν άνθρωπο να ασχολειται με το παιδί και οχι να ερχεται για μιση ώρα και ναι, θέλω καποιον που να ψαχνει, να ενδιαφερεται και να του φερνει ωραια δωράκια...

εχω αδικο ρε κορίτσια

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΤ..

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

χαχα πρωτοαπριλιατικο !!!!!

σημερα κοιμηθηκαμε στις 6.30 και κοιμαται ακομα το σκαντζικι.παω να το ξυπνησω σιγα σιγα.ελπιζω ολες να ειστε καλα!!μαρινα μην στεναχωριεσαι θα στρωσει η μικρουλα σας.στεγια μπραβο για το δοντακι με το καλο και χωρις γκρινιοα και τα υπολοιπα.χαρουλα καλως ηρθες στην γειτωνια!!ολα καλα πανε ετσι?τελικα που βρηκατε σπιτι? λορρετακι μην στεναχωριεσαι.τωρα δεν μπορειτε να αλλαξετε γνωμη?και να πεις ξεκαθαρα αυτο περι υποχρεωσεων?

4ywWp2.png

Λορετα κατ'αρχην λαμπαδα δεν επρεπε να σου φερει γιατι τα μωρακια μας ειναι αβαπτιστα.Ομως ειναι απαραδεκτος,επρεπε να ερθει στην κλινικη να ασημωσει το παιδι,εγω ετσι ξερω,αν ειναι απο τωρα ετσι καλυτερα να το ακυρωσεις.Κι εμενα μου το εκανε ενας φιλος μας,μου ειχε πει θα σου βαπτισω τον γιο απο την κοιλια κιολλας και οταν γεννησα δεν ηρθε καν στο μαιευτηριο με αποτελεσμα να του πω ξεχνα την κουμπαρια....Σημασια εχει να θυμαται το παιδι και να εχει επαφη,εμενα και απλη να ειναι η λαμπαδα περιμενουν τον νονο πως και πως,αυτο καταλαβαινουν τα παιδια....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Κοριτσια μου και εγω εδω...για λιγο ομως!Λοιπον ξεκιναω απο σενα Λορετα μου!Ειμαι σιγουρη οτι αν εδιχνε τουλαχοστον ενδιαφερον αυτος ο ανθρωπος για το παιδι σου δε θα σκεφτοσουν τιποτα αλλο....και για τα δυο μου παιδια το κριτηριο με το οποιο επελεξα τους νονους τους ειναι να ειναι ανθρωποι κοντινοι μου ωστε να εχουν τα παιδια επαφη με τους νονους τους,αφου εγω με τη δικη μου δεν ειχα καμια και μου εχει μεινει απωθημενο.....ε....επανερχομαι μισο..

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι...

γυρίσαμε απο τη βόλτα, έχει υπέροχο καιρό!

Να σας πω για τον νονο?

Ξεκινάω

Πριν γεννηθεί ο μικρός ο θείος του άντρα μου (αδερφός της πεθεράς μου) είχε δηλώσει οτι θέλει να γίνει νονός! Εγώ το δέχτηκα, παρ'ολο που είναι μεγάλος και θα προτιμούσα κάποιον πιο νεο, γιατι δεν έχει παιδιά και θα ήταν ωραία κινηση. Να έχει ενα βαφτιστήρι. Δε σας το κρύβω οτι σκέφτηκα και το μωρό. Οτι θα έχει εναν νονο συνεπή, χωρίς υποχρεώσεις που ίσως να τον έχει σαν παιδι του (ή εγγόνι του). Ο θείος (όπως και η πεθερά) έχει οικονομική άνεση και -είμαι ειλικρινής- σκέφτηκα πως θα τον γεμίζει δώρα πέρα απο την αγάπη.

Όμως απογοητεύτηκα πολύ. Πρώτον οταν γεννήθηκε δεν ήρθε στην κλινικη, δε με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο και στο σπίτι ήρθε μετά απο ένα μήνα παρ'ολο που τον είχαμε καλέσει απο την πρώτη μέρα. Χθες βρεθήκαμε για να δει τον βαφτισιμίο και να του πάρει την πρώτη του λαμπάδα. Αργησε μία ώρα (εγω τον είχα ταισμένο, αλλαγμένο και ντυμένο και περιμέναμε) και ήρθε με μια λαμπάδα του κακου καιρού και τιποτα αλλο. Δε θέλω να νομίζετε οτι για μένα τα δώρα ειναι το παν, εξαλλου του παιρνουμε εμείς οτι θέλει αλλά με πειραξε πολυ αυτή η συμπεριφορά. Η λαμπάδα δεν ήταν καν σε κουτι. Και είχε κολλήσει πάνω με σελοτέιπ κάτι πουλάκια....αααα έφερε και ενα αυγό βαμμένο!

Τι να πω...εγινα τουρκος και φανηκε μαλλον.

Δε ξέρω τι να κάνω. Συζήτησα με τον άντρα μου! Θέλω εναν άνθρωπο να ασχολειται με το παιδί και οχι να ερχεται για μιση ώρα και ναι, θέλω καποιον που να ψαχνει, να ενδιαφερεται και να του φερνει ωραια δωράκια...

εχω αδικο ρε κορίτσια

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΤ..

λορεττακι μου σε καταλαβαινω απολυτα ο καθενας μας θελει το καλυτερο για το παιδι του.ομως μηπως ο ανθρωπος δεν ξερει?μηπως πρεπει να παει καποιος μαζι του για ψωνια? η μηπως ειναι απλα τσιγκουνης?

εαν ναι τοτε αυτο ειναι προβλημα.

και γιατι πηρατε λαμπαδα?δεν πρεπει πρωτα να βαφτιστη?

izE6p2.png?S6UQkQqM

και εγω λορετακι ξερω οτι πρεπει να βαφτιστει πρωτα για να παρει λαμπαδα..και εμενα ο νονος της μαριας κ κουμπαρος μας δεν εχουμε και τις καλυτερες σχεσεις ειναι λιγο ζ@α και αυτος και η γυναικα του αλλα τι να κανω δεν τα ηξερα αυτα απο πριν..αλλα ευτυχως στις υποχρεωσεις τους ειναι ενταξρι αλλες Μ@Λ@ΚΙΕς ΛΕΝΕ..

:-D

σας ειπα οτι η νονα μου ακομα μου περνει λαμπαδα?

ειναι η κολλητη της μανας μου μενει απεναντι μας και εχουμε επαφες .

καμια φορα τις λεω νονακα μου τι σου ετυχε 1 βαπτιστιρι εκανες και αυτο το πληρωνεις μια ζωη χιχι.

και φετος με τα παιδια και την στεναχωρια τις μανας ουτε που τις το ανεφερακαι στεναχωρεθηκε.(συνηθος τις λεω για παλακα νονα την λαμπαδα μου μην ξεχασεις)

izE6p2.png?S6UQkQqM

geia σας κοπελιες.... εδώ θηλαζουμε χιχι

Κελι η ταχινοπιτα απλα τελειαααα:cool: θα μεινικ για αυριο..

όσο για νονο, σημασια εχει να ενδιαφερεται κ να εχει επαφες.... οποτε Λορετα μου αν δεν το εισπρατεις αυτό, τοτε τι νοημα εχει;;;; ΛΑΜΠΑΔΑ δεν πανε στα αβαπτιστα τέκνα, αλλά κ μας εφερε δωρακι, ρουχα τσουρεκι, αυγο σοκολατενιο....

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...