Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!! έχω πολλά να σας πω αλλά τωρα δεν προλαβαίνω...

Είμαι παρμένη, εκνευρισμένη και τρελαμένη...

με τον νονο του μικρου.

Θα σας τα πω μετά.

Τώρα το μόνο που έχω να σας πω ειναι οτι επιτελους εγινα 66 κιλάαααααααα (65,9 για την ακρίβεια). Μου πήρε δύο μήνες να χάσω ένα κιλο...

καλο εεεεεε

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

και σε σεεεεεεεενααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!:P

Λορετα....πες τα μας ολα!!!Τι εκανε;;;Αλιμονο του πες αμα τον πιασουν στα χερ:Pια του οι μανουλες Ιανουαριου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αλιμονο του!!!!:P

οσο για τα κιλα....μπραβο σου!!!!Τα καταφερες....και φυσικα....εις ανωτερ:Pα...ή μαλλον....εις κατωτερα!!!! :) :) :)

εμενα παλι η ζυγαρια αρχισε να ανεβαινει...ουτε απο νηστειες δε καταλαβαινει!ελεος πια!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Τα μάθατε τα νέα μας??????????????????

Βγάλαμε το πρώτο μας δοντάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Τα μάθατε τα νέα μας??????????????????

Βγάλαμε το πρώτο μας δοντάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πρωταπριλια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:P:p:p

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδες μου..

ευχαριστω για τις ευχες σας σημερα ειμαι αισιοδοξη δεν μπορει θα πανε ολα καλα.

σημερα φευγουν με τον αδελφο μου για μηλο δεν ηθελε να παει ομως αυτος δεν την αφηνε.

μην σας ζαλιζω με αυτα.

κελακο ωραιες οι συνταγες ομως εγω περιμενω το κουριερ.

ελενακι μου τι κανεις? το μωρακι ξεμπουκωσε?

μαρινακι ευτιχος καλα και η δικια σου.αντε να περνουμε τα πανω μας.

αννια μου υπομονη θα περαση.

ΣΤΕΓΙΑ ΜΑςΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙς?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Oκ κορίτσια καλό μήνα!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Λοιπόν τα νέα μας τώρα...Ο Πρίγκιπας κοιμάται όλη μέρα και το βράδυ τον κοιμίζω στο κρεβάτι μας και μετά κάνω αερομεταφορά στην κούνια...

Σήμερα μου ξύπνησε κλαίγοντας γοερά ίσως κάτι είδε στον ύπνο του(σχόλιο του μπαμπούλη:θα είδε πως του πήραν το ζιζάκι...χαχαχα)και τον πήρα αγκαλιά και ηρέμησε και κοιμήθηκε....

Κατά τα άλλα ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα στο εξοχικό εμείς φέτος απλά παρουσία...Ούτε καθάρισμα ούτε τίποτα...Τυχερούλα....

Δε πολυθέλω βέβαια αλλά κατόπιν οικογενειακού συμβουλιού είπαμε να μείνουμε εδώ και να περάσουμε οικογενειακά λόγω της Γιαγιάς του Μπαμπούλη που όπως σας έχω πει εκτός τοιυ ότι είναι υπέροχος άνθρωπος έπαθε αλτσχαιμερ και άνοια...Οπότε αντι να αδράξουμε της ευκαιρίας (πρώτο Πάσχα που δε δουλέυει και πρώτο με το Πρίγκιπα) και να ξεχυθούμε για βόλτες θα κάνουμε Πάσχα με τα πεθερικά......Βέβαια θα πάμε βολτούλα και στο χωριό και στη φιλενάδα μου για Χρόνια πολλά....

Εσείς?

cIhqp3.png

9knMp3.png

κοριτσια γιατι καμια σας δεν λεει αυγα?

παλι βλακεια εκανα? σημερα δεν τα βαφουν?

Εμείς τα αναθέσαμε σε πεθερά και μαμά...Μισά από την μία και μισά από την άλλη...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα στην ωραια παρεουλα μου.Πηγαμε στην Εκκλησια,κοινωνησαμε,βαψαμε τα αυγουλακια μας,φτιαξαμε το χταποδακι με το μακαρονακι μας και τσουπ ηρθα............Ελενακι κι εγω που εκατσα να το δω δεν τα καταφερα με τους 3 ταλιμπαν να μαλωνουν και να παιζουν,σημερα τους ειπα 9 ηωρα στα κρεβατια σας μπας κι αξιωθω να το δω,για να δουμε.....:):rolleyes:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημερα στην ωραια παρεουλα μου.Πηγαμε στην Εκκλησια,κοινωνησαμε,βαψαμε τα αυγουλακια μας,φτιαξαμε το χταποδακι με το μακαρονακι μας και τσουπ ηρθα............Ελενακι κι εγω που εκατσα να το δω δεν τα καταφερα με τους 3 ταλιμπαν να μαλωνουν και να παιζουν,σημερα τους ειπα 9 ηωρα στα κρεβατια σας μπας κι αξιωθω να το δω,για να δουμε.....:):rolleyes:

κι εμεις κοινωνισαμε πηρα και την μπουμπου μαζι μου η κουκουβαγια:D

εγω οσο κι αν προσπαθω ο μεγαλος δεν παει με τιποτα στο δωματιο του για υπνο παντα στο σαλονι και μετα ο πατερας του τον παει στο κρεβατι του.ενω ο μικρος αμα νυσταζει δεν καταλαβαινει τιποτα παει στο κρεβατακι του κι εμεις τον ψαχνουμε.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Καλώς το κελάκο μας....

Εγώ ξύπνησα στις 9 και τώρα νυστάζω...Εσύ έκανες κιόλας τόσα πράματα....

Εγώ θα κοινωνήσω το Μεγάλο Σάββατο.Αχχ όσο σκέφτομαι πως πέρσι το Πάσχα τελειώνοντας η λειτουργία του Μ. Σαββάτου πήγα σπίτι και έφτιαξα εκμέκ και περίμενα τον Μπαμπούλη και....πιάσαμε τον Πρίγκιπα....αχχ συγκινούμε...

cIhqp3.png

9knMp3.png

να μαι και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

τι κανετε τσουπρες?

εγω μονο τσουρεκια θα κανω φετος και πολλα ειναι γιατι εχω και μετακομιση πασχαλιατικο αλλα τελος παντων

κελακο που ειναι καλε αυτη η καρυδοπιτα που ζητησααααααααααααααααααααααααααααααααα?????:shock:

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Μανιταρακι μου κι εμενα δεν ειναι ευκολη η κορη μου ναμπερ 3,μεχρι να παει μου βγαζει το λαδι,θελω νερο,θελω φιλακι,θελω και θελω,μεχρι που την μαλωνω και αρχιζει να κλαιει και δεν σταματαει,αλλα δεν της περναει.Τα αλλα πανε πιο ευκολα αλλα κι αυτα κανουν τσιτσα και πινουν νερο 3-4 φορες μονο και μονο για να σηκωνονται.Κουκουβαγια συναδελφισα κι εγω ολα μαζι τα ειχα,κουκουβαου,περναω και με κοιτανε εκπληκτοι........Στεγουλινι μου τις ιδιες σκεψεις κανουμε,κι εγω αυτο σκεφτομουν οτι τετοια εποχη καναμε προσπαθειες,αχχχχχχχ και τωρα τα εχουμε αγκαλια.:DΧαρουλινι δεν εχω καμια καλη συνταγη γι'αυτο δεν σου εδωσα αλλα φτιαχνει καταπληκτηκη καρυδοπιτα η αδερφη μου,μολις σχολασει τηλεφωνακι να μου την πει κι εφτασε.:PΜετακομιση;;;;;μπρουυυυυυυυυ κουραγιο κοπελια,υπαρχουν και χειροτερα.:):)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...