Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΤΣΟΥΡΕΚΙ

700ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙ

1ΚΥΒΟ ΜΑΓΙΑ (42ΓΡ)

200ΓΡ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ

120ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

180 ΖΑΧΑΡΗ

3 ΑΥΓΑ

1 Κ.ΓΛ. ΜΑΧΛΕΠΙ

1/2 Κ. ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ Η ΛΕΜΟΝΙΟΥ

1/2Κ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ(ΠΡΟΕΡΑΙΤΙΚΑ)

1 ΠΡΕΖΑ ΜΑΣΤΙΧΑ

ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ+ΖΑΧΑΡΗ(ΚΡΑΤΑΩ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΖΑΧΑΡΗ)

ΒΑΖΩ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ + ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ Σ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΩ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ

ΒΑΖΩ ΣΤΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΩ ΓΡΗΓΟΡΑ

Σ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΒΑΖΩ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΛΑΚΚΟΥΒΑ ΡΙΧΝΩ ΜΑΧΛΕΠΙ+ΞΥΣΜΑ+ΜΑΣΤΙΧΑΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ+ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΜΕ ΚΟΥΤΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ. ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ Σ ΕΝΑ ΜΠΛΩΛ ΣΤΟΥΣ 50 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΜΙΣΑΝΟΙΧΤΕΙ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΠΛΑ. ΜΕΤΑ ΤΗ ΖΥΜΩΝΩ ΝΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΠΛΑΙΘΩ ΜΙΑ ΠΛΕΞΟΥΔΑ ΤΗ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΣΚΕΠΑΖΩ ΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΖΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ 50 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΛΟΙΦΩ ΜΕ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 160 ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΨΩΜΑΚΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ

42 ΓΡ. ΜΑΓΙΑ Η ΔΥΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΞΕΡΗ/1 Κ.ΖΑΧΑΡΗ/2Κ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ/2 ΠΟΤ.ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ(550ΜΛ) ΟΛΑ ΜΑΖΙ Σ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 1 ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ+1 ΚΟΥΤ. ΑΛΑΤΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΞΑΝΑΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΒΑΖΩΝΤΑΣ 3/4ΦΛ. ΛΑΔΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΑΣΤΡΑ ΤΗ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ 50 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΥΡΝΑΜΕ 250 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλησπερα μανουλες Ιανουαριου

Ειμαι στην ομαδα μανουλες Απριλιου 2010......αν και τελικα γεννησα τη Δευτερα... 26/3

Ηθελα τα "φωτα σας" αν δεν σας ενοχλω... σχετικα με την ενδοεπικοινωνια

Εχετε να μου προτεινετε καμια, μιας και ειστε προσφατα μαμαδες που να ειναι "δοκιμασμενη" με λιγα λογια...γιατι ειχα μια της Philips που μου ειχαν δωσει στο πρωτο παιδι-ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ αλλα μετα απο τοσα χρονια....τα επαιξε πια

Σας ευχαριστω εκ των προτερων και να χαιρεστε ολες τα ζουζουνακια σας!

QuW0p3.png

Βρε νοικοκυροκόριτσα μου!!! μπράβο και ευχαριστούμε για τις συνταγές...μη πει κανείς πως οι σημερινές γυναικες δεν είναι νοικοκυρες γιατι θα τον σφάξω...

Ολα τα καταφέρνετε! Μπράβο!!! Θα πάρω παράδειγμα και θα μαγειρέψω αύριο...

χιχι...

Ιrev να σου ζήσει το ζουζούνι σου. Εμείς πήραμε Phillips Avent...Εχει 80 ευρώ και είναι μια χαρά.

φιλιααααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

χαρα εχω ακουσει οτι αυτη μαρκα τζαμπο με καμερα ειναι πολυ καλη..

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΔΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΧΟ ΧΑΛΙΑ. ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ?

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Γεια σας γεια σας!!!!!

Είμαι πτώμα:cry::cry::cry::cry:. Σήμερα έδωσα άνιση μάχη και εξολόθρευσα το Αραράτ, έλα μου ντε όμως που το καλαθάκι με τα άπλυτα ήταν περίπου τίγκα πάλι, οπότε εξολόθρευσα κι αυτό!!!!!!

Μανιταράκι σου εύχομαι ολόψυχα τα νέα της μανούλας σου να είναι τελικά ευχάριστα, ερχονται και Άγιες μέρες και ποτέ δεν ξέρεις μπορεί ο θεός να κάνει το θαύμα του...

Είπατε και πολλά και δεν τα θυμάμαι όλα...

irev έχω κι εγώ την ενδοεπικοινωνία της philips avent, έχει πολλά μοντέλα, εμείς δώσαμε αν θυμάμαι καλά 135 για αυτό που έχει και ένδειξη υγρασίας και έχει σήηηηηηημααααα, σήμα καμπάνα που λέει και η tv. Χαρά, έχω την εντύπωση ότι η chicco έχει ένα μοντέλο με κάμερα, αλλά μην το δέσεις και ψιλό κορδόνι!!!

Εντ λάστ μπατ νοτ λίστ,:tongue::tongue::tongue::tongue: Κελάκο μήπως είσαι η βιονική γυναίκα??????? Γιατί δε νομίζω να υπάρχει άλλη εξήγηση!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ Αραράτ= βουνό με ασιδέρωτα:P:p:p

Εντ λάστ μπατ νοτ λίστ,:tongue::tongue::tongue::tongue: Κελάκο μήπως είσαι η βιονική γυναίκα??????? Γιατί δε νομίζω να υπάρχει άλλη εξήγηση!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ Αραράτ= βουνό με ασιδέρωτα:P:p:p

χα,χα,χα.....Χαιρομαι που ποτε δεν με ξεχνατε...:):D:D

Υ.Γ Αραρατ=το ιδιο βουνο εχουμε και στο σπιτι το δικο μας.:P:p:p

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημερουδια.Εχω ετοιμασει τα παιδια να τα παω εκκλησια να κοινωνισουν και ειπα να μπω να πω μια καλημερα πρωτα......ΧΑΡΑ με συγχωρεις που εξαφανιστηκα ετσι εχτες αλλα εμπλεξα με τα κουλουρια,εκανα 2 δοσεις,μετα αρχισε και ο Ιησους απο την Ναζαρετ το οποιο εκανα αποπειρα να το δω μαζι με τα παιδια και περριτο να σας πω οτι δεν τα καταφερα.:tongue::tongue:Πολλα φιλια τα λεμε μετα.:D

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημερα Κελακο μου δε σε προλαβα.....αχ εγω ουτε Ιησους απο τη Ναζαρετ αλλα ουτε κι απο πουθενα αλλου δεν ειδα....:)Με το που κοιμαται το μωρο πεφτω ξερη...ξεροτατη!!και χτες για να καταλαβετε κοιμηθηκε στις 2200.......:)Και δε μπορω να σηκωθω το πρωι...αλλα με ταλαιπωρει και αυτος ο κ@λοβηχας και δε μπορω να κοιμηθω καλα το βραδυ....Παω να βαλω σιγα σιγα τη φακουλα μου για να βαψουμε μετα τα αυγουλακια!ΚΑλημερα σε ολες σας και πολλα πολλα φιλια.....

Υ.Γ.:οπως καταλαβατε τις παραπανω συνταγες...κανω οτι δεν τις ειδα...οποια θελει ομως να στειλει τιποτις....ευπροσδεκτο ειναι......ε...πως..ρε κοριτσια...αγιες μερες ειναι! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...