Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

eyxaristo keli, akomi thimamai to cheese cake, opote perimeno na nai k auti teleia, tha sas po...

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κουλουρακια Πασχαλινα

1 1/12 εως και 2 κιλα αλευρι

700 γρ ζαχαρη

400 γρ φυτινη 6 αυγα

4 βανιλιες

3/4 εβαπορε 1/4 νερο

1 κουταλακι μπεικιν

40 γρ αμμωνια

Χτυπαμε καλα το βουτυρο,ριχνουμε την ζαχαρη,τις βανιλιες,τα αυγα χωρια χτυπημενα,το γαλα χλιαρο οπου μεσα διαλυουμε την αμμωνια(πανω απο την λεκανη γιατι φουσκωνη και χυνεται)και τελος το αλευρι ανακατεμενο με το μπεικιν.Πλασιμο μαλακο και ψησιμο στους 220 με 250 βαθμους.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Λαδοπιτα

750 γρ νερο

750γρ λαδι

550γρ ζαχαρη

550γρ σιμιγδαλι ψιλο

150γρ αλευρι

1 κουταλια κανελα

1/2 κουταλακι γαρυφαλο

150γρ αμυγδαλοψυχα

1 κουταλια σουσαμι

Βαζουμε σε κατσαρολα το νερο με το λαδι και την ζαχαρη να βρασουν σε μετρια φωτια 5 λεπτα περιπου.Ριχνουμε στην κατσαρολα ολο το σιμιγδαλι και με ξυλινη κουταλα ανακατευουμε συνεχεια.Οταν το σιμιγδαλι αναμιχθει καλα με το μιγμα του λαδιου,ριχνουμε στην κατσαρολα το αλευρι,την κανελα και το γαρυφαλο.Ανακατευουμε το μιγμα συνεχεια και το αφηνουμε στην φωτια 10 λεπτα περιπου.Βγαζουμε την κατσαρολα απο την φωτια και αφηνουμε το μιγμα να κρυωσει.Ριχνουμε το μιγμα σε μεγαλο ταψι και το χαραζουμε ελαφρα σε μπακλαβαδωτα κομματια.Βαζουμε σε καθε κοματι απο 1 αμυγδαλο,το πασπαλιζουμε με σουσαμι και το ψηνουμε 45 λεπτα στους 220 βαθμους..

Καλη ορεξη και καλη επιτυχια.

Y0zHp2.png?OgArctsO

:-D

Γεια σας κοριτσάκια...

και γω μόλις γύρισα απο την αγορά...τελικά μάλλον το χθεσινό το φόρεμα θα πάρω...τα αλλα δε μου άρεσαν..

στειλτε καμιά συνταγή προς τα δω που δε μπορούμε να φαμε τιποτα...να μην έχει αυγά και γάλα παρακαλώ...

πάω να ετοιμάσω τον μικρό γιατι θα βρεθούμε με τον νονο του...

Χαρά σε περνάω δέκα κιλάααααα:-D

Σόφη φτου ο μικρός σου, ετσι να συνεχίσει...

και μενα μωρέ τ'αγορι μου ειναι καλούλης...μόνο που δε του αρέσει το νανι...;)

νυστάζω τρελά, ψόφησα στην αγορά!

Ο άντρας μου έχει σήμερα εφημερία όλη μερα...κλααψψψ αλλά θα καθήσει 4ήμερο:-D

Ρε κέλι πως τα προλαβαίνεις όλα???? εγώ γιατι δε μπορώ?????

Λορετακι μου ειναι η αρχη γι'αυτο δεν μπορεις,σιγα σιγα θα τα καταφερνεις κι εσυ ολο και καλυτερα.....Η αληθεια ειναι οτι μερικες φορες απορω κι εγω πως τα καταφερνω αλλα μαλλον οταν θελουμε κατι πολυ ολοι μπορουμε......;)Οσο για τα κιλα,κι εγω 10 εχω συναδελφισα....:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

eyxaristo keli, akomi thimamai to cheese cake, opote perimeno na nai k auti teleia, tha sas po...

Γεια σου Ταο μου,εσεις τι κανετε ολοι καλα;;;;;Το τσιζκεικι και εγω το θυμαμαι και μαζι με αυτο και τα κιλα που πηρα..:):):):)............................Περιμενω να την φτιαξεις και να μου πεις νεα,καλη επιτυχια...:D

Y0zHp2.png?OgArctsO

ola kala apo to metopo... :rolleyes:

filakia ksipnise i mikri mou.

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

τι κανετε βρε κοριτσακια απαρτια βλεπω ε??εμεις χαλια μπουκωμα ο μπεμπης δοντια η μαρια και η γκρινια καλα κρατει..του ρουφαω τις μυξουλες με οτριζαλιν αλλα ξαναμπουκωνει σχεδον αμεσως...2,30το βραδυ κοιμηθηκε και ξυπνουσε συνεχεια..

:-D

Διαφημίσεις

εχω ενα τσουρεκακι ευκολο αμα θελετε

αυτο θα κανω θα βαλω καρυδι και μενα καλο μου ακουγετε

Ειναι ευκολο;γιατι συνηθως τα τσουρεκια θελουν πολυ δουλεια.Εχω κι εγω μια ευκολη αλλα οπως και να εχει θελουν δουλεια..

Στειλ'την να δουμε.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Γειαααααααααααααααααααααααααα!!!

Τι κάνετε τσούπρες?

Εμείς καλύτερα τελικά για όλα φταίει η μανούλα...

Θέλει και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο οπότε έκανα ένα Πρίγκιπα ξενύχτη... Μαγειρεύω οπότε θα σας τα γράψω μετά αναλυτικά....

Μάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...