Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

κανα μισαωρο πιστευω τι να σου πω δε το εχω κανει και ποτε εσυ ελα με τα ποδια να κανεις και γυμναστικη:cool:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε τα πουλακια μου!!!!!Μετα λετε για μενα....Ελενηηηηηηηηη δεν χανεις λεπτο;;;;;;;;;:tongue::tongue:Σου παραχωρω επαξια τον τιτλο μου....:):)Μπηκα να δωσω το παρων και παω να ξαπλαρω γιατι ειμαι πτωμα.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγω σημερα εβρασα πατατες και κολοκυθια.Εφτιαξα ταχινοπιτα και το απογευμα θα φτιαξω κουλουρακια νηστισιμα,αν εχω ορεξη θα φτιαξω και λαδοπιτα για αυριο γιατι σημερα νηστευουμε και το λαδι....Αυριο λεω να φτιαξω χταποδακι με μακαρονακι...

Y0zHp2.png?OgArctsO

κατι νηστημο αλλα δε ξερω τι δε γινετε να μη τρωω και τιποτις γιατι απο τη ταλαιπωρια εχω κατι ζαλαδες τελειταια μη πεσω και κατω και με μαζευουνε τη χοντρη που παρεπιπτοντως εχω χασει 2 κιλα και εσιως πηγα στα 56 αντε αλλα 4 μεινανε

κελακο που ησουν και ανησυχησα?????

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Γεια σου Χαρουλιτα μου...Ειχα παει στην μαμα μου,ηρθε ο νονος της μεγαλης μου κορης απο εκει την πηρε και πηγαν για ψωνια....Οποτε μεχρι να μαζεψω τον εξοπλισμο που ειχα παρει μαζι,να τακτοποιησω πραγματα και να μαγειρεψω,τωρα καταφερω να σκασω μυτη.......Και βεβαια να τρως γιατι ταλαιπωρηθηκες πολυ εσυ αυτο τον καιρο.Πως παει το μικρουλη;;;

Y0zHp2.png?OgArctsO

κατι νηστημο αλλα δε ξερω τι

Εχω συνταγες νηστισιμες.

Ταχινοπιτα,λαδοπιτα,κουλουρακια λαδιου,αν θες πες μου να σου γραψω.Εγω τα φτιαχνω κι εχουν να τρωνε και τα παιδια.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

:-D

Γεια σας κοριτσάκια...

και γω μόλις γύρισα απο την αγορά...τελικά μάλλον το χθεσινό το φόρεμα θα πάρω...τα αλλα δε μου άρεσαν..

στειλτε καμιά συνταγή προς τα δω που δε μπορούμε να φαμε τιποτα...να μην έχει αυγά και γάλα παρακαλώ...

πάω να ετοιμάσω τον μικρό γιατι θα βρεθούμε με τον νονο του...

Χαρά σε περνάω δέκα κιλάααααα:-D

Σόφη φτου ο μικρός σου, ετσι να συνεχίσει...

και μενα μωρέ τ'αγορι μου ειναι καλούλης...μόνο που δε του αρέσει το νανι...;)

νυστάζω τρελά, ψόφησα στην αγορά!

Ο άντρας μου έχει σήμερα εφημερία όλη μερα...κλααψψψ αλλά θα καθήσει 4ήμερο:-D

Ρε κέλι πως τα προλαβαίνεις όλα???? εγώ γιατι δε μπορώ?????

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Koritsia και γω εδώ, κοιμάται η μπουμούκα μου η μεσαία τρώει φακές και γω σερφάρω..... επιτέλους και μενα το σπίτι λίγο καθαρό, όχι λόγω Πάσχα, αλλά λόγω των γιορτών που προηγήθηκαν - μ' ένα σμπάρο δυο τριγώνια :cool:.

Κέλι θέλω την ταχινόπιτα, γιατί και γω λόγω αλλεργίας δεν τρώω πολλά γλυκά, μη πάθω καμια στέρηση, δεν κάνει!

Από κιλά δεν σχολιάζω τιποτιςςςς... κακούργες! Που θέλετε να λέγεστε και χοντρές, Χαρά αν ημουν όσα εσύ θα κανα παρτυ, κ Λορετα αν ημουν όσα εσύ θα κερνούσα όλο το μαγαζί!!!! Πάντως κόβοντας τα σοκολατογλυκά κάτι έχασα και γω, για να δούμε!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Πάλι να με στενοχωρήσετε θέτε έ? Δεν τρώω και εγώ λάδι από σήμερα είπα να κάνω και μια ψιλοαποτοξίνωση κι αντί για χυμούς γονάτισα το καρβέλι το ψωμί με μαρμελάδα!!!!!

Η μπουμπού γίνεται φανατική του καφέ μας, τουτέστιν κουτσομπόλα, και θέλει συνέχεια να της μιλάω! Πάω να την ενημερώσω για τα νέα σας γιατί διαμαρτύρεται!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ταχινοπιτα.

1/2 κιλο ζαχαρη

400γρ ταχινι

200γρ σταφιδες ξανθες

1κουταλακι μπεικιν

2 κουτ σοδα γεματα

1 ποτηρι νερου πορτοκαλοζουμο

1 ποτηρι νερου κανελα ξυλο βρασμενο

1 ποτ. λικερ κονιακ

1 φλυτζ τσαγιου καρυδια ψυχα

αλευρι οσο παρει

Χτυπαμε το ταχινι,ριχνουμε την ζαχαρη,κατοπιν ολα τα υγρα,(διαλυουμε την σοδα μεσα στο πορτοκαλοζουμο)και μετα ολα τ'αλλα.Τελος το μπεικιν ανακατεμενο με το αλευρι.Ριχνουμε το μιγμα στο ταψι οπου εχουμε αλοιψει με ταχινι και πασπαλισει με λιγο αλευρι για να μην κολλησει και το ψηνουμε στους 250 βαθμους περιπου 45 λεπτα.

Ειναι νηστιμη,καλη επιτυχια.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Κουλουρακια λαδιου με πορτοκαλι

1 ποτηρι λαδι

1 ποτηρι χυμο πορτοκαλι

λιγο λεμονι

1 1/2 ποτηρι ζαχαρη

3 κουταλακια κοφτα σοδα

1 κουταλακι κανελα τριμενη

1 κουταλακι μπεικιν 1/2 ποτηρακι κρασιου κονιακ

αλευρι οσο παρει

Αυτα θα τα φτιαξω γι'αυριο γιατι σημερα νηστευω και το λαδι.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...