Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

εισαι πρωτομανουλα ειρηνακι για αυτο..αχ νυσταζω κοριτσια και τα παιδια μου δεν λενε να κοιμηθουν γκρρρ..οσο για τα ησυχα μωρακια εμενα η μαρια απο 50ημερων ειχε προγραμμα 12με6,30το βραδυ και την ημερα καθε 3ωρες μαμ και γενικα ηταν πολυ ησυχη σαν ,ωρο..με τον μπεμπη ομως τα εχω δει ολα..

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα περασαμε!σημερα που πηγα με τον γαντζο μου τα αλλα παιδακια απουσιαζαν.μονο ο ευριπιδης της μαριας ηταν απο μικρα.η φαιη θα μετακομησει στο λαγονησι οποτε μαλλον θα αργησουμε να την ξαναδουμε.

πηγες τον μικρο?αχ και ηθελα να τον δω!!την επομενη φορα θα το κανονισουμε μετα το πασχα...ναι το διαβασα για την φαιη αλλα ειναι καλυτερα για το παιδι εκει...

σ αφηνω ομως γιατι ειμαι πτωμα..καληνυχταααα

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλε ποτε τα γραψατε ολα αυτα??αννια περαστικα σας κοριτσακι μου κι εγω απο τις 7 ειμαι ξυπνια και λεω σιγα σιγα να την πεσω.....φιλακια γλυκουλα καλη ανασταση κοριτσι μου.ειρηνακι μου και σε σενα φιλακια και στον γαντζο σου.μαρινακι καληνυχτα κουκλα μου..

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

κοριτσια μου εμεις ειμαστε χαλια,ο μικρος ειναι μεσα στην μυξα και την γκρινια η μαρια βγαζει 2δοντια μαζι και εχει μπουκωσει και αυτη απο τα σαλια..παλι δεν με βλεπω να κοιμαμε..κοριτσια εσας οσα μωρακια ειναι μπουκωμενα δακρυζουν και τα ματακια τους??εμενα του δακρυζει και του κοκκινιζει το αριστερο ματακι λετε να ειναι αλλεργικο??αν συνεχιστει παντως θα παρω την παιδιατρο..

μαλλον για αλλεργικο το κοβω...

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Καλημεεεεεραααααααα!!!Ελπιζω ολες να ειχατε το ησυχο βραδυ που περιμενατε!

Μανιταρακι μου......κατ΄αρχας ευχομαι να μην ειναι ετσι τα πραγματα...να ειναι κατι αλλο και να το ξεπερασει η μανουλα σου γρηγορα.....εκτος απο αυτο τωρα...δυστηχως η κατασταση με τους γονεις μας ειναι αυτη...μια μαλωνουμε μια τα βρισκουμε και δη με τη μανουλα μας...ξερει ποσο την αγαπας και τη νοιαζεσαι μην ανησυχεις...και ειμαι σιγουρη οτι αυτη δεν θα εχει πολυδωσει σημασια στην τοτε συμπεριφορα σου...ετσι ειμαστε εμεις οι μανουλες...ξεχναμε ευκολα!Απο κει και περα, κανε ο,τι νομιζεις οτι ειναι καλυτερο πρωτα για κεινη ..και μετα για σενα!Ευχομαι ολα να εχουν την καλυτερη εκβαση!

Οσο για σενα νουνου...ε τι να σου πω!Μονη σου παιδι μου το ματιαζεις....το παιδι σου!!! :) :) :)

Μαρινακι χαιρομαι που ειστε καλα!

Ειρηνουλα....μπες και καμια ωρα της προκοπης να τα πουμε!!!

Αννια μου.....υπομονη...ειναι ζορι τα δοντια...το ξερεις καλα...κανε λιγο power plate να εκτονωθεις! :)

Γλυκουλα καλη ανασταση μαζι με του ζουζουνι σουυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με τις υπολοιπες τα λεμε μετα ελπιζω!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερα σε όλα τα κοριτσάκια και πολλα φιλάκια στα πισινάκια των μωρών μας!

Μανιταράκι μου ελπίζω να πάνε όλα καλά και απλα να τα θυμάστε σαν ενα κακό όνειρο!Μαλώνουμε πάντα έντονα με τους ανθρώπους που αγαπάμε πολύ γι΄αυτο μην εχεις τυψεις απλα μπορεις να αναπληρωσεις τωρα οτι και αν γινει!Πρεπει να είσαι δυνατή για να νιωσει και εκεινη πιο καλά αλλα και να ξεχνιέται !

Αννια μου ελπιζω να μην ειναι τίποτα απλα μπορει να εχει βάλει το χερακι του και να το μόλυνε εγω θα σου πρότεινα για καλό και για καλό να βάλεις λίγο χαμομυλάκι που δεν κάνει και κακό!Περαστικά σας εύχομαι!

Οσα κοριτσάκια φεύγουν τους ευχομαι Καλή Ανάσταση και αυτή η Ανασταση να πλημμυρίσει τις καρδίες μας και τα σπίτια μας και ολος ο κοσμος να είναι καλά και με λιγότερα βάσανα!

Πολλά πολλά πολλά φιλάκια!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

μα καλα τετοια ωρα καμια δεν εχει μπει????

μανιταρι μου υπομονη κοριτσι μου και ολα καλα να πανε..

αννια μου και εσυ υπομονη θα περασει που θα παει θα μεγαλωσουν και θα ηυσυχασεις

καλα μαρη που εισαι εσυ και εξαφανιστηκες?ελενη για σενα λεω ελπιζω να το καταλαβες

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Οχι μωρε...μολις εφαγε και μου εκανε και εναν εμετο....τωρα προσπαθω να τον κοιμισω,τον κουναω στο ριλαξ!Εσεις τι κανετε;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

και μενα εμετο μου εκανε αλλα πολυ ωρα αφου εφαγε βασικα εβγαλε παρα παρα πολλα φλεματα μαζι και καλυτερα που εκανε εμετο.. τωρα στη κουνια και μιλαει με το μομπιλ του.

εχω μια ξαδερφη στη σαλλονικα αμα κατεβω καμια φορα θα ερθω να σε βρω οπωσδηποτε να δω και το γαμπρο απο κοντα... πρεπει να εισαι πολυ τρελλη σε εισαγωγικα παντα φιλεναδιτσα μου θυμηζεις πολλες φορες τον αντρα μου με το τροπο που μιλας και το χιουμορ σου:P

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...