Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

αντε τελικα τζαμπα γκρινιαζουμε ολα γινονται ενταξει σιγα σιγα...αντε και της χαρουλας ο αντρακλας ειναι τωρα καλα μια χαρα....μαρινακι θα στρωσει...ρε παιδια δεν υπαρχει αυτο που ζω με το μωρο μου...εγω γραφω κι αυτος περιμενει για να φαει!!

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αααα εγω το αρνι το εχω αναθεσει στους γονεις μου που ειναι ειδικοι...χιχιχι...και εγω ειχα δουλειες για σημερα αλλα μονο επλυνα και σιδερωσα ρουχα του μικρου...καθε 3 μερες βαζω πλυντηριο πολυ μου λερωνεται ο μικρος μου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

σε καληνυχτιζω γιατι και αυριο εχω μια γεματη μερα και θα φυγω για το εξοχικο που δεν εχω ιντερνετ οποτε θα σας ευχηθω απο τωρα καλο πασχα και καλα να περασετε και εσεις και τα μικρουλια σας!!!πολλα φιλια...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

κοριτσια μου εμεις ειμαστε χαλια,ο μικρος ειναι μεσα στην μυξα και την γκρινια η μαρια βγαζει 2δοντια μαζι και εχει μπουκωσει και αυτη απο τα σαλια..παλι δεν με βλεπω να κοιμαμε..κοριτσια εσας οσα μωρακια ειναι μπουκωμενα δακρυζουν και τα ματακια τους??εμενα του δακρυζει και του κοκκινιζει το αριστερο ματακι λετε να ειναι αλλεργικο??αν συνεχιστει παντως θα παρω την παιδιατρο..

:-D

καλησπερα στις μανουλες!!σοφη ολα καλα?εχω μερες να σε πετυχω μεσα.λενιω που ησουν παλι σημερα που ειχαμε μαζευτει στις κουνιες?

ειχα παιδιατρο και δεν μπορουσα να ερθω!!!πως περασατε?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Άννια είχα ρωτήσει κι εγώ και μου είπε αποκλείεται να είναι αλλεργική ρινίτιδα σε τόσο μικρή ηλικία! ΕΛπίζω να μη τσίμπησε καμιά ίωση που να έχει και την ευαισθησία στο ματάκι ως συμπτωμα! Περαστικά σας κι ας είναι ήρεμη η νύχτα για όλες μας!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλα περασαμε!σημερα που πηγα με τον γαντζο μου τα αλλα παιδακια απουσιαζαν.μονο ο ευριπιδης της μαριας ηταν απο μικρα.η φαιη θα μετακομησει στο λαγονησι οποτε μαλλον θα αργησουμε να την ξαναδουμε.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...