Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας και πάλι...

ο μικρός δε κοιμάται με ΤΙΠΟΤΑ!!! στο μάρσιπο τον πηραμε, τον ταισα στο σκοταδι, τον κουνησα, του εβαλα το παιχνιδακι του....αααααα το ματι γαρίδα!

Γεια σου χαρά μου....ο γάμος ειναι 8/5. Εχω καιρό ακόμη αλλά δε θέλω να τ'αφήσω για τελευταία στιγμή. Μένω θεσσαλονικη, στη Β. Γεωργίου. Εσύ?

Ρε παιδιά εσεις πως τα κοιμίζεται μέσα στη μέρα??? Νυστάζει αλλά....

και μετά γίνεται γκρινιάρης...

Θα σου απαντήσω αν μου πεις πως τον κοιμίζεις το βράδυ......χαχαχα!!Ε,ναι λοιπόν το παιδί μου είναι ξενύχτης τι άλλο αφού κοιμάται όληηηηηηηηηηη μέρα!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λορεττα το καθε μωρακι εχει τα δικα του κολπακια .

την δικια μου την ταιζω καλα και μετα στο καροτσι εαν δεν νυσταζει με λιγο κουνημα κοιματε η στην κουνια αμα νυσταζει και κοιματε μονη της,ομως για να κοιμηθει πρεπει να την σκεπαζω ολοκληρη και το κεφαλι και μετα την ξεσκεπαζω.

izE6p2.png?S6UQkQqM

η μητερα μου ειναι 74 παντα με βοηθουσε,σκιζοταν .

φετος ηταν λιγο περιεργα τα πραγματα γιατι οταν πηγα πειραια παθαμε 1 ζημια στο σπιτι και τελος παντων κανεις δεν ενδιαφεροταν εκτος απο εμενα και τον αντρα μου,

(εμεις μενουμε πανω η μαμα με τον αδελφο κατω )

εκεινο τον καιρο εγιναν αρκετοι καυγαδες (λιγο πριν τις γεννες μας)

και τις μιλαγα αποτομα γιατι τα περιμεναν ολα απο εμας.

τοτε μου παραπονιωταν οτι ποναει ομως ςγω δεν την επερνα σοβαρα αλωστε παντα ποναει.

συνεχιζω

izE6p2.png?S6UQkQqM

τελικα η καημενη σταματησε να παραπονιετε ωσπου εφτασε σε ασχημο σημειο και

ξεκινισαν οι εξετασεις πριν απο λιγες ημερες ο γιατρος τις ειπε οτι ΙΣΩΣ ειναι καρκιωνως των οστωνκαι οτι πρεπει να κανει σπηνθιρογραφιμα 15 απριλιου.

εγω δεν μπορω ουτε να το σκεφτω κατι τετοιο .εχω βιωση τον θανατο πολλες φορες (πατερας ,αγαπημενος θειος ,θεια που ηταν σαν μανα ,ποππουδες γιαγιαδες.

ομως αυτο?

τα δακρυα τρεχουν ποταμι χωρις καν να το σκεφτομαι.

και ο τροποος που τις φερθηκα?

εκεινη τωρα ειναι πειραια ξαφνικα εγινε στο μυαλο μου μωρακι θελω να ερθει εδω να την προσεχω .να την κανακευω ομως

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

μανιταράκι μου εύχομαι μέσα απ'ο την ψυχή μου να μην είναι κάτι σοβαρό και γρήγορα να είναι καλά...

σε νιώθω,ποτέ δεν είχα καλές σχέσεις με την μαμά μου μέχρι που έγινα εγώ ΜΑΝΑ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας κορίτσια!!

Εμείς από το πρωί είχαμε πάρει τους δρόμους με αυτό το τέλειο καιρό και πριν λίγο μαζευτήκαμε σπίτι μας! Η μικρή μου ήταν αγγελούδι..καθόλου γκρίνια και κοιμήθηκε έξω και 4 ώρες!!! Αφού την ξύπνησα εγώ για να την βάλω στο αυτοκίνητο αναγκαστικά..!

Μανιταράκι μου εύχομαι ολόψυχα να μην είναι κάτι τόσο σόβαρο... δεν ξέρω τι άλλο να πω ακόμα πέρα από θετική σκέψη.. και μην στενοχωριέσαι που μίλαγες απότομα.. μας συγχωρούν οι μαμάδες μας..το σημαντικό είναι ότι τώρα είστε καλά και ξέρει ότι την αγαπάς πολύ! Αλήθεια μπορεί να έρθει καθόλου Σαντορίνη για λίγο καιρό τώρα που καλοκαιριάζει και όλας;;

Μαρίνα μου εύχομαι και η τοσοδούλα σου να είναι κάπως καλύτερα.. σήμερα δεν θα πήγαινες στη παιδίατρο; Τι σου είπε;

Ααα.. εμείς πήγαμε εχθές παιδίατρο.. η μικρή μου είναι 6400γρ, 62 πόντους και δεν είχε καμιά παρενέργεια από το εμβόλιο! Μου είπε γενικά ότι είναι σε πιο ψηλή καμπύλη και όχι στον μέσο όρο... Αυτά!

PCqNp2.png

καλησπερα...ρε μανιταρι τι ηταν αυτο που ειπες κοριτσι μου γλυκο?το εζησα με θετικη εκβαση ευτηχως αλλα την αγωνια αυτη τη ζησαμε οικογενειακως με τη μανα μου ....υπηρχε υποψια για καρκινο του στηθους πανιαγια μου βαλε το χερακι σου να πανε ολα καλα...δεν εχω τιποτα να σου πω...εσυ θα πρεπει να δωσεις δυναμη στη ΜΑΜΑ..ειδες πως τα ξεχναμε ολα?αντε καλο κουραγιο και καλη ανασταση...κοριτσια που γυμναζεστε να ρωτησω?αυτο το παουερ πλατε τι ειναι??????????? το θελω αμα εχει αποτελεσμα...λορρετα κανει να κανουμε λειζερ ?ποσο κοστιζει?να το βαλω μπρος σιγα σιγα...κατα τα αλλα ξεπατωθηκα στις δουλειες 3 μερες το γλειψα το σπιτι...χαλια καλοκαιρινα δεν εστρωσα ακομη μετα του αγ.κωνσταντινου.ειναι καμια ον λαιν η μονη μου μιλαω?

Επεξεργάστηκαν by ΝΟΥΝΟΥ

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Μαρινάκι τώρα τα διάβασα... ελπίζω να μην ειναι αυτό που είπε ο γιατρός και να είναι καλά η μανούλα σου. Μη νιώθεις τύψεις, ετσι ειναι οι σχέσεις με τους γονείς μας. Τώρα να της δείξεις όλη σου την αγάπη και απο εδώ και πέρα οχι καυγάδες, δεν αξίζει, μεγαλώνουν οι γονείς μας και δεν θα τους έχουμε πάντα.

Το δύσκολο είναι οτι είσαι μακρυά της. Δε γίνεται να έρθει κοντά σου?

Τώρα για να ξεχαστούμε....

Σόφη μου κάνει να κάνουμε λέιζερ. Εγώ προς το παρόν κάνω μπικίνι. Πλήρωσα 500 ευρώ για 5 + 2 δωρεάν επισκεψεις. Εχω μία δωρεάν ακόμη. Είδα μεγάαααλη διαφορά. Θέλω του χρόνου να κάνω πόδια. Θα δείξει....

Στέγια μου το μικρό σου μήπως έχει μπερδέψει τη μέρα με την νύχτα???? Η στην αγκαλιά της μαμάς του στο σλινγκ την καταβρίσκει και κοιμαται του καλού καιρού...

Ο μικρός επιτέλους κοιμήθηκε...πάω και γω να την πέσω. Βλέπω ενα καινούριο sitcom σε DVD με εναν ψυχίατρο...και έχω πορωθεί.

Εύχομαι καλή νύχτα σε όλες, με θετικές σκέψεις...

φιλιαααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καληνυχτα λορρετακι δεν ξερω αν σε προλαβα...κοριτσια να σας πω ενα μυστικο?αλλα μην μας ματιασετε...φτου φτου....πρωτη φορα βλεπω στη ζωη μου μωρο σαν το δικο μου!!!κοιμαται συνεχεια.θηλαζει 10 λεπτα το πολυ,δεν γκρινιαζει,δεν ποναει,δεν εχει τιποτα γενικως και ειναι και χοντρος.δεν ξυπναει τη νυχτα ομως στο πρωτο δυνοπαθεισα....δεν επιανε στηθος,γκρινιαζε συνεχεια,ξυπνουσε τη νυχτα,δεν εκανε κακα,ηταν αδυνατο,τραβουσα το στηθος με το θηλαστρο για 6 μηνες.....καθε παιδι ειναι διαφορετικο τελικα

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Εγώ εδώ είμαι Νουνού μου! Χαρά στο κουράγιο σου! Πώς τα καταφέρνεις με δύο μωρά και κάνεις δουλειές? Εγώ τίποτα δεν προλαβαίνω και πάλι κομμάτια νιώθω!

Πολύ στενοχωρήθηκα με αυτά που διάβασα Μανιταράκι μου! Εύχομαι πάνω από όλα να μην είναι τίποτα και να ανησυχείς τζάμπα. Όσο για τη διαφωνία σας κοριτσάκι όλες τα ίδια κάνουμε με τις μανάδες μας! Εγώ με τη δικιά μου είμαστε"εμείς μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε!" Όποτε έχεις νεώτερα ενημέρωσέ μας!

Χριστίνα, το κοριτάκι σου μεγάλωσε πολύ και σε κιλά και σε ύψος ! Μπράβο σας!

Πάντως και η δική μου η ζουζούνα άρχισε τα κόλπα και δεν κοιμαται πολύ και θέλει αγκαλίτσες! Ελπίζω να ηρεμήσει και να είναι επειδή δε νιώθει καλά! Η παιδίατρος μας είπε ότι είναι όντως από τις μυξούλες ο βήχας κατά τα άλλα τη βρήκε μια χαρά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Νουνού πολύ χαίρομαι που το παιδάκι σου είναι όντως αγγελούδι! Και η δικιά μου για να μην είμαι άδικη έτσι με είχε μάθει -καμία σχέση με τον αδερφό της- τις τελευταίες κανά 2 μέρες μου τα χάλασε και μου κακοφάνηκε!

mGKop3.png60Jvp3.png

να μαι και εγω!!και εγω ημουν παλι στον παιδιατρο σημερα και ολα ειναι μια χαρα ληξη συναγερμου που δεν τρωει μεσα σε 4 μερες πηρε 200γρ οποτε ολα καλα τωρα ειναι 6500κιλα 60εκ υψος και 42 το κεφαλι μεγαλο λεει ο γιατρος...

μανιταρακι μου σου ευχομαι ολοψυχα να μην ειναι τιποτα και ολα να πανε καλα...

λορετακι με το καλο ο γαμος σου και θα εισαι κουκλα μην ανησυχεις..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...