Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Eδώ Αθήνα θα κάτσουμε, με γονείς, πεθερικά κλπ κλπ.. καταλαβαίνεις!! ;) Από του χρόνου όμως.. μην τον είδατε.... χααχχααχ

Εσείς στα πεθερικά εε;;

Ante ενα κουραγιο φετος και απο του χρονου....ποιος σας πιανει!!!Οσο για μας....ναι...μια απο τα γιδια....ε....συγνωμη...τα ιδια ηθελα να πω....:tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΕΚΑΝΑ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΤΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΥΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΦΥΣΑΓΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙ

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΛΟΓΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΩ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

χαρααααααααααααα!!!!αντε πουλακι μου!!!!!καλα θα κανεις φυλαξε τον λιγο γιατι απ΄οτι φαινεται ειναι ευασθητο το παλικαρι σου!!!κι εγω σημερα δε τον εβγαλα γιατι φυσαει...ισως ομως παμε το απογευμα λιγο εκκλησια...θα δειξει....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Γεια σας κορίτσια...τέλειο καιρό αν και λίγο φυσάει..πήγα για καφέ με μια φίλη μου και ήταν σούπερ. Ο μικρός μου κοιμήθηκε 6 ώρες σερί και κάνω πάρτυ. Βέβαια ολη μέρα μεχρι τις 11 το βράδυ δεν είχε κλεισει μάτι... Πως αντέχει ρε κορίτσια...το βράδυ ειναι χαλια απο τη νύστα αλλά δε κοιμάται!!!!

Πεινάω τρελά...μαγειρεύει ο αντρουλης μου...

Οσο για το φαί, ο δικός μου τρώει περίπου 8-9 φορές τη μέρα! δε ξέρω πόσο γιατι θηλάζω αλλά αν δεν τον σηκώσω, δε σταματάει!!!!

ειστε καλά?

φιλιαααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Να ΄μαι κι εγώ, όχι που θα με χάνατε!Τα καλά νέα είναι ότι η τοσοδούλα μου τρώει κάπως καλύτερα, τα κακά νέα είναι ότι το μπούκωμα παραμένει και βγάζουμε πάρα πολλές μύξες, επιπλέον το χουρχουρητό έγινε πιο έντονο, άρχισε και ο βήχας και χτες και σήμερα το πρωινό γεύμα το έβγαλε όλο γιατί ζοριζόταν πολύ από το μπούκωμα! Η παιδίατρος μου είπε αν συνεχίσει να την πάω αύριο να τη δει.

Τα υπόλοιπα παιδάκια πώς είναι? Ελκαράκι διαβάζω είχατε κι εσείς μια από τα ίδια σήμερα ε? Ελπίζω να συνήλθε τώρα ο μικρός! Χαρά ο Απρίλης θα περάσει μέχρι να πεις κύμινο (αυτή δεν είναι η λέξη που θα λέγαμε για να φύγουν και τα κιλά της εγκυμοσύνης? Την επαναλαμβάνω συνέχεια αλλά δεν έχω δει αποτέλεσμα!!!!). Μανιτάρι οι κόρες μας συναγωνίζονται για τον τίτλο! Εϊναι μωρέ που θέλουν να διατηρήσουν τη σιλουέτα του! Πάντως υπάρχουν μωρά που χορταίνουν στο 5' και άλλα θέλουν κανένα 30' και βάλε! Είχα και από τα δύο και ξέρω!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλησπερα και απο μας...εμας αρχισανε τα δοντακια και εχουμε γκρινια πολυ σαλιο και τρελο μπουκωμα και χουρχουρητο και εμεις εχω τρελαθει να του βαζω ορο συνεχεια..

:-D

Γειά σας κοριτσάρες είμαστε πολύ καλά...Εχτές πήγαμε και εκκλησία και κάθισε αγγελούδι μέσα στο σλιγκ...Μετά κοιμήθηκε...Τέλεια...

Περαστικούλια Ελενάκι,Μαρινάκι και Άννια...

Πολλά φιλάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ξεκίνησα να γράφω πριν κανα δύωρο, αλλά ο μικρός δε συμφωνούσε!!!!!!!!!!!!

Καταρχάς Χαρά μου καλώς επιστρέψατε στο σπιτάκι σας, σιδερένιος να είναι ο άντρακλας σου και συμφωνώ να τον κρατήσεις μέσα τον Απρίλιο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Σας ευχαριστώ επίσης για τα κοπλιμέντα σας για τον μπιρμπιλογουρλοματάκια μου!!! τα μάτια (το σχήμα όχι το χρώμα), είναι το μοναδικό που πήρε από μένα γιατί κατά τα άλλα είναι ίδιος ο μπαμπάς του!!!

Χριστινάκι προς το παρόν είναι γαλανομάτης, ελπίζω να το διατηρήσει γιατί έχουμε και από τα δύο σόγια λίγους γαλανομάτες!!!!!

Μαρζαβ τί ταλαιπωρία για την μικρή σου... Από όσο θυμάμαι έχεις αλλάξει αρκετές φορές γάλα. Κατά τα άλλα όλα τα μωρά έχουν γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση μέχρι τον 6ο μήνα περίπου που κλείνει ο δακτύλιος του οισοφάγου. Κι εγώ στις αρχές είχα τρομοκρατηθεί γιατί δεν ήξερα σε ποια έκταση οι γουλιές είναι ανησυχητικές, πάντως ο παιδίατρος μου είπε πως θα πρέπει να ανησυχήσω μόνο εαν κάνει εμετό όλο του το γεύμα, και μόνο τότε θα πρέπει να χορηγείται υποαλλεργικό γάλα, γιατί και αυτό δεν είναι πανάκεια καθώς επιφέρει δυσκοιλιότητα και εντείνει τους κολικούς. Οπότε ίσως γι' αυτό και η μικρή σου να έχει περισσότερα πονάκια. Εσένα για ποιό λόγο σου συνέστησε από την αρχή ο παιδίατρος το υποαλλεργικό γάλα και πόση ώρα την κρατάς αγκαλιά μετά από κάθε γεύμα για να ρευτεί?

Επεξεργάστηκαν by principessa

γεια σας κοριτσια!!!εστειλα τους μεγαλους αντρες μου για ψωνια κι εγω εδω με τον μικρο πινω καφεδακι!!Ειναι καμια εδω;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

kalispera manoules !!!!!

exo na sas miliso mines...ola kala ?emeis apo oti vlepete sto avatar gelame!!!!!

diavazo ki eseis ta idia me emas ...salakia dontakia ,voulomenes mytoules ,kila egomosinis(+6)grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...simera kaname to proto emvolio kai tora exoume griniaaaaaaaaaaaa!!!!!

sas afinoooooooooooooooo!!!!!

kale menei kamia voreia???na kanonisoume karotsada!!!!!

smouch!!!!

inka

AW3sp2.png

γεια σας!τι κανετε?εγω μολις γυρισα απο το εξοχικο ειχα παει να ξεκουραστω και θα ξαναπαω την πεμπτη για να κανουμε εκει πασχα....ο μικρος ηταν αγγελακι στην εξοχη ουτε γκρινια ουτε τιποτα!!!!του αρεσει μαλλον...

περαστικα στα μικρουλια που ειναι αρρωστα και χαρουλα μου πολυ χαιρομαι που βγηκατε ελπιζω απο δω και περα να πανε ολα καλα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

κοριτσια μου φερανε το power plate και εκανα 20λ..σημερα μια χαρα αν συνεχισω με αυτο το ρυθμο καθημερινα με βλεπω σε 1μηνα να γινομαι οπως παλια..τα αξιζε τελικα τα λεφτα του..;)

:-D

Κοριτσαρες καλημερα!Πολυ ησυχια χτες το καφε μας ε;Εμεις κοιμηθηκαμε καλα,8 παρα ξυπνησε το αγορι μου για να φαει και κοιμηθηκε ψιλοησυχα μπορω να πω!Βλεπω και σημερα ηλιο οποτε θα βγουμε οπωσδηποτε δε τον κραταω αλλη μερα μεσα!Κανατε τιποτα ετοιμασιες;Εγω ουτε τις δουλειες του σπιτιου δεν εχω κανει καλα καλα.....Φιλια σε ολες!

Αννια μπραβο!Που τα βαζεις ολα αυτα τα οργανα γυμναστικης που εχεις;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Πρινσί μου σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες πάραααααααααααααααααααα πολύ να είσαι καλά!μου το είχε αλλάξει η πρωτη παιδιατρος επειδη έκανε λίγες γουλιές σε υποαλεργικό!μετα κατάλαβα οτι δεν ήταν και πολύ σοι και από αλλα περιστατικά και αλλαξα παιδιατρο που αλλαξε ξανά το γαλα αυτό που έπερνε πρίν και ήταν μια χαρά μέχρι το περιστατικό του Σαββατου που έπρεπε να αλλάξω το γάλα το ναν σενσιτιβ που το παίδί ηρέμησε πάρα πολύ δόξα το θεό γιατί είναι μάλλον κολοικοί γιατί ξυπνάει κάνει πριτσόνια και ξαναηρεμεί!την ρεύω για 10 λεπτά και την βάζω στο πορτ μπεμπέ με λίγο υπερυψωμένο το κεφαλάκι και είμαστε μια χαρα!ευχαριστώ και πάλι!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...