Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια μου!Πως ειστε;Χαρα μου σιδερενιος κι απο δω ο μικρουλης σου!Ελπιζω να ηταν το τελευταιο αυτο για εσας!Να ηρεμησετε και να χαρειτε λιγο το παιδακι σας επιτελους!Εμεις ενω κοιμηθηκαμε καλα,ξυπνησε στις 7 για να φαει,ολα οκ,ξανακοιμαται και μετα απο καμια ωρα ξυπναει με κλαμα και μου κανει εμετο(οχι απο το κλαμα....δε ξερω απο τι...)ελπζι να μην εχει τιποτα ασχημο το μωρακι μου...δεν αντεχω πια να τον βλεπω να ταλαιπωρειται....προς το παρον ειναι καλα και ευδιαθετος...για να δουμε ομως..θα φαει;Χτες πηγαμε στις σερρες στους κουμπαρους μας που εχουν διδυμακια 1,5 μηνα μεγαλυτερα απο τα δικα μας!Μια εκλαιγε το ενα μια το αλλο,ειναι και δυσκολα στο φαγητο και τα δυο και γινοταν χαμος....βοηθησα εννοειται οσο μπορουσα περισσοτερο και καλυτερα!η καημενη η κουμπαρα μου εχει ψοφησει...με το που θα της γελασουν ομως τα μωρακια της τα ξεχναει ολα!και κουραση και αυπνια και ολα!!!!της λεω κανε υπομονη....σε κανα δυο χρονια θα στρωσετε!!!:) :) :)Χτες εδω ειχε βροχη και πολυ αερα!Σημερα εχει ηλιο και πολυ αερα.......ελπιζω να μπορεσω να τους κατεβασω λιγο κατω αργοτερα...

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Έρχομαι Ελκαράκοοοοοοοοοο! Εύχομαι όλα να είναι καλά και να ηρεμήσεις κι εσύ επιτέλους! Μόλις μου κοιμήθηκε, έτσι μπαίνω στα κλεφτά για να μαγειρέψω στο καπάκι τίποτα (καλά δεν έχω καθόλου όρεξη για μαγειρέματα σήμερα...) και να σιδερώσω και τίποτα γιατί σε λίγο θα κινδυνεύει να με πλακώσει το όρος Αραράτ αν επιχειρήσω να ανοίξω την ντουλάπα που έχω τα ασιδέρωτα!!!!:P:p

Πρίνσι μου ο μικρός ο δικός σου δεν ήταν που έκανε μόνο 5 γεύματα? Λογικό να αυξήσει τα γεύματά του γιατί είναι μικρός για να τρώει τόσο αραιά!Βέβαια δεν ξέρω πόση ώρα τρώει κάθε φορά! Γιατί προσφέρεις και το άλλο στήθος? Μένει πολύ ώρα και αδειάζει τον ένα μαστό γι αυτό προσφέρεις και τον άλλο?

Μαρινάκι τρώει 15 λεπτά από το ένα στήθος και 15 από το άλλο και μετά αν θέλει συμπλήρωμα. Του δίνω και από τα δύο γιατί δεν έχω πάρα πολύ γάλα (όσες φορές βγάζω με το θήλαστρο έχω 100 ml και από τα δύο) και από το ένα φαίνεται πως δεν του φτάνει (εκτός όποτε κοιμάται στο καπάκι). Επίσης καθώς μέχρι πρότινος έτρωγε κάθε τέσσερις ώρες, αν δεν του δώσω κι από τα δύο, θα μεσολαβούσαν 8 ώρες για να θηλάσει από το ίδιο στήθος και φοβήθηκα πως θα μου μειωνόταν κι άλλο το γάλα αν δεν του έδινα κι από τα δύο, σνιφ, σνιφ... Λες τώρα που κοιμάται όταν φάει από το ένα, να αυξήθηκε το γάλα μου και να του φτάνει?

Διαφημίσεις

Έρχομαι Ελκαράκοοοοοοοοοο! Εύχομαι όλα να είναι καλά και να ηρεμήσεις κι εσύ επιτέλους! Μόλις μου κοιμήθηκε, έτσι μπαίνω στα κλεφτά για να μαγειρέψω στο καπάκι τίποτα (καλά δεν έχω καθόλου όρεξη για μαγειρέματα σήμερα...) και να σιδερώσω και τίποτα γιατί σε λίγο θα κινδυνεύει να με πλακώσει το όρος Αραράτ αν επιχειρήσω να ανοίξω την ντουλάπα που έχω τα ασιδέρωτα!!!!:P:p

Πρινσιιιιιιιι!!Τυχερη γυναικααααααα!!!δε φοβασαι τιποτα!!!Εχεις στο σπιτι σου τον σουπερμαν!!!!!!!!!!! :) :) ΚΟυκλος ο γιος μου κοπελα μου!!!!!Οσο για το μαγειρεμα εγω ποτε δεν εχω ορεξη.....και...ασε για το σιδερο...εγω αν τα βαλω τα ασιδερωτα σε ντουλαπα.....θα τα ξεχασω εκει!!!Γι αυτο τα βαζω σε θεση περιοπης να τα βλεπω και να μην τα ξεχναω!!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Kαλημερούδιααα!!! Λοιπόν εχθές το βράδυ η μικρή μου κοιμήθηκε από τις 12 έως..-κρατηθείτε- τις 9.30 το πρωί!!!!! Βέβαια μέσα στη νύχτα την άκουσα 2-3 φορές που είχε ξυπνήσει και ψιλοκλαψούρισε για 2- 3λεπτάκια αλλά ξανακοιμόταν μετά άμέσως!!

Χαρά μου καλωσήρθατε επιτέλους στο σπιτάκι σας!! Να τον προσέχεις διπλά τον μικρούλη σου τώρα, και μην τον πολυπηγαίνεις σε κλειστούς χώρους ακόμα!

Πρίντσι μου καλέ μεγάλωσε και καρδάμωσε ο λόρδος σου!!!! Και τι ματάκια ωραία που έχει!! Τι χρώμα είναι;;

Λορεττάκι θα πρότεινα για την ημέρα του γάμου της φίλης σου μια συμβιβαστική λύση.. δηλαδή μην πας και κατευθείαν στο γάμο, αλλά σίγουρα θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορείς και από το πρωί με τίποτα... Αν πήγαινες 2 ωρίτες πριν που θα ετοιμαζόταν;; Εξάλλου και εσύ δεν θα θέλεις τον χρόνο σου να ετοιμαστείς κλπ κλπ...

Εγώ πάντως αναθεωρώ ΠΟΛΛΑ πράγματα που έλεγα πριν γεννήσω... :rolleyes::rolleyes: Και εγώ ήμουνα της λογικής 'γιατί δεν τα αφήνουν σε γιαγιά - παππού κλπ κλπ'.. ή δεν τρελαινόμουνα να βγω με φίλους και να φέρουν και τα παιδιά μαζί και διάφορα τέτοια..... τώρα ούτε για καφέ δεν θέλω να πάω χωρίς τη μικρούλα μου που λέει ο λόγος! Απλά προσπαθώ όσο μπορώ να θυμάμαι πως σκεφτόμουνα πριν κάνω παιδί ώστε να καταλαβαίνω και να μην γίνομαι βάρος σε φίλους κλπ...

PCqNp2.png

Καλημέρα Μαράκι..εγώ δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί προς το παρόν θηλάζω αποκλειστικά!!

Ααα..πάμε και για το δεύτερο εμβόλιο σήμερα.. ελπίζω να μην έχει ούτε αυτό παρενέργειες!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Μαράκι..εγώ δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί προς το παρόν θηλάζω αποκλειστικά!!

Ααα..πάμε και για το δεύτερο εμβόλιο σήμερα.. ελπίζω να μην έχει ούτε αυτό παρενέργειες!

Αντε με το καλο!Εγω....μεχρι να κλεισω ρ/β στο ικα ειδα κι επαθα!!!!184 και κουραφεξαλα σου λεει ο αλλος!15 απριλιου εκελισα τελικα.....3,5 μηνων!!!:evil:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Έλα μωρέ δεν έγινε και τίποτα για μια εβδομάδα πάνω μια κάτω.. Πάντως ας πούμε δνε μπορείς να πάρεις από τώρα να κλείσεις ραντεβού για το εμβόλιο του επόμενου μήνα;;

PCqNp2.png

οχι.....πρεπει να παρω την επομενη απο τη μερα που θα κανω το εμβολιο για να κλεισω σε ενα μηνα ακριβως...και πρεπει να παρω πρωι πρωι γιατι αλλιως δε θα βρω....αστα να πανε.....τι θα κανετε τελικα το πασχα χριστινακι;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...