Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από μένα!

Ξεπατώθηκα χθες, καλά περάσαμε αλλά πολλή κούραση, μου φαίνεται στην περίπτωσή μου οι καθημερινές είναι πιο ξεκούραστες από τα ΣΚ, χα,χα!!! Θα ανυπομονώ να έρθει η Δευτέρα να ξεκουραστώ!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Τί θα γίνει πια με αυτό το μπούκωμα οεο? Εμένα ρουθουνίζει πολύ το βράδυ. Αλήθεια πώς βγάζετε τις κλαμπατσομυξούλες?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κι από μένα!

Ξεπατώθηκα χθες, καλά περάσαμε αλλά πολλή κούραση, μου φαίνεται στην περίπτωσή μου οι καθημερινές είναι πιο ξεκούραστες από τα ΣΚ, χα,χα!!! Θα ανυπομονώ να έρθει η Δευτέρα να ξεκουραστώ!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Τί θα γίνει πια με αυτό το μπούκωμα οεο? Εμένα ρουθουνίζει πολύ το βράδυ. Αλήθεια πώς βγάζετε τις κλαμπατσομυξούλες?

Γεια σου Πρινσιπουλα,κι εσυ στο κλαμπ;Δεν ξερεις την συσκευη ρουφηγματος;;:mrgreen:Ενα κι ενα....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Σε γενικές γραμμές καλά, αλλά τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει εντελώς το πρόγραμμα φαγητού, κάνει περισσότερα γεύματα και μικρότερα σε ποσότητα, άσε που στάνταρ θα μου κοιμηθεί αφού θηλάσει από το ένα στήθος και περιμένω η μάνα σαν την αμαζόνα να δω αν θα μου κάνει τη χάρη να ξυπνήσει να φάει και από το άλλο, αλλά πού????? Ναρκώνεται και πάλι απ' την αρχή.

Τώρα τον έβαλα για λίγο στο ρηλάξ στο σαλόνι, έτσι ας πάω να την πέσω λίγο στον καναπέ, γιατί εκείνος θα μου ξυπνήσει φρέσκος φρέσκος αλλά εγώ θα είμαι μπαγιάτικη από την κούραση!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Πόπο Κέλη εσύ για να υποδεχτείς τους νονούς σας πρέπει όλη τη Μ. Εβδομάδα να κάνεις αυτή τη δουλειά!!! Βρε μήπως να τους κανόνιζες να ερχόταν όλη την ίδια μέρα?

Τι θα γίνει με τα παλιομπουκώματα? Υπαρχει κανένα μωράκι (ειδικά να έχει και μεγαλύτερο αδερφάκι) που ΔΕΝ κόλλησε?Τι να πω!!!

Πρίνσι πραγματικός λόρδος ο μικρούλης σου! Έχει πανέμορφα ματάκια!

Λοιπόν μετά την τρομάρα που πήρα και έψαχνα ταξί με τη μικρή, έκανα το πρώτο test drive στο αμάξι μας! Καλυφθείτεεεεε! Μέσα στη Μ. Εβδομάδα προβλέπεται να παίρνω και τα δύο μόνη μου με το αμάξι και να πηγαίνω στο πεθερικό που είναι μακρυούτσικα! Θα σας ενημερώσω πότε να κρυφτείτε και να βάλετε τα αυτοκίνητά σας σε κλειστά γκαράζ!:?

mGKop3.png60Jvp3.png

Ο γάμος μαρινάκι είναι 8 Μαίου...και έχουμε και πάρτυ μια βδομάδα πριν!!!!

Ευτυχώς είναι στην πόλη. Απλά η κουμπάρα μου δεν έχει παιδί, δε ξέρει πως ειναι να θηλάζεις αποκλειστικά και δεν καταλαβαίνει. Πχ θέλει τη μέρα του γάμου να είμαι εκεί απο το πρωί...Δε το απαίτησε, αλλά το θέλει. Εγώ δε μπορώ και δε θέλω να λείψω τόσες ώρες απο το μωρό. Ούτε να βγάζω γάλα σα τη χαζή και να το πετάω όλη μέρα. Δε θέλω με τίποτα να της χαλάσω τή μέρα αλλά το μωρό προηγείται. Αυτή πιστεύει οτι το αφήνεις το μωρό στους παππούδες και ξενοιάζεις... ε δεν είναι έτσι, τουλάχιστον σ'αυτήν την ηλικία. Εγώ δε το εχω αφήσει ποτε και καθόλου και δεν είναι το καλύτερό μου.

Το τι θα βάλω ειναι ένα αλλο πονεμένο θέμα. Ξέρω οτι περιμένει να βρω το σουπερ εντυπωσιακό φόρεμα και να είμαι στην τρίχα. Αλλά πρώτον έχω τα κιλά (και το στήθος που φουσκώνει, ξεφουσκώνει και αλλάζει δυο νούμερα) και δεν έχω χρόνο να ψάχνω για το ΤΕΛΕΙΟ φόρεμα! Εντωμεταξύ ο γάμος θα είναι αρκετά κυριλε....ααααχχχχχχχ

Δε ξέρω αλλες γυναίκες τα καταφέρνουν σ'αυτά. Εγώ δε μπορώ. Αγχώνομαι. Θέλω όλοι να είναι ευχαριστημένοι.

Μαρινάκι μπορείς να βάλεις φόρεμα με τιράντα που να κατεβαίνει εύκολα....αλλά που θα θηλάσεις???

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Έχω κάνει το πρότζεκτ Λορέττα! Έχω κάτι υπόψη μου να φορέσω αν καταφέρω να βάλω φερμουάρ στο στόμα για να κουμπώνει και το φερμουάρ από το φόρεμα! Αλλά πρέπει να το ξεκουμπώσω όλο και άστο να πάει! Ο γάμος γίνεται σε κωμόπολη οπότε απέναντι από την αίθουσα που θα γίνει η δεξίωση είναι το ξενοδοχείο που θα κλείσουμε δωμάτιο. Σκέφτηκα λοιπόν να τη θηλάσω πριν την τελετή και μετά να ντυθώ, μετά να πάμε στο μυστήριο και στο γυρισμό να ανέβουμε στο δωμάτιο να ξαναθηλάσω και κατά τις 12 να το ξανακάνω! Αλλιώς στο χώρο της δεξίωσης δε γίνεται! Είναι και εμένα πολύ φιλη μου και δε γίνεται να μην πάμε, αλλά το καλύτερο είναι τον Ιούλιο που παντρεύτεται η κουμπάρα μας που θα βαφτίσει και τη μπουμπούκα και ο γάμος είναι σε μακρινό νησί! Εκεί να μας δω! Πάντως αν δεν έχει ο άλλος παιδί δύσκολα να σε καταλάβει, ειδικά όταν θηλάζεις είναι μεγάλο θέμα να αφήσεις το παιδί!

Πρίνσι μου ο μικρός ο δικός σου δεν ήταν που έκανε μόνο 5 γεύματα? Λογικό να αυξήσει τα γεύματά του γιατί είναι μικρός για να τρώει τόσο αραιά!Βέβαια δεν ξέρω πόση ώρα τρώει κάθε φορά! Γιατί προσφέρεις και το άλλο στήθος? Μένει πολύ ώρα και αδειάζει τον ένα μαστό γι αυτό προσφέρεις και τον άλλο?

mGKop3.png60Jvp3.png

Βγηκα γιατι ξυπνησε το καμαρι μου...Μαρινακι οντως εχω δουλεια με τους νονους,και που να βαπτισω και το τεταρτο...:)Απο εχτες εχω τηγανισει μισο τσουβαλι πατατες και ας μην μετρισω ποσα κιλα κρεας ψησαμε...:tongue:Πρινσι κι εγω στο ριλαξ την εβαλα στο σαλονι τωρα,κι εμενα δεν κανει πολλα γευματα,ειναι λιτοδιαιτη........Λορετα δεν γινεται να ειναι ολοι ευχαριστημενοι,πρωτα το μωρο σου.Οταν με το καλο κανει δικα της θα καταλαβει να εισαι σιγουρη....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Koριτσάκια μου καλησπέρα !

περαστικά Χαρούλα να ειναι καλά ο μικρούλης και σιδερένιος!

Εμείς περάσαμε εν σκ χάλια η μικρή μου εχθές ερχησε να κλαίει χωρις σταματημό να εχει εκνευρισμό και να της κόβεται η αναπνοή απο το κλάμα!πήραμε τηλ τον γιατρό και μας άλλαξε πάλι το γάλα το ναν το σενσιτιβ μας έδωσε για δύο 24ωρα και μετά θα πάμε για υπέρηχο στον οισοφάγο!αυτό το γάλα ειναι για την δυσανεξία και τους κολικούς!η αλήθεια είναι οτι ειναι καλήτερα αλλα νομίζω οτι ειναι απο κολοικούς και όχι απο το γαλα γιατι σήμερα πιέζεται διπλώνει τα ποδαράκια ξυπνάει ριχνει 2 με 3 πριτσονάκια και μετα γελαει αν ήταν απο το γάλα δεν θα έκλαιγε συνέχεια?απο το σφήξιμο μου βγάζει γουλήτσες ειναι φυσιολογικό λέτε?

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΘΟ ΣΑΣ

ΠΑΩ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

κοριτσια μου λειψατε:P

τωρα καταφερα να μπω. τα εχω δει ολα.

καταρχην χαρουλα μου να ειστε σιδερενιοι.

μαρινα η δικια μου 2 μηνων ηταν 4400.οποτε αδικα ανησιχουσες οτι ειχες το πιο αδυνατο μωρο.

ελενακι περαστικα και σε εσας αμαν βαρεθηκα να λεω περαστικα.:evil:

ποτε θα ερθει το καλοκαιρι να ηρεμισουν τα μωρουλια?

izE6p2.png?S6UQkQqM

εχω τοσα νεα να γραψω ομως φοβαμαι οτι καπιοιος θα ξυπνηση...

λοιπον το σημαντικοτερο στησαμε σημερα το δωματιο των παιδιων απο νεοσετ και εχουν ξετρελαθει.την παρασκευη τους εστειλα σχολειο και επιτελοθς ηρεμισε το κεφαλι μου.

ο αντρας μου εχει πυρετο και τον εξορισα στον καναπε.

και απο αυριο πρεπει να παω για δουλεια κλαψ... το μονο καλο εχει ερθει η περσινη μου καθαριστρια οποτε θα αναλαβει.

izE6p2.png?S6UQkQqM

να ρωτησω και κατι που δεν καταλαβαινω?

οταν λετε τρωει μιση ωρα τι εννωειται?

εμενα τρωει 5 αντε 10 λεπτα στο τσακιρ κεφι και μετα παλι απο3ωρες περιπου.

και δεν το κανω εγω μονη της γαζει την θυλη και κοιταει ,γελαει ,

εσας πως τρωνε τοση ωρα?

η μηπως δεν τρωνε συνεχομενα ?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...