Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

αντε ωραια..νυφουλα ε??αχ παω να φαω γιατι με εκοψε λορδα ευκαιρια κι ολας τωρα που κοιματε ο μικρος..φιλακια καληνυχτα..

φιλάκια κοριτσάρα μου!!!!

Καλή όρεξη...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημερααααααααααααααα!!!Στεγια.....γρηγορα το θερμομετρο......τι ωρα ειναι αυτη παιδι μου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :) :) :) :)

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια!!!!Ειμαστε καλυτερα, εγω δηλαδη...το μωρο μου συνεχιζει να βηχει...ακαθεκτο......τεσπα,χτες πηγαμε βολτιτσα για ψωνια ολη η οικογενεια απαρτια και περασαμε πολυ ωραια!!!Μονο που κουραστηκα με το σλινγκ...βεβαια επειδη αυτου του τυπου οι μαρσιποι δεν ειναι συνιθησμενοι μας εβλεπαν και μας εδειχναν!!! :) :) :) Ο μπεμπης μου στην αρχη κοιμοταν μετα ομως απολαυσε τη βολτα και κοιτουσε γυρω γυρω σα μαγεμενος!!Ο μεγαλος μου....δεν αφηνε το χερι μου....βρε ελα σε μενα η μαμα εχει το μπεμπη....του ελεγε ο αντρας μου....αλλα....καταλαβαινετε!Σημερα θα ερθουν τα πεθερικα να μου τα κρατησουν και θα παμε σερρες στους κουμπαρους μας να δουμε τα μωρακια τους!Ειναι διδυμα και 1,5 μηνα μεγαλυτερα απο τον δικο μου!Αν δεν ξαναμπω καλα να περασετε σημερα!

χαρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ανασταση μα ζι με το Λαζαρο κι εσεις!!!!!!!!!Αντε κοριτσαρα μου σιδερενιος!!!ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερααααααααααααααα!!!Στεγια.....γρηγορα το θερμομετρο......τι ωρα ειναι αυτη παιδι μου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :) :) :) :)

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια!!!!Ειμαστε καλυτερα, εγω δηλαδη...το μωρο μου συνεχιζει να βηχει...ακαθεκτο......τεσπα,χτες πηγαμε βολτιτσα για ψωνια ολη η οικογενεια απαρτια και περασαμε πολυ ωραια!!!Μονο που κουραστηκα με το σλινγκ...βεβαια επειδη αυτου του τυπου οι μαρσιποι δεν ειναι συνιθησμενοι μας εβλεπαν και μας εδειχναν!!! :) :) :) Ο μπεμπης μου στην αρχη κοιμοταν μετα ομως απολαυσε τη βολτα και κοιτουσε γυρω γυρω σα μαγεμενος!!Ο μεγαλος μου....δεν αφηνε το χερι μου....βρε ελα σε μενα η μαμα εχει το μπεμπη....του ελεγε ο αντρας μου....αλλα....καταλαβαινετε!Σημερα θα ερθουν τα πεθερικα να μου τα κρατησουν και θα παμε σερρες στους κουμπαρους μας να δουμε τα μωρακια τους!Ειναι διδυμα και 1,5 μηνα μεγαλυτερα απο τον δικο μου!Αν δεν ξαναμπω καλα να περασετε σημερα!

χαρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ανασταση μα ζι με το Λαζαρο κι εσεις!!!!!!!!!Αντε κοριτσαρα μου σιδερενιος!!!ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!! :) :) :)

Καλημέρα κοριτσάρα μου!!!!!!!!!!

Χαίρομαι που είστε καλύτερα και που κάνατε και τις εξορμήσεις σας...

Άντε να δείτε και τα μπουμπουκάκια....

Πήγε ο μπαμπούλης για ράλι και σηκώθηκα να τον ξεπροβοδίσω....

Ε λέω κάτσε να κάνω την έκπληξη και την ξαναπέφτω μετά..

cIhqp3.png

9knMp3.png

Εμείς σήμερις θα πάμε στη μαμά μου εγώ και ο Πρίγκιπας καθότι λείπει ο μπαμπούλης και θα πάμε για παρέα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς σήμερις θα πάμε στη μαμά μου εγώ και ο Πρίγκιπας καθότι λείπει ο μπαμπούλης και θα πάμε για παρέα....

τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Οντως ηταν μεγαλη η εκπληξη:mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!!!

Καλα να περασετε στη μανουλα σου στεγια μου!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Οντως ηταν μεγαλη η εκπληξη:mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!!!

Καλα να περασετε στη μανουλα σου στεγια μου!!!!!

Και εσείς κοριτσάρα μου που θα δείτε 2 μπουμπουκάκια....θα περάσετε καλύτερα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΑΑΑ!και μια και είπες για το σλιγκ πήγα βόλτα το βαφτιστήρι με το σλιγκ (3 χρονών)και δε κουράστηκα καθόλου...Αυτός ξετρελαμένος...Μαμά να πάρεις και εσύ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Θα με δώ βέβαια στο δεύτερο...Άσε απαντάω για σένα...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Πλακα κανεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Τι λες παιδι μου!!!Εγω τα ειδα ολα μιλαμε!!!Πλατη αυχενας μεση...ολα με πεθανανεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!Αχχχχχχχχχχχ...παει γερασααααααααα!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Το έχω πάρει ζεστά και εκτός των άλλων πάντα στα βάρη τα πήγαινα καλά...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλημέρα και απο μένα!

παλιόκαιρος σήμερα!!! και έχω και κάτι νεύρα....γκρρρρρρρρρρ

αλλά δε θα'πρεπε γιατι ολα ειναι μια χαρά. Το μωρό μας αρχισε να κοιμάται περισσότερο και έτσι δε ξυπνάμε κάθε τρεις ώρες...

χθες βγήκαμε βολτίτσα και θυμηθήκαμε τα παλιά που μαζευόμασταν όλοι οι φίλοι. Ξεκινούσαμε δύο και καταλήγαμε 15 άτομα. Μόνο που χθες είχαμε και πολλά ζουζούνια. Ολοι μαζί γεννήσαμε τι να κάνουμε....

Τώρα σκέφτομαι οταν θα γίνω κουμπάρα, να πω τα πεθερικά να έρθουν σπίτι να κρατήσουν τον μικρό η να στείλω τον μικρό εκεί? Εγώ πιστεύω καλύτερα στο δικό μας σπίτι...

Θα χάσω και θηλασμούς και θα πρέπει να πάρω το θήλαστρο μαζί για να βγάζω γάλα οταν πρήζεται το στήθος μου. Με φαντάζεστε στη δεξίωση στην τουαλέτα με το θήλαστρο???? τι θα κάνω???????

φιλιαααααα

Χαρά σιδερένιος ο μικρός σας...να είστε ολοι καλά...

Στέγια και ελενάκι ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλησπέρα κι από μας! Σχετικά καλό ήταν το Σκ αλλά το μπούκωμα της μπουμπούς συνοδεύεται και από ΄βήχα πια! Τέσπα!

Χαρούλααααααααααα σιδερένιοι κοριτσάκι! Καλή ξεκούραση και στους δύο τώρα!

Λορέττα πότε είναι ο γαμός που γίνεσαι κουμπάρα? Εμείς έχουμε 15 Μαίου ένα γάμο κανένα 4ωρο από Αθήνα αλλά σκέφτομαι να την πάρω μαζί τη μικρή γιατί θα λείψουμε διήμερο και παρόλο που έχω προμήθειες στο γάλα λειπάμαι να βγάζω και να πετάω τόσο γάλα, αφήστε που το σκέφτομαι να την αφήσω ακόμα!Τη μικρή τουλάχιστον -αν και δεν είναι ό,τι καλυτερο- την κοιμίζεις στο καρότσι στη δεξίωση, το γιωργάκο μου τι τον κάνω! Προβληματίζομαι πολύ αλλά ίσως αφήσω εκείνον στη μαμά μου. Εντομεταξύ σκέφτομαι πολύ τι να φορέσω όχι μόνο για τα κιλά αλλά αν είναι φόρεμα θα πρε΄πει να ξεντυθώ ολόκληρη για να θηλάσω!!!!!!!!!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

να μαι και εγω..και εμεις εχουμε πολυ μπουκωμα γμτ..του βαζω ορο αλλα δεν βλεπω και μεγαλη αλλαγη τα νευρα μου μολις παμε να ηρεμησουμε απο κατι μας πιανει κατι αλλο.

:-D

Καλησπερα,καλησπερα.....ΧΑΡΟΥΛΑ μου σιδερενιοι και καλωσηρθατε....Κι εμενα ακομα μπουκωμενη ειναι η ζουζουνα μου...Ορο και ρουφηγμα,ορο και ρουφηγμα....Σημερα ηρθε ο νονος της κορης μου και χτες του γιου μου και ειχα τραπεζωματα,ειμαι πτωμα αλλα τα πιτσιρικια μου ειναι πολυ χαρουμενα....Τωρα εμεινε της κορης μου της μεγαλης,την Τριτη θα την παρει και θα πανε τζαμπο........

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...