Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ουφφφφφφ...καταφερα να μπω παλι!Ελπιζω για να μεινω...για λιγο τουλαχιστον!Κι εμενα 2 μου μεινανε αλλα θελω να χασω αλλα 5 τουλαχιστον!Εχει κολησει και η δικη μου ζυγαρια και το νευρικο μου συστημα εχει αρχισει να σαλταρει!!!Τεσπα...αχ ανυπομονω να δω και γω ποσο θα πηγε ο δικος μου!Απο βδομ θα παμε γιατρο,οποτε εχουμε καιρο ακομα!Παντως εχει κανει κατι μαγουλακια....για ρουφηγμα!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άννια τέλεια τα πάτε! Μπράβο! Αλήθεια πόσο γεννήθηκε? Βγάζεις όλα τα γεύματα με θήλαστρο?Χαρά στο κουράγιο σου!

3230γεννηθηε κ βγηκαμε απο το μαιευτηριο 3190..ναι μονο ενα του δινω ξενο την νυχτα που ξυπναει..ολα με το θηλαστρο τα βγαζω..δεν τον βαζω στο στηθος γιατι μου εχει κανει πληγες,γιατι δεν χορταινει κ γιατι το εχει συνδιασει με τον υπνο μου κ το παιρνει σαν πιπιλα γισ να κοιματε

ελκαραρ εγω ειμαι εδω...

:-D

Αννια μου!Κι εγω μια απο τα ιδια....θηλαστρο....αρμεγομαι ωσαν την αγελαδα!Μια χαρα το παλικαρι σου!!!!Τελειος!Μπραβο του...και μπραβο σου!! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Ενα γευμα ξενο!Ακριβως οπως εσυ το βραδυ..πονανε παααααααααρα πολυ οι θηλες μου ρε συ Αννια...εκανα υπομονη..αλλα...δε φτιαχνει η κατασταση...με το θηλαστρο παλι ποναω αλλα λιγοτερο..μολις φτιαχνουν οι θηλες μου με το θηλαστρο,μια φορα τον βαζω να θηλασει και κατευθειαν πληγιαζουν....

rssOp2.pngDiP1p2.png

αστα να πανε,καθε ποσες ωρες αρμεγεσε??εγω καθε 3..ποσο βγαζεις??εγω περιπου στα 90-100την φορα..ευτυχως χορταινει..λεω να καταφερω να πιει δικο μου γαλα 40μερες που θα ειναι λεχουδακι αλλα και να σου πω δεν την πολυπαλευω αλλα θα κανω υπομονη 15μερες μεινανε ακομα..ειναι ησυχος εσενα ο μικρος??εμενα ειναι πολυ γκρινιαρης,εχει εντονους κολικους και οταν τον ποιανουν δεν ηρεμει με τιποτα ο καλος μου..ποιο γαλα του δινεις συμπληρωμα??Εγω το ναν..αυτο εδινα και στην μαρια..

Λοιπον,επισης καθε τρεις ωρες,και βγαζω 100-120...εμενα τρωει 130-140....βγαζω και το βραδυ κι ας μη του δινω για να συμπληρωνω της ημερας...Καλος ειναι σχετικα ησυχος!Το απταμιλ του δινω της μιλουμιλ...αυτο επινε και στη κλινικη και συνεχιζω αυτο....Δυσκολα με τους κολικους....εμεις προς το παρον ειμαστε ψιλοχαλαρα εχει γκρινια το απογ αλλα οχι φοβερα πραγματα...μακαρι να συνεχισει ετσι!

rssOp2.pngDiP1p2.png

νουνού σοφία με λένε (κι εμένα)

τα 59 είναι σημαδιακό νούμερο... εγώ έχω να χάσω 8 που έμειναν από την εγκυμοσύνη (φύγαν ήδη τα 10) κι άλλα 4 για τα 59 που είναι το νορμάλ μου

i1lzp2.png

τυχερη εισαι ελενακι μη μιλας καθολου,εγω με την μαρια δεν καταλαβα κολικους αλλα με το μπεμπη τα εχω δει ολα..ειχαμε καμια βδομαδα δεν κοιμοτανε με τιποτα τα βραδια απο προχτες ψιλοεστρωσε αλλα σου λεω ειναι να μην τον πιασει..του εδινα ενα σιροπακι δεν εκανε τιποτα και τωρα πηρα κατι σταγονιτσες και του δινω και καπως ηρεμησε..σας αφηνω κοριτσακια λεω να κοιμηθω καμια ωριτσα γιατι πρεπει να αρμεχτω παλι το απογευμα..

Διαφημίσεις

Μια χαρά είστε οι περισσότερες με τα κιλά... εμένα μου φαίνονται πααααρα πολλά αυτά που έχω να χάσω! Αλλά σιγά σιγά θα φύγουν!

Ο δικός μου σήμερα κοιμάται αρκετά σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες και τρώει λιγότερο. Να πω την αλήθεια ανησυχώ!!!!

Θα μου πείτε, τρώει πολύ γκρινιάζεις, τρώει λίγο ανησυχείς....τι θές????:lol:

αχ δε ξέρω...η αγωνία της μάνας!:idea:

Κοιμήθηκα λίγο γιατι με τόσο ύπνο όλη μέρα τον βλέπω το βράδυ να κάνει πάρτυ!!!

πάντως όλες μας σχεδόν έχουμε ένα πρόβλημα με το θηλασμό...δεν είναι κρίμα? εγώ πολύ στεναχωριεμαι που βάζω τις ψευδοθηλές αλλά τι να κάνω? Αύριο θα πάρω τη σύμβουλο θηλασμού που μου σύστησε ο γιατρός!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλε κοριτσια γεννησε και η μαγγιρα με τον γιατρο μου εχει και φωτο μαζι της,αντε θα γινει και διασημος.χα χα χα http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=97090&cid=11

Μήπως να αρχίσει κι αυτή να γράφει στις μανουλες Ιανουαρίου???:lol::lol::lol:

mGKop3.png60Jvp3.png

πάντως όλες μας σχεδόν έχουμε ένα πρόβλημα με το θηλασμό...δεν είναι κρίμα? εγώ πολύ στεναχωριεμαι που βάζω τις ψευδοθηλές αλλά τι να κάνω? Αύριο θα πάρω τη σύμβουλο θηλασμού που μου σύστησε ο γιατρός!

Αυτό το πρόβλημα το είχα κι εγώ στο γιο μου είχα δοκιμάσει ψευδοθηλές και καουτσούκ και σιλικόνης και κρέμες και δεν έκαναν τίποτα! Πιστεύω ότι τώρα μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα 1ον γιατί η μπέμπα πιάνει καλύτερα αλλά κι εγώ ξέρω πώς ακριβώς να τη βάλω (δοκιμάστε και τη στάση κάτω από τη μασχάλη) 2ον γιατί φοράω συνεχώς τα κοχύλια που μπορεί να λερώνομαι αλλά πετάνε τη θηλή προς τα έξω ώστε να πιάνει πιο εύκολα το μωρό όταν πάει να θηλάσει αλλά και αερίζεται συνεχώς το στήθος! Επίσης, νομίζω ότι στο πρώτο παιδί έναν ψιλοτραυματισμό στις θηλές δεν τον γλιτώνεις, εμένα είναι μάλλον πιο σκληραγωγημένες αφού μόλις 9 μήνες πριν τραβούσαν πάλι τα ίδια!

Τις ψευδοθηλές τις αποστειρώνετε συνέχεια?Αυτό ήθελα να σας ρωτήσω και όσες χρησιμοποιείται θήλαστρο! Το βάζω κι εγώ κάθε 2-3 μέρες ώστε να κάνω μία μικρή τράπεζα γάλατος στην κατάψυξη για περιπτώσεις ανάγκης! Και τώρα που το θυμήθηκα πάω να αρμεχτώ τώρα που έχουμε ησυχία!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...