Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια,δεν εχω διαβασει τιποτα,ελπιζω να ειστε καλα.Εμενα απο εχτες η μικρουλα μου αρχισε παλι τα χουρ χουρ.:(Ελπιζω να μεινουμε μονο εκει και να μην ειναι υποτροπη............Σημερα πηγα στο σχολειο για την κορη μου,πειραμε βαθμους και τωρα τεμπελιες για 15 μερες.Ολα καλα,ολα ανθηρα,αχ πως καμαρωνω,Ελενηηηηη,σαν γυφτικο σκερπανι η καλη σου στο σχολειο.......:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!!

Μαρινάκι θα σε μαλώσω... εσύ δεν είσαι που μας λες για την ασφάλεια στο αυτοκίνητο εε; Και πήγες με την μικρούλα σου αγκαλιά με ταξί στο ιατρικο;;; αχχχχ....!!! Τέλος πάντων συγχωρήσε λόγω...πονοκεφάλου!:tongue:

Εμείς πήγαμε σήμερα την πρώτη μας βόλτα στα μαγαζιά.. στο golden hall συγκεκριμένα.. αλλά πολύ άγχος με το θηλασμό βρε παιδιά..πότε θα πεινάσει, να το προβλέψω.. να φύγω άρων άρων μην αρχίσει τις τσιρίδες εκειί κλπ κλπ...

PCqNp2.png

Γεια σας και απο μένα!

Μαράκι αυτά που περιγράφεις τα κάνουν όλα τα μωράκια, μην ανησυχείς! Μόνο που όταν τρώει να τη βάζεις να ρευτεί πάντα. Αν κοιμάται, θα ρευτεί ακόμη και στον ύπνο της!

Μαρινάκι ζόρικο το μωράκι σου με το φαί...ας ελπίσουμε οτι θα αρχίσει να τρώει!

Κέλι πήρατε καλούς βαθμούς?:D Είσαι ευχαριστημένη?

Χριστινάκι αν πάρεις ένα θήλαστρο θα σωθείς. Θα μπορείς να βγαίνεις με άνεση και επίσης το βράδυ που θηλάζει συνέχεια θα της δίνεις δικό σου γάλα με το μπιμπερό που το πινουν πιο εύκολα. Γιατι δε το δοκιμάζεις?

Πρέπει να βρω ρούχα για τον γάμο (που γίνομαι κουμπάρα)...Δυσκολο με το παιδι!!!! Έχω και τα κιλά και δεν έχω καθόλου διάθεση να δοκιμάζω!!!!

Πάω να βγάλω γάλα!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορέττα έχω θήλαστρο και βγάζω αρκετές φορές! Σήμερα ας πούμε έφαγε πριν φύγουμε άρα δεν θα είχα γάλα στο στήθος ώστε να βγάλω να πάρω μαζί μου... (δεν έχω τόσο πολύ που να μπορώ και να την ταίσω και να βγάλω την ίδια στιγμή)... από την κατάψυξη άντε να το ξεπαγώσω...οπότε φύγαμε έτσι!!

Για shopping και εγώ δεν έχω διάθεση.. αφού ξέρω ότι ό,τι πάρω τώρα, μετά θα μου είναί μεγάλο... και έτσι δεν μου κάνει κέφι να ψωνίσω τίποτα... κυκλοφορώ όλο με τα ίδια και τα ίδια..!

PCqNp2.png

Λορέττα έχω θήλαστρο και βγάζω αρκετές φορές! Σήμερα ας πούμε έφαγε πριν φύγουμε άρα δεν θα είχα γάλα στο στήθος ώστε να βγάλω να πάρω μαζί μου... (δεν έχω τόσο πολύ που να μπορώ και να την ταίσω και να βγάλω την ίδια στιγμή)... από την κατάψυξη άντε να το ξεπαγώσω...οπότε φύγαμε έτσι!!

Για shopping και εγώ δεν έχω διάθεση.. αφού ξέρω ότι ό,τι πάρω τώρα, μετά θα μου είναί μεγάλο... και έτσι δεν μου κάνει κέφι να ψωνίσω τίποτα... κυκλοφορώ όλο με τα ίδια και τα ίδια..!

ααααααααααααα εχεις θήλαστρο!!!!!! τότε οκ...

Εγώ πήρα κανα δυο καινούρια ρουχα και ενα τζιν που προβλεπεται να λιωσει πανω μου...

Εσύ τρια κιλάκια έχεις, θα τα χάσεις μέχρι το καλοκαίρι...σοκολάτες τρώς?

εγώ γλυκό του κουταλιου!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Δεν το πιστεύω ότι έγραψα ένα ολόκληρο κατεβατό και χάθηκαν όλα....

Άννια πολύ καλός ο μικρός μπράβο σας!

Χριστίνα είχα πραγματικά τρελό άγχος που πήγα με τη μικρή στο σλιγκ στο γιατρό και σιχτίριζα που δεν είχα το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο έχουμε μόνιμα το καθισματάκι αυτοκινήτου (είναι με βάση και δε βγάινει εύκολα). Τελικά όμως υπερίσχυσε το άγχος μου για την αφαγία της και έτσι πήγαμε, αποφάσισα όμως ότι πολυ σύντομα πρέπει να πάρουμε 2ο αμάξι γιατί με τα 2 παιδιά είναι απαραίτητο, αλλιώς είναι τα χέρια σου δεμένα.

Όσο για το θηλασμό σε δημόσιους χώρους, στο γιο μου ήταν μεγάλο ταμπού για μένα! Τώρα σιγά-σιγά το ψιλοξεπερνάω γιατί αλλιώς μέχρι να ταίσω τον μικρό, να ταίσω τη μπουμπού, να τα ετοιμάσω έφτασε η ώρα για το επομενο γεύμα της μικρής οποτε δε θα μπορούσαμε να πάμε πουθενά. Προσπαθώ να τη θηλάσω στο αυτοκίνητο μόλις φτάνουμε, αλλά έχω θηλάσει μια Κυρική με λίγο κόσμο στο παγκάκι απέναντι από τα starbucks στο golden hall, είχα και μια κουβερτούλα και την έριξα κάπως από πάνω μας, οπότε πολλοί μας είδαν λίγοι το κατάλαβαν!Στο avenue έχω θηλάσει μέρα με αρκετό κόσμο σε ένα απόμερο παγκάκι και πάλι σκεπάστηκα με μια κουβερτούλα! Στο mall έχει ένα άθλιο δωμάτιο περιποίησης βρέφους όπου μπορείς και να θηλάσεις αλλά είναι υπερβολικά μικρό, δεν αερίζετια και βρωμάει!!! Στο golden δε ρώτησα στις πληροφορίες αλλά βρήκα το αντίστοιχο δωμάτιο που είναι πολύ καλυτερο, όμως δεν είχε καρέκλα και εγώ δε μπορώ να θηλάσω όρθια! Αν το ζητήσουμε πολλές θα μας βάλουν! Τι λέτε?

Όσο για τα ψώνια θέλω κι εγώ αλλά ενώ πάω γυμναστήριο και βλέπω κάποια ποντάκια να χάνονται γυρνάω και σαβουρώνω τον άμπακο!!! Να σας πω μια γουρουνιά που έκανα αλλά να μείνει μεταξύ μας !Σσσσσσσ! Από χτες μέχρι σήμερα έφαγα μόνο λίγο σούπα αλλά κατέβασα ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ τσουρέκι με μερέντα μόνη μου! Δε νομίζω να έχετε κάνει μεγαλύτερη γουρουνιά από αυτή!

mGKop3.png60Jvp3.png

Xαχαχα άστα Μαρινάκι και στις γουρουνιές που αφορούν σοκολάτα σας βάζω όλους κάτω σίγουρα!! :tongue::tongue:

Λοιπόν αυτό με το golden hall ότι είχε δωμάτιο για θηλασμό δεν το ήξερα!! Σούπερ είναι αυτό!!! Άμα το ήξερα δεν θα αγχωνόμουνα τόσο.. ούτε εγώ μπορώ να θηλάσω όρθια, αλλά στην ανάγκη θα το κάνω! Και στο αυτοκίνητο μπορώ άνετα γιατί νομίζω ότι δύσκολα θα σε δει κάποιος εκεί!

Απορία που είχα σήμερα.. αν θελήσω να πάω στην τουαλέτα και είμαι μόνη μου με το μωρό..τι το κάνω;;;:rolleyes::rolleyes:

Της έδωσα της μικρής μου πάλι γάλα σκόνη για δοκιμή και ΠΑΛΙ δεν ήπιε γουλιά....

PCqNp2.png

Απο γουρουνιές άλλο τίποτα!!! Εγώ κάνω γυμναστική στο σπίτι, αντε να δουμε!

Ο δικός μου δε κοιμήθηκε όλη μέρα και τώρα εχει κάτι κόκκινα μάτια και τα τρίβει όλη την ώρα...αλλά πάλι δεν κοιμάται!!!

Χριστινάκι αν θες να πας τουαλέτα, απλά πας...! δε σου'χει τύχει...εμένα συχνά!

μαρινάκι κριμά πάντως τον κόπο που κάνεις στο γυμναστήριο. Εμενα μου τα έκοψαν όλα και δεν έχω πολλους πειρασμους. Τώρα βράζω μακαρονια ολικής άλεσης. Θα τα φάω σκέτα...κλααααψψψψψψ (με μουστάρδα αραγε τρωγονται?)

Αννια μου ψηλός ο μικρός σου ε?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Κορίτσια κ εγώ κάνω γουρουνιες χτυπιεμε στη γυμναστική μειωνω τις μερίδες του φαγητού αλλά το γλυκό γλυκό.λορρερα η οαιδιατρος μου είπε ότι έχει μεγάλο κεφάλι χαχα..

:-D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από εμένα!!!!

Annia παίδαρος ο μπεμπούλης!!!

Βρε Μαρινάκι τί τραβάς καλέ? Εύχομαι σύντομα να ηρεμήσετε επιτέλους.

Γλυκούλα μην αγχώνεσαι τόσο για το βάρος του μικρού σου, είναι μια χαρά, τί να πω κι εγώ που μου είναι ακόμα 4.300? Εμένα παίρνει 200 γρμ την εβδομάδα. Ο παιδίατρος μου είπε πως πρέπει να παίρνουν 180-210 γρμ την εβδομάδα, έτσι μην αγχώνεσαι. Μήπως τα 50 γρ την ημέρα ήταν υπερβολικά, οπότε τώρα κάνει μία μικρή ανάπαυλα για να έρθει στα ίσα του?

Α, και δεν σας είπα και το άλλο, από βδομάδα ξεκινάω πρόγραμμα διατροφής με διατροφολόγο! Δεν πάει άλλο γιατί κι εγώ γουρουνιάζω απίστευτα με τις σοκολάτες και πρέπει κάποιος να μου βάλει ρέγουλα!!! Άντε να συμαζευτώ λίγο, γιατί πλάκα πλάκα το καλοκαίρι έρχεται και προβλέπω να κάνω μπάνιο με μπρουργκίνι!!!!!

Επεξεργάστηκαν by principessa

Απο γουρουνιές άλλο τίποτα!!! Εγώ κάνω γυμναστική στο σπίτι, αντε να δουμε!

Ο δικός μου δε κοιμήθηκε όλη μέρα και τώρα εχει κάτι κόκκινα μάτια και τα τρίβει όλη την ώρα...αλλά πάλι δεν κοιμάται!!!

Χριστινάκι αν θες να πας τουαλέτα, απλά πας...! δε σου'χει τύχει...εμένα συχνά!

μαρινάκι κριμά πάντως τον κόπο που κάνεις στο γυμναστήριο. Εμενα μου τα έκοψαν όλα και δεν έχω πολλους πειρασμους. Τώρα βράζω μακαρονια ολικής άλεσης. Θα τα φάω σκέτα...κλααααψψψψψψ (με μουστάρδα αραγε τρωγονται?)

Αννια μου ψηλός ο μικρός σου ε?

Λορεττάκι εννοούσα άμα θέλεις να πας τουαλέτα και είσαι στα μαγαζιά έξω μόνη σου με το μωρό τι το κάνεις.. όχι στο σπίτι ..εκεί πάω και εγώ :D:D Αλλά ας πούμε σήμερα στο εμπορικό ήθελα να πάω σε κάποια φάση, αλλά δεν ήξερα τι να το κάνω το μωρό με το καρότσι.. να με περιμένουν απ 'έξω?? :tongue::tongue::tongue:

Που είσαι βρε πρίντσι μου χαμένη;; Να μπαίνεις πιο συχνά! Ο λόρδος σου πρέπει να παραμείνει κομψός νομίζω άρα κρατάει το στυλ του!

Γλυκούλα μου μην αγχώνεσαι τόσο για το βάρος και τον ζυγίζεις κάθε μέρα.. εμένα μου είχαν πει στο μαιευτήριο ότι λιγότερο από εβδομάδα δεν πρέπει να την ζυγίζω και γενικά ότι δεν χρειαζόταν καν να νοικιάσω ζυγαριά.. ότι αρκούσε 1φορά το μήνα το ζύγισμα στη παιδίατρο... άρα και εγώ παρόλο που έχω ζυγαριά το έχω κόψει πλέον το ζύγισμα! *

*(βρείτε πόσες φορές υπάρχει η λέξη 'ζυγαριά' και 'ζύγισμα' στο παραπάνω κείμενο και κερδίστε γλυφειτζούρι)

PCqNp2.png

Σοκολατένιο ή καραμέλας? Αν είναι το 2ο δεν αξίζει να μετρήσω!:tongue::tongue::tongue:

Λοιπόν ζαλώνεσαι το μωρό και αφήνεις το καροτσάκι απ' έξω! Κάνεις τη δουλειά σου με τη μικρή αγκαλιά και επιστρέφεις!!!! Καλύτερη λύση, έχεις πάρει και κάποιον άλλο παρέα οπότε δεν έχεις τέτοιο θέμα, σε άλλη περίπτωση σταματάς τα υγρά κανένα δύωρο πριν βγείτε! Χα,χα,χα! Πρόγραμμα και στα τσίσα μας θα κάνουμε με αυτά τα ζουζούνια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σου Χριστινάκι!

Χα, χα!! φαίνεται πως θέλει να κρατήσει τη σιλουέτα του το μπεμπάκι μου τρομάρα του.:tongue::tongue::tongue::tongue:αν και να σου πω, ανυπομονώ να πάρει κανα κιλάκι ακόμα να αποκτήσει λίγη κυτταρίτιδα!!! Ο καθένας με τον πόνο του, εγώ θέλω να την ξεφορτωθώ τη ρημάδα, αλλά δύσκολο επίτευγμα! θα σας βάλω και καμιά νέα φώτο του μικρού μου!!!

Πάντως πώς περνάνε οι μέρες, οι εβδομάδες, δεν παίρνω χαμπάρι, αισθάνομαι πως έχω χάσει τη μπάλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...