Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημερούδια κορίτσια, στα γρηγορα να σας πω Ευχαριστώ Πολύ πολύ για τις ευχές, ναι γιορταζε και ο αντρούλης μου, περασαμε ήσυχα μπορώ να πω.... τα νέα σας δεν τα διάβασα ακόμα, αλλά θα σας προλάβω που θα μου πάει, ΦΙΛΑΚΙΑ :cool:

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε?

Να σας ρωτησω κοριτσια τα μωράκια σας βγαζουν γουλιές καθε φορά που τρώνε?ρεβοντε καθε φορά που τα ταιζετε?και αν κοιμούνται?

εχουν γενικά ενυσηχο ύπνο οταν τα βάζετε στο πορτα μπεμπε πριν κοιμηθούν βαθιά!

κανουν τα μωράκια σας ενα περίεργο ηχο σαν κάτι να τους εχει κάτσει στο λαιμό και προσπαθούν να το βγάλουν?πνιγονται οταν τα ταίζετε?

πόση ώρα καθονται ξύπνια?

Στέγια μου δεν πόνεσα καθόλου τωρα που αδιαθέτησα αλλα εχω παρα πολύ αιμα κοκκινο δεν ειναι καφέ αλλα για πάρα πολύ δεν μπορω να κάτσω πουθενά να φανταστεις μεσα σε 8 ωρες τελείωσα ενα πάκέτο σερβιετες τις μεγαλες!

Ας ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ..εμενα σχεδον καθε φορα που τρωωει βγαζει γουλιτσες..πολυ σπανια να μην βγαλει..επισης εχει ανησυχο υπνο και κοιματε μονο μπρουμυτα δεν τον βολευει καμια αλλη σταση..μου πνιγετε μερικες φορες οταν τρωωει,γιατι τρωωει πολυ λαιμαργα..ξυπνιος καθετε αναλογως τα κεφια αλλα συνηθως οχι πανω απο 2ωρο...οσο για την περιοδο εγω στην πρψ=ωτη που μου ηρθε επαθα αιμμοραγια κ ειχα 15μερες τωρα στην δευτερη μου τελειωσε αλλα τις 2πρωτες μερες γινομουν χαλια ακομα και με τις τερασετιες σερβιετες πολυ αιμα..

:-D

Διαφημίσεις

αχ σε αυτο το θεμα και μενα τοσο τρωει εδω και καμια βδομαδα θα ρωτησω την παιδιατρο σημερα που θα παω..αλλα εσενα ειναι κ ενα μηνα μικροτερη..να ξερεις οτι το καθε παιδι εχεει τον δικο του ρυθμο και πως μεγαλωνει κ ποσο τρωει..κ μενα κανει χουρχουρητα σαν να εχει ακροαστικα συνηθως το κανει μετα το κλαμμα

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι κομμάτια με τρελό πονοκέφαλο, από τις αυπνίες και το άγχος γιατί ως συνήθως η μικρή δεν κάθεται να φάει από το μπουκωμα! Τα είδα όλα που από χτες δεν έτρωγε και πήρα ένα ταξί το πρωί και την πήγα στο ιατρικό αθηνών. Μια χαρά τη βρήκαν, η παιδίατρος μου λέει ότι τη συγκεκριμένη στιγμή ούτε το μπούκωμα δεν ακουγόταν παρόλα αυτά δε θέλει να φάει οπότε αν συνεχίσει έτσι πάμε για εξέταση ούρων και ίσως νοσηλεία για να τις βάλουν ορό να ενυδατωθεί και να ανοίξει η όρεξή της!

Ελκαράκι περασρικά και σε εσάς και πού θα πάει θα περάσουν όλα!

Μαρία αυτά που περιγράφεις συμβαίνουν και σε εμάς, δυσκολεύονται να χωνέψουν τα μωρούλια.

mGKop3.png60Jvp3.png

αχ βρε μαρινακι..και εμενα ειναι μεσα στην γκρινια και τρωει λιγοτερο πολυ σπανια να φαει 120μλ τρωει μονο 70-80καθε 2.5ωρες..αλλα εγω ψιλιαζομαι οτι ειναι δοντακι..

Αχ κοριτσάρες μου δε μιλάω για 90 μλ εμένα με το ζορι από το μπιμπερό ήπιε 50 μλ στις 3, είχε φάει λίγο καλύτερα στις 12 και στη 1.30 κανά δυο γουλιές! Γενικά δεν κάνω τίποτα άλο παρά να την ταίζω και αυτή να με φτύνει!

mGKop3.png60Jvp3.png

αστα να πανε τα δευτερα μας βγηκανε ζορικα σε ολα..με την μαρια δεν τα ειχα αυτα ηταν πολυ ησυχη κ στο θεμα φαγητου ετρωγε σε τετοια ηλικια 160μλ.ο μικρος σου τι κανει??

Διαφημίσεις

Ο μικρός μου είναι λίγο καλύτερα, αλλά εμένα αυτός με παίδευε ακόμα περισσότερο με το φαγητό και με όλα δηλαδή, από μωρό!!! Ήταν της αφαγίας κι αυτός, είχε και την αλλεργία του και πάλι τώρα μετά τις ιώσεις με τα χίλια ζόρια τρώει! Αναρωτιέμαι πώς είναι να έχεις ένα φαγανό παιδί!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

εμενα μικρη ετρωγε τωρα μου βγαζει την πιστη μονο βλακειες τρωει..και ειδικα μετα την γαστρεντεριτιδα δεν τρωει και πολυ..μαρινακι παω για υπνο...φιλακια..

Καλή ξεκούραση Άννια! Πήγα κι εγώ να την πέσω αλλά από τη μία η υπερένταση, από την άλλη τα παλιοτηλέφωνα - μα καλά μέσα στο μεσημέρι?- πάλι δεν κατάφερα να ξεκουραστώ και ο παλιοπονοκέφαλος επιμένει!

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας πως ειστε?εγω σημερα πηγα στην εκθεση γαμου-βαπτισης που ειναι στο πρωην ανατολικο αεροδρομιο μεχρι την κυριακη και ειναι ελευθερη εισοδος...ειναι αρκετα καλη και βρηκα πολλα ωραια πραγματα εκει...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

εγω χτες που ζυγισα το μικρο μου ηταν 5060.ο γιατρος μου ειπε οτι περνει 34 γρ την μερα.

γλυκουλα μια χαρα γλυκας ειναι ο γιος σου να σας ζησει!!

σ ευχαριστω πολυ και εσυ να χαιρεσαι το δικο σου...

εμενα επαιρνε 50 γρ την ημερα και τωρα τιποτααα!!!!θα τον ζυγισω παλι αυριο και ελπιζω να εχει παρει τιποτα γιατι αλλιως θα κανουμε εξετασεις να δουμε τι συμβαινει...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...