Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γλυκούλα τι κάνει το παιδάκι σου? Του πέρασαν κάπως οι κολικοί?

μια χαρουλα ειναι ευτυχως!!!και του περασαν εντελως οι κολοικοι εδω και 10 ημερες ευτυχως δεν ταλαιπωρειται αλλο...τωρα εχουμε το θεμα που δεν παιρνει βαρος και δεν τρωει πολυ και ο γιατρος ειπε οτι ειναι προδιαθεση για δοντια..θα δειξει..εσενα η μικρη πως ειναι?καλυτερα?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α κι εμείς έχουμε ακριβώς τα ίδια χέρια στο στόμα, σαλάκια, τρώει πολύ λίγο, δεν παίρνει βάρος! Νομίζω είναι από το μπούκωμα, για δόντια έχουμε μέλλον! Εσένα από κιλά πώς είναι?

mGKop3.png60Jvp3.png

Λορέττα πόσο καιρό πήρες τη μαγιά και είδες κιόλας διαφορά?Νομίζω ότι μετά την εβδομάδα κάνει τη διαφορά!

από χθες το βράδυ...λες να μην είναι απο τη μαγιά? Αλλά είδα μεγάλη διαφορά!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Δε νομίζω Λορέττα μου να πρόλαβε να έκανε τόση δουλειά η μαγιά! Δεν ξέρω όμως και σίγουρα!

Γλυκούλα τον ζυγίζεις εσύ σπίτι και ξέρεις ότι δεν πήρε?

Πάντως κι εμένα το πολύ 40γρ να πήρε αυτή την εβδομάδα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

ναι μαρινα μου εχω ζυγαρια και τον ζυγιζω καθε εβδομαδα και δεν πηρε γραμμαριο!!!

γι αυτο συμπερανε ο γιατρος οτι εχει προδιαθεση για δοντια γιατι αλλιως δεν μπορουμε να το ερμηνευσουμε ολο αυτο..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

εγω χτες που ζυγισα το μικρο μου ηταν 5060.ο γιατρος μου ειπε οτι περνει 34 γρ την μερα.

γλυκουλα μια χαρα γλυκας ειναι ο γιος σου να σας ζησει!!

μαρινα το αλμπουμ βρισκεται στο δημοσιο προφιλ του καθε χρηστη.αν πατησεις στο ονομα της γλυκουλας θα σου βγαλει εμφανιση δημοσιου προφιλ.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε?

Να σας ρωτησω κοριτσια τα μωράκια σας βγαζουν γουλιές καθε φορά που τρώνε?ρεβοντε καθε φορά που τα ταιζετε?και αν κοιμούνται?

εχουν γενικά ενυσηχο ύπνο οταν τα βάζετε στο πορτα μπεμπε πριν κοιμηθούν βαθιά!

κανουν τα μωράκια σας ενα περίεργο ηχο σαν κάτι να τους εχει κάτσει στο λαιμό και προσπαθούν να το βγάλουν?πνιγονται οταν τα ταίζετε?

πόση ώρα καθονται ξύπνια?

Στέγια μου δεν πόνεσα καθόλου τωρα που αδιαθέτησα αλλα εχω παρα πολύ αιμα κοκκινο δεν ειναι καφέ αλλα για πάρα πολύ δεν μπορω να κάτσω πουθενά να φανταστεις μεσα σε 8 ωρες τελείωσα ενα πάκέτο σερβιετες τις μεγαλες!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

κοριτσακια μου να σας ρωτήσω και κάτι άλλο εχω παραγγείλει πολλές φορές απο το motcercare.com αλλα δεν μου στέλνουν τιποτα ακόμα και αυτα που λεει οτι τα φέρνουν εσεις εχετε παραγγείλει από εκεί!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Καλημεεεερεεεεεεεεεες!!Που ειστε καλε ολες σημερα;;;Κελακο πηγες για τους βαθμους ε;;Εγω ειμαι χαλιααααααααα...ποναει το σωμα μου...μπορει να εχω και πυρετο...ποναει λιγο ο λαιμος μου.....σκ@τ@.........Το μωρο μου βηχει.....και σα να μου κανει λαρυγγιτιδα...και ειναι και Παρασκευη σημερα.....παλι σε νοσοκομεια θα τρεχουμε το Σουκου.....Αμαν πιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαρα ,υπομονη κοριτσι μου!Αφου παει καλα το παλικαρακι μας,αυτο μονο εχει σημασια....υπομονη......

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

κοριτσακια μου να σας ρωτήσω και κάτι άλλο εχω παραγγείλει πολλές φορές απο το motcercare.com αλλα δεν μου στέλνουν τιποτα ακόμα και αυτα που λεει οτι τα φέρνουν εσεις εχετε παραγγείλει από εκεί!

καλημερα κοριτσια,

Μαρακι το mothercare λιγο πριν τα χριστουγεννα σταματησε να στελνει ελλαδα υποτιθετε προσωρινα αλλα ακομα τιποτα.υπαρχει στπ παρενσ θεμα για αυτο αλλα μπορεις και να τους στειλεις μειλ για να σου πουν αν ξαναρχισαν τις αποστολες.

Χαρα περαστικα ευχομαι κοπελα μου, τι να πω υπομονη

ELKARAK, περαστικα και σε εσας,

Σε ολες τις αλλες φιλακια πολλα στα μωρακια σας !!

Επεξεργάστηκαν by angel4

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

κοριτσακια καλημερα ο μπεμπουκος ξυπνησε και χλαπακιαζει γαλατακι..εγω βεβαια ειμαι ξυπνια απο τις 9που εκανε μαμ ο μπεμπης και εχω γυρισει ολο το σπιτι τουμπα επιτελους ειναι καθαρο..χτες τον εβαλα στο παρκοκρεββατο τον μικρο γιατι τον ειχα στην καλαθουνα τοσο καιρο..μια χαρα κοιμηθηκε ευτυχως..σημερα παμε για εμβολιακι..

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...