Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια εγω κανω ενα καθαρισμα στις ντουλαπες το τι ρουχο εχω να δωσω στην κουνιαδα μου για την μικρη δεν λεγετε 4συρταρια αδειασα...χαρα μου υπομονη..μηπως η διαρροια ειναι απο κανενα φαρμακο που παιρνει??

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΑΛΛΑ 3 ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΤΟ ΚΟΥΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΝΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΜΤ:(:( ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΠΑΩ ΣΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ.. ΑΑΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

γεια σας κοριτσια εγω κανω ενα καθαρισμα στις ντουλαπες το τι ρουχο εχω να δωσω στην κουνιαδα μου για την μικρη δεν λεγετε 4συρταρια αδειασα...χαρα μου υπομονη..μηπως η διαρροια ειναι απο κανενα φαρμακο που παιρνει??

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Να σας πώ λοιπόν και εγώ τα νέα μας...Σηκωθήκαμε στις 9 θηλάσαμε ετοιμαστήκαμε και στις 10 παρά τέταρτο πήγαμε στο χωριό μου να δούμε την παρέλαση..(Ήρθε η αδερφή μου και με πήρε καθότι ο μπαμπούλης μας κοιμόταν γιατί δουλεύει νύχτα...)

Στις 10:30 είχαμε ήδη κατέβει στη πλατεία με την γιαγιά καμαρωτή να με έχει πιάσει αγκαζέ (για να κάνει και το κομμάτι της)και πριν καλά καλά αρχίσει η παρέλαση κάναμε εμείς καθότι είχαμε πάρει και σημαιάκι που το κρατούσα εγώ γιατί ο Πρίγκιπας κοιμόταν...

Είδαμε την Ανηψιά την πρώτη να είναι σημαιοφόρος στο νηπιαγωγείο,την δεύτερη να παρελάσει στη σειρά που πηγαίνει προνήπιο,και την αδυναμία μας να παρελάσει στη σειρά που πηγαίνει Γ' Δημοτικού...

Καμάρι όπως καταλαβαίνετε...για τον Πρίγκιπα που ενώ πέρασαν τα τύμπανα από δίπλα μας,ενώ τα ηχεία του Δήμου παίζανε στη διαπασών και δεν υπήρχε περίπτωση να μην σταθείς κάτω από κάποιο αυτός απτόητος κοιμόταν....

Οπότε λέω ας πάω και για ένα καφεδάκι (γιορτάζουν οι 2 άντρες των 2 ξαδερφιών μου)και πήγαμε γιουσουρουμ όλοι μαζί....

Ήπιαμε και το καφεδάκι μας..Σε ανοιχτό μέρος έκανε και καλό καιρό λιακάδα...

Πάμε σπίτι τρώμε κάτι και αυτός εκεί να κοιμάται....Στις 12!30ξύπνησε έπαιξε με τον παππού ένα μισάωρο και θηλάσαμε...Κοιμήθηκε και μας γύρισε η αδερφή στο σπίτι...Ξύπνησα τον μπαμπούλη στις 14:00 και θηλάσαμε λίγο ακόμα και κατα συνέπεια κοιμήθηκε!!!!...Φαγητό θα τρώγαμε στη πεθερά μου!!!Εφόσον ξύπνησε ο μπαμπούλης και έκανε μπανάκι πήγαμε στις 3:30να φάμε το καθιερωμένο μπακαλιάρο σκορδαλιά...

Λοιπόν ο Πρίγκιπας κοιμόταν στο σλιγκ όλη την ώρα έφαγα ενώ τον φόραγα γιατί ήξερα πως αν τον έβγαζα θα ξύπναγε και....

Τελικά δε τον είδαν ξύπνιο και μας έκανε το χατήρι και κοιμόταν και έτσι πήγαμε για καφεδάκι οι 3 μας..

Τελικά γυρίσαμε στις 6 και εκείνη την ώρα ξύπνησε πεινασμένος.. Έπινε 1 ώρα!!!!

Τώρα κοιμούνται οι 2 τους και ξέρω πως το βράδυ θα πάμε πολύ αργά.....

ΑΥΤΑ!!!!

Συγνώμη για την πολυλογία μου αλλά έχω πάθει κόλλημα πάλι όπως παλιά σε κάποιο άλλο φόρουμ και γράφω ημερολογιακά μάλλον επειδή κρατάω 2 ημερολόγια....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

χριστινα και εγω τριπορτο εχω,το getz.πισω δεν θα το εβαζα με τιποτα και αναποδα να μην το βλεπω.το εχω μπροστα και με τις ζωνες ασφαλειας.σκεψου οτι μια μερα ειχα φαει τοση κινηση για να ερθω απο αμπελοκηπους ,οταν απεργουσαν ολα τα μεσα μεταφορας και αρχισε να κλαιει.....τουλαχιστον το ειχα διπλα και το χαιδευα λιγακι μπας και σταματησει.αν ηταν πισω τι θα εκανα?ετσι κι αλλιως οταν το εχω μπροστα παω πιο αργα.

μαρακι αδειαθετησα και εγω σημερα.απο χτες φαινοταν οτι παει να ξεκινησει και σημερα ειχα κανονικα.οχι πολυ....δεν ποναω καθολου αλλα δεν ειχα και πριν τετοια προβληματα.η διαφορα εινα οτι το αιμα ειναι πολυ σκουρο σαν "παλιο".εννοω μηπως καθαριζει απο την τελευταια περιοδο.

χαρουλα κρατα γερα.το μικρο σου εχει αναγκη να σε βλεπει δυνατη.

λορρετακι οντως πολυ ωραια η κινηση σου να το θηλασεις αλλα και εγω ομως δεν θα μπορουσα να το εδινα σε καποια αλλη μανουλα να μου το θηλασει.οχι ζηλια..... νομιζω οτι δεν θα μπορουσα να το μοιραστω αυτο.

στεγια με το καλο να δεις και το δικο σας να παρελαυνει σημαιοφορος!!εσυ που θηλαζεις αποκλειστικα εχεις μετρησει ποσο γαλα βγαζεις με θηλαστρο?εγω νομιζω οτι δεν εχω πολυ.με το θηλαστρο το χειροκινητο βγαζω περιπου 40μλ ομως οταν τον ταιζω 30 λεπτα τον παιρνει ο υπνος για περιπου 3 ωρες.πως μπορω να ξερω αν ειναι χορτατος?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Αν κοιμάται και είναι ένα χαρούμενο μωράκι έχει χορτάσει... Εξάλλου όσο το έχεις στο στήθος παράγεις γάλα....

Δεν έχω χρησιμοποιήσει θήλαστρο...

Τώρα θα πάρω για να βγάλω να αποθηκεύσω για καμια βόλτα του ζεύγους.....;);););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Χαρούλα δεν περνάω ούτε το ελάχιστο από τα δικά σας και με πιάνει κάτι! Μπράβο κοριτσάκι που είσαι ψύχραιμη, πολύ σύντομα το μικράκι σου να είναι γερό και να πάτε σπιτάκι σας! Έχετε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ μωρέ, αλλά θα πάτε σπιτάκι σας να ηρεμήσετε και να ευχαριστηθείτε πια ο ένας τον άλλον.

Στεγία ωραία περάσατε σήμερα!

Άννια ευτυχώς έχεις να τα δώσεις τα ρουχαλάκια να μην πάνε χαμένα! Με τέτοια κρίση κρίμα να τα πετάμε, εξάλλου ειδικά τα μωρουδιακά τα φοράνε ελάχιστα αφού μετά δεν τους κάνουνε!

Λορέττα είναι πολύ όμορφο αυτό που περιγράφεις! Ευτυχώς που δεν πέταξες τα γάλατα και θα συνεισφέρουν τόσο πολύ στο μικράκι! Μπράβο σου που σκέφτεσαι να βγάζεις γαλατάκι και για εκείνο! Σου αξίζουν συγχαρητήρια, δεν ξέρω αν θα είχα το κουράγιο να το κάνω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Α!!!Και τι να πώ εγώ που έχουμε citroen c2?

μαμά και πρίγκιπας πίσω......χώρος μηδέν...

πάλι καλά που δεν έχουμε καρότσι..

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ειρήνη αφού παίρνει το μικρό σου κανονικά βάρος και κοιμάται καλά, πάει να πει ότι του επαρκεί το γάλα! Εξάλλου δεν του δίνεις και συμπλήρωμα? πρώτα του δίνει στήθος ή μπουκάλι?

mGKop3.png60Jvp3.png

πρωτα του δινω στηθος οση ωρα θελει,συνηθως 20 με 30 λεπτα και μετα μπουκαλι οπου θα φαει γυρω στα 60 μλ μετα.αν δεν του δωσω στηθος τρωει 180.εσας ποσο τρωει το μικρο σας?μηπως τρωει πολυ?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Μια χαρά τρώει καλέ Ειρήνη! Κάθε πόση ώρα είναι το γεύμα! Εγώ δε μπορώ να υπολογίσω γιατί τώρα έχει 4-5 μέρες που είναι με το μπουκωμα και δεν τρώει καθόλου καλά! Πολύ λιγο 5-6 λεπτά, και πολύ συχνά! Από το μπιμπερό όταν βγάζω επίσης δεν είναι στάνταρ μπορεί 60μλ μπορεί και 120! Άλλα ντ' άλλων η μπέμπα!

mGKop3.png60Jvp3.png

χελοου ξανά!

Ειρηνη μου εγώ με το θήλαστρο βγάζω 150μλ και οταν του το δίνουμε με το μπιμπερο το πινει σχεδόν όλο! Σήμερα ήπιε 135ml. Aπό το στήθος μου πιστεύω οτι πινει λιγότερο...δε ξέρω!

πάντως αν πεινούσε θα έκλαιγε!

Στέγια ωραία περάσατε! μπράβο! ολα με το σλινγκ ε????

Μαρινάκι μακάρι να εχω γάλα και το κάνω με πολύ χαρά να δίνω και σε ένα άλλο νινάκι! πήρα τελικά μαγιά μπύρας (ρώτησε και η Χριστίνα) και ήδη αυξήθηκε πολύ το γάλα. Δε ξέρω αν θα πάρω άλλο, θα δώ! Κάνει άραγε να σταματήσω?

κλαίει ο μικρός...τον καθυστερήσαμε σήμερα! πάω για μπανάκι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας κοριτσια μολις μαζευτηκα και εγω...γιορταζε ενας θειος μου και πηγα μαζι με τον μικρο οπου ηταν η ατραξιον της παρεας αλλα ευτυχως δεν διαμαρτυρηθηκε καθολου και γυρισαμε και κοιμησμενοι μαλιστα...

χαρα μου υπομονη και καλο κουραγιο και ελπιζω να μην εχει και γαστρεντεριτιδα ο μικρουλης...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...