Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!!

Τάο χρόνια πολλα!!! Ευαγγελία σε λένε να υποθέσω εεε;; Πολύχρονη, ευτυχισμένη και με το καλό και το 4ο!!! :tongue::tongue:

Ειρηνάκο η Κέλυ είναι Θεοδώρα άρα δεν γιορτάζει σήμερα!

Σήμερα βγήκαμε και την πρώτη μας βόλτα μαμά και κόρη με το αυτοκίνητο.. αλλά μάλλον πρέπει να το αλλάξω... έχω 3πορτο και είναι πολύυυυ πακέτο να βάζεις και να βγάζεις το μωρό από πίσω! Και τώρα το έβαλα το καθισματάκι μπροστά, και παρόλο που είναι στις οδηγίες, αλλά δεν ξέρω...δεν το βρίσκω και πολύ ασφαλές μπροστα!! Έχει καμιά άλλη τσούπρα το ίδιο πρόβλημα με μένα;;

Μαράκι για το παρκοκρέβατο που ρώτησες τη Λορέτα, θα το πάρει από ένα ιταλικό σάιτ που το πήρα και εγώ www.bimbomarket.it. Βέβαια αν θέλεις πάνω πάτωμα, αλλαξιέρα, παιχνιδάκια κλπ μπορείς να πάρεις και αυτό της Ειρήνης!

PCqNp2.png

γεια σου χριστινακι!μαρεσει που τις ειχα πει και χρονια πολλα πριν λιγο καιρο!!αϊντε χαϊντεεεεεεεεε.ε

το μικρο μου τον βαζω μπροστα και με το προσωπο προς την πλατη του καθισματος.ετσι μπαινει και στο πισω καθισμα παλι αναποδα πρεπει να το βαλεις.εμενα μια χαρα ασφαλες μου φαινεται.φυσικα με τη ζωνη.ποσο το αγορασες το παρκοκρεβατο?

4ywWp2.png

Γεια σας κοριτσάκια!

πήγαμε στους κουμπάρους μας σήμερα για να δουμε και το μωρό τους. Είναι πιο μικρός απο τον δικο μας και γεννήθηκε και προωρο! Ηταν πολυ μικρουλη και αδυναμο αλλά γλύκας. Η μαμά του δεν έχει πια πολύ γάλα και το θήλασα εγώ! Μακάρι να μέναμε πιο κοντά και να τον θήλαζα και αυτόν να δυναμώσει λιγουλάκι γιατι το ξένο γαλα λίγο τον πειράζει...

Περιτό να σας πω οτι τρώγανε και γω έτρωγα μήλο γιατί δεν είχε τιποτα που να μπορώ να φάω... μετά βγάλανε και κάτι τρίγωνα πανοράματος και κόντεψα να λιποθυμήσω...

η ζυγαριά σταθερή εντωμεταξύ...γκρρρρρρρ

Τι κάνετε εσεις?

Τάο μου χρόνια πολλά και καλά.

Μαράκι με κάλυψε η χριστίνα για το παρκοκρέβατο.

Χριστινάκι εγώ δεν τον έχω πάρει με το αυτοκίνητο. Το δικό μου είναι μικρό και δεν χωράει μάλλον το καρότσι και του άντρα μου δε το έχω οδηγήσει ποτε!!!! αλλά θέλω πολύ να πάμε ετσι βολτίτσα...Νομίζω οτι είναι απόλυτα ασφαλές έτσι το καθισματάκι... μην αγχώνεσαι...

πειναααωωωωωωωω πάλι μπιφτέκια με κιμά γαλοπούλας θα φάωω...

γλου γλου γλου

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Βρε Λορέττα μου να μην τρως τίποτα και πάλι να μην πέφτει η ζυγαριά;; Και θηλάζεις και όλας που καις 400-500θερμίδες ημερησίως μόνο από αυτό;; Καμιά ατασθαλεία θα κάνεις και δεν μας το λες!!! Μήπως υπνοβατείς και το βράδυ γίνεσαι κολλητή με το ψυγείο;; :tongue::tongue::tongue:

Τι γλυκό που θήλασες το μωρούλι της φίλης σου!!!!

Ειρηνάκι δηλαδή και εσύ μπροστά το έχεις εε; Είναι σίγουρα ασφαλές μπροστά ρε γμτ;; Δεν ξέρω, έχω μια ανασφάλεια μπροστά!! Και εγώ ανάποδα το έχω να κοιτάει το κάθισμα και όσο το έχω ψάξει αυτή είναι η πιο ασφαλής θέση να κοιτάνε πίσω... πρέπει να το κρατήσουμε έτσι όσο πιο πολύ μπορούμε!!

Το παρκοκρέβατο είχε με μεταφορικά από Ιταλία 120ευρώ αλλά έχει και ενα πιο φτηνο που νομίζω ότι είχε και εκείνο δεύτερο πάτωμα... απλά δεν το είχα δει όταν έκανα την αγορά!

Επεξεργάστηκαν by cristine30

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα και χρονια πολλα στην ευαγγελια μας...να σε χαιρονται κοριτσι μου...εμεις μολις γυρισαμε απο μεσημεριανη κρεπαλη..στη γιαγια μου που αλλου αφου αυτη μας καλεσε μονο...πεσαν και τα μωρα για υπνο κι εχει μια ησυχιαααα

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

καλημερα σας!!!!

βρε κοριτσια πως προλαβαινετε και γραφετε τοσα πολλά??

εγω που και που μπαινω κ διαβαζω, αλλα ουτε λογος να γραψω, εχω συνηθως τη μικρη αγγαλια στο αλλο χερι! εχει μα8ει παρα πολυ αγγαλια, μονο το βραδυ κοιμαται στο καλαθι της, ολη μερα στα χερια! με εχει σωσει το μει ται δε λέω...να ναι καλα οι μαρσιποι...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΟ ΜΑΣ!

ΛΟΡΕΤΤΑ πες πως ειναι να θηλαζεις αλλο μωρο? επιασε ευκολα το στηθος σου? θηλασε ωρα? πως ηταν για σενα? ?

κανενα νεο απο τη ΧΑΡΑ?

Ταο χρόνια σου πολλά, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και σύντομα να τη δεις να μεγαλώνει κι άλλο!Γιορτάζει και ο αντρούλης σου ή λάθος κατάλαβα? Χρόνια πολλά και σε εκείνον!

Αχ Λορέττα μπράβο σου που θήλασες και το άλλο μωράκι, είναι όντως πολύ όμορφο! Κι εγώ ανυπομονώ να μας γράψεις πώς ένιωσες!

Χριστινάκι αφού το κάθισμα κοιτάζει πίσω είναι σχετικά ασφαλές! Το καλύτερο είναι βέβαια να είναι στο πίσω κάθισμα αλλά αν δυσκολεύεσαι τόσο στο βάλε-βγάλε τι να κάνεις! Εϊναι σημαντικό όμως να απενεργοποιείς τον αερόσακο του συνοδηγού. Εμείς ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να δούμε πώς γίνεται, άσε που αλλάξαμε και αμάξι λίγο πριν γεννήσω και ακόμα δεν το έχω πάρει βόλτα! Φοβάμαι όμως την 1η φορά να είναι και τα παιδιά μέσα, αλλά χρειάζομαι το σύζυγο για να μου δείξει τα κατατόπια, οπότε ποιός θα κρατήσει και τα δύο παιδάκια οέο? Με βλέπω να παίρνω κι εγώ ένα δικό μου μικρούτσικο γιατί΄δεν το βλέπω αλλιώς!

mGKop3.png60Jvp3.png

Πήγα το απόγευμα και το άλλαξα θέση..το έβαλα στο πίσω κάθισμα!! Θα δω αύριο πόσο πακετάκι θα είναι το μπες βγες με το μωρό σε τρίπορτο αυτοκίνητο και θα σας πω.... Διάβασα και το εγχειρίδιο του αυτοκινήτου που λέει ότι κατά προτίμηση τα καθίσματα πρέπει να μπαίνουν στα πίσω καθίσματα....

Κορίτσια ΠΑΛΙ έφαγα μια ιον αμυγδάλου των 200γρ... τι θα γίνει με την κατάσταση μου;;; Δηλαδή δεν περνάει μέρα που να μην χτυπάω μια... έλεος πια!!

Που είσαι βρε ευάκι, χάθηκες!!! Τελικά τι έχουν να μας πουνε όλοι αυτοί οι ψυχολόγοι που λένε ότι τόσο μωρούλια δεν συνηθίζουν τις αγκαλιές;;

PCqNp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ???

ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΥΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΣΚΑ ΚΑΘΕ 4 ΩΡΕΣ ΠΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΞΥΓΟΝΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΚΟΛΗΣΑΜΕ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΗΔΗΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ. ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ???

ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΥΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΣΚΑ ΚΑΘΕ 4 ΩΡΕΣ ΠΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΞΥΓΟΝΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΚΟΛΗΣΑΜΕ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΗΔΗΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ. ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ

Σε σκεφτόμαστε κοριτσάρα μου!!!Υπομονή και πολλά πολλά φιλάκια στο Παυλίτο...Ευχόμαστε να μην κόλλησε ΚΑΙ γαστρεντερίτιδα...

Σε νιώθουμε γλυκιά μου...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Χαρούλα μου περαστικά και εχεις τι θετικες μας σκέψεις!

Σημερα γιορταζει ο μπαμπουλης μας!

Χρονια πολλα και στα κοριτσακια που γιορταζουν!

κοριτσια αδιαθετησα και εχω αιμοραγια!

Λορετακι το εγραψα και στο fc ειναι κουκλος ο μπουμπουκος σου και αν δεν στο εχει καπαροσει καποια κοπελα τον θέλουμε εμεις!

φιλλακια πολλα σε ολες!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Χαρούλα μου περαστικά και εχεις τι θετικες μας σκέψεις!

Σημερα γιορταζει ο μπαμπουλης μας!

Χρονια πολλα και στα κοριτσακια που γιορταζουν!

κοριτσια αδιαθετησα και εχω αιμοραγια!

Λορετακι το εγραψα και στο fc ειναι κουκλος ο μπουμπουκος σου και αν δεν στο εχει καπαροσει καποια κοπελα τον θέλουμε εμεις!

φιλλακια πολλα σε ολες!

Να τον χαίρεστε κοριτσάκια μου τον μπαμπούλη σας...

Από πόνο τώρα που αδιαθέτησες?Λένε πως δε πονάς όταν γεννήσεις αληθεύει?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας κορίτσια!

Χαρά είσαι πολύ δυνατή! Θα γίνει καλά το αγόρι σου και θα είναι σύντομα στο σπιτάκι του!

Χριστινάκι εντάξει μη φανταστείς οτι δε τρώω και τίποτα...φαγητάκι τρωω κανονικά και αρχισα να τρώω και ψωμι που δεν έτρωγα. Αλλά δε δικαιολογείται αυτην η στασιμότης :-D

Να σας πω για τον θηλασμό. Ενιωσα πολύ όμορφα αλλά σιγουρα οχι όπως νιώθω με το μωρό μου. Το νινάκι έτρωγε αλλά επειδή ήταν αδύναμο σταματούσε και ξεκινούσε! Δηλαδή αν γινόταν θα το θήλαζα με μεγάλη ευχαριστηση. Τώρα κανονίσαμε να πάρει ολα τα γάλατα που είχα και δε μπορώ να δώσω στον μικρούλη λόγω αλλεργίας. Θα βγάζω με το θήλαστρο και γιαυτο το μωρούλι. Εγώ πάντως δε ξέρω πως θα ενιωθα αν θήλαζε το μωρό μου άλλη μαμά... θα ζήλευα:cry:

Μαράκι μου στον δίνουμε, στον δίνουμε...εχεις μουρλια κόρη..;)

ο μικρός κουράστηκε και κοιμάται πολύ...

τι καλά!!! πάω στον αντρούλη μου

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...