Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ωχ αυτο που ειναι πρωτο ποδι εε?δεν θυμαμαι τωρα.περιοδος σου ηρθε?αμα ερθεο θα τρεχουν τα κιλακια μονα τους/εμεις εχουμε σπιτι γερακινη.αυριο θα φατε με τους γονεις?

ναι πρώτο...και σεις στο πρώτο δεν έχετε?

περιοδος οχι ακόμη. Λες να φύγουν οταν θα μου έρθει ε? μακάρι.

Αύριο θα είμαστε οι τρεις μας. Θα φαμε μαζί μόνο Κυριακή του Πάσχα. Τώρα έχω στείλει τον μπαμπά με τον μικρό στα πεθερικά (μένουν κοντά) για να μην έρχονται εδώ όλη την ώρα. Επίσης έτσι δεν εκνευρίζομαι με την πεθερά μου που τη βλέπω ολη την ώρα να τον έχει αγκαλιά:evil:.

καλά δεν κάνω?

Χριστινάκι αφού σου μπαίνουνε τα τζιν μη μιλάς. Εμένα λίγο πανω απο το γονατο :?

Θα δω με τη μαγιά και θα σου πω. Επίσης αύριο θα παραγειλω το παρκοκρεβατο. Αλλά μάλλον το φτηνο. Μεταφέρεται εύκολα? Το θέλω και για τις διακοπες.

Εγώ κοιλιά δεν έχω πολύ αλλά εχω μπουτια και εχω ανοιξει γενικά. Δηλαδη τα παλτό μου δε μου κλεινουν με τιποτα.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το σωμα θελει 9 μηνες να συνελθει απο το σοκ.εισαι ανοιχτη ακομη γιαυτο δεν σου κανουν τα παλτο...οταν ερθει περιοδος θα τα χασεις ειναι διαφορες κατακρατησεις που φευγουν ετσι.το παρκοκρεβατο ειναι παααρρα πολυ βολικο ειδικα για ταξιδια.η γερακινη ειναι στο 2ο ποδι.εμεις παλι μαλλωσαμε για το που θα φαμε.κλασικα αυτος θελει στη μαμα του που για αλλη μια φορα δεν μας καλεσε κι εγω μαζι με την μαμα μου στην γιαγια μου

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Και τελικά Σόφη που θα φάτε;; ;);) Γι' αυτό δεν τα μπορώ πολύ τα οικογενειακά και κανονίζουμε κάθε χρόνο και φεύγουμε το Πάσχα οπότε δεν έχουμε τέτοια!!

Όσο για το γάλα, η μικρή μου δείχνει καθαρά την προτίμησή της και δεν θα είχα πρόβλημα να το συνεχίσω το θηλασμό μέχρι το 6μηνο αν α)δεν είχε μεγαλώσει τόσο το στήθος μου και μου έμπαινε κανένα ρούχο.. τώρα δεν μου κάνει τίποτα β) το βράδυ τρώει κάθε μισή/μια ώρα μέχρι να κοιμηθεί..δεν ξέρω γιατί.. τουλάχιστον πλέον κοιμάται 12-7 σχεδόν κάθε βράδυ πλέον!

PCqNp2.png

Χριστινάκι μια χαρά τα είπες στη Λορέττα! Το έχεις λέμε το θέμα!!! Καθόλου μην ανησυχείς Λορέττα μου αν το παιδί παίρνει το βάρος που πρέπει, όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο δύσκολα θα μπορούμε να αντλούμε γάλα, σιγά-σιγά προσαρμόζεται η παραγωγή στη ζήτηση! Εξάλλου πόση ώρα είχες που θήλασες και έβγαλες αυτή την ποσότητα! Επίσης, μην κρίνεις από μία μόνο φορά! Τα υγρά και το πολύ νερό σε καμία περίπτωση δεν κάνουν κακό, η μαγιά μπύρας όμως αν δεν έχεις πρόβλημα παραγωγής και πάρεις μπορεί να οδηγήσει σε υπερπαραγωγή και να έχεις άλλα θέματα (πράσινα κακά κ.α.). Γι αυτό μη βιάζεσαι! Περίμενε 2-3 μέρες, δες αν το παιδί τρώει καλά έλεγξε και το βάρος και μετά αποφασίζεις! Αλήθεια πόσο συχνά βγάζεις με το θήλαστρο?

Χριστίνα μου όλες όσες θηλάζουμε ειδικά αποκλειστικά έχουμε θεμα με τα κιλά΄! Κρίμα είναι να σταματήσεις το θηλασμό γι αυτό! Μετά τον 3ο μήνα ακόμα και αν δε σου έρθει περίοδος θα δεις που θα αρχίσεις να ξεπρήζεσαι και μόλις έρθει κι αυτή...θα φύγει κανένα δίκιλο ακόμα! Μήπως να κάνεις λίγη γυμναστική όχι για το αποτέλεσμα τόσο όσο για να ανέβεις ψυχολογικά? Το μέγεθος του στήθους και εμένα με προβληματίζει :rolleyes: αλλά πολλές κοπέλες παρατήρησαν ότι μετά τον πρώτο καιρό θηλασμού ήδη μικραίνει (σε εμένα για να είμαι ειλικρινής δεν είχε συμβεί), αλλά το προτιμώ πρησμένο παρά μετά που είναι...ξεφούσκωτο και έχει πάρει την κατιούσα όσο να πεις!!!

Πάντως εμείς αύριο σπιτάκι μας και συγκεκριμένα μακαρόνια σκέτα( εντάξει ίσως λίγη κόκκινη σάλτσα), αφού εγώ δεν κάνει να φάω ψάρι λόγω του ότι πειράζει τη μικρή, ο άντρας μου είναι από γαστρεντερίτιδα οπότε προσέχουμε για να έχουμε και ο μικρός έχει φαγάκι από σήμερα! Καλά θα την περάσουμε!:D

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

ωραια τα λετε για τα κιλα,εγω μετα την γαστρεντεριτιδα εκει που ημουν 61κιλα πηγα στα 58,5και θελω να χασω αλλα 4και ειμαι οκ..πλεον χωρεσα και σε δευτερο παντελονι αλλα με το ζορι..

:-D

Σοφάκι αφού δε σας κάλεσε πώς θα πάτε? Και εμάς ήταν ο μόνιμος καυγάς μας αυτός. Τώρα σκέφτομαι το καλοκαίρι που θα είμαστε συνέχεια εκει με τα πεθερικά και κάτι παθαίνω... Θέλω να έχω δικό μου εξοχικό...αλλά εδώ δεν έχουμε σπίτι στην πόλη ακόμα

Χριστινακι κοιμάται τόσο πολύ η μικρή???? μπράβο...πάντως εμένα μ'αρεσει που μεγάλωσε το στήθος μου..μια χαρά είναι τώρα! μετά να δούμε

Μαρινάκι λες να βιάζομαι να βγάλω συμπέρασμα? αντλώ περίπου 4 φορές την εβδομάδα. να σου πω την αλήθεια ήδη μου έφερε ο άντρας μου μαγιά μπύρας!

Και γω περιμένω αυτόν τον τρίτο μήνα για να ξεπρηστώ λίγο.

και γω αύριο θα φάω μπιφτέκια απο κιμά γαλοπούλας!!!! δε πειράζει, αρχισε το παιδί να κάνει κανονικά κακάκια και χαίρομαι!!!

Αννια ταλαιπωρήθηκε αλλά εχασες και λίγο...μπράβο...

αυταααααααα

Επεξεργάστηκαν by Lorreta

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Άννια εγώ αν δω το 5 μπροστά στη ζυγαριά θα σας καλέσω για πάρτυ!!! Αν συνεχίσω έτσι με τις σοκολάτες δεν το βλέπω ούτε με το κυάλι!

Λορέττα τώρα που έστρωσαν και τα κακάκια του μικρού εγώ λέω να περιμένεις! Αφού φτάσατε σε αυτό το σημείο κρίμα να μπεις σε άλλα μόνο για την υποψία ότι μειώθηκε το γάλα σου! Εξάλλου δεν αντλείς πολύ συχνά μπορεί να ήταν και τυχαίο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Βρε μήπως να κολλήσω και εγώ καμιά γαστρεντερίτιδα μπας και δω φώς στο τούνελ;; :tongue::tongue:

Μαρίνα μου η τοσοδούλα σου έφαγε καθόλου καλύτερα σήμερα;; Εμένα πάντως κάτι παθαίνει το βράδυ και θέλει συνέχεια να τρώει!! Και ενώ μέσα στην ημέρα είναι πολύ καλούλι το βράδυ την πιάνει και μια γκρίνια παραπάνω!

Όσο για το στήθος κορίτσια.. δεν θέλω.. ούτε μαγίο θα βρίσκω το καλοκαίρι έυκολα.. και αφήστε που δεν μου μπαίνει ΚΑΜΙΑ μπλούζα ή πουκάμισο παλιό...έχω θέμα σας λέω με τα ρούχα!!

PCqNp2.png

Αχά το κατάλαβα! Έχεις θεμα Χριστινάκι γιατί ήσουν πολύ κορμάρα πριν και τώρα έχεις λίιιιγα παραπάνω κιλάκια! Καλέ σύντομα θα επανέλθεις, θα το δεις! Η μικρή μάλλον έφαγε λίγο καλυτερα σήμερα, όχι καλά, απλά καλύτερα από χτες! Πάντως σου έχει πολύ καλό πρόγραμμα, και πάλι καλά που καταφέρνεις και την ηρεμείς με το στήθος γιατί αν της δίνεις ξένο μπορεί να πρέπει να βρεις άλλο τρόπο για να ηρεμεί,π.χ. να την έχεις αγκαλιά και βόλτες στο σπίτι! Βρε καλύτερα με το βζ έξω και να χαζεύεις τηλεόραση με την ησυχία σου παρά κούνα-ταρακούνα! Πάντως κι εμένα από τις 9 και μετά την έχω αρκετή ώρα στο στήθος, όχι αυτές τις μέρες που είναι άρρωστη αλλά όταν είναι στα καλά της και πάλι γκρινιάζει λίγο μέχρι να την πάρει ο ύπνος. Προσπαθώ όμως να μην την κουνάω καθόλου γιατί δεν το αντέχω αυτό! Φαντάσου μπορεί να την έχω σχεδόν συνέχεια με μικρά διαλέιμματα από τις 9-11 και πάλι ξυπνάει στις 5 το πολύ, μπορεί και αρκετά νωρίτερα! Γι αυτό σου λέω, μια χαρά είναι η δική σου κι εγώ δηλαδή δεν έχω παράπονο προς το παρόν είναι ήσυχη! Τι να πει και η Λορέττα μας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου!

περαστικά χαρούλα μου!

λορετακι μου ποιο ειναι αυτο το παρκοκρεβατο?θα ήθελα να το δω αν μπορεις ψαχνουμε και εμεισ αλλα ειναι πολύ ακριβα!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πού είστε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Kαλησπέρα ζουζούνες, και γω ψοφισα σημεριςςςς, όχι από δουλειές αλλά είχαμε γατοκαυγάδες με τις δυο μεγάλες τσούπρες, αυτές μαζι δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε... αλλά μιλάμε σήμερα δεν ηρεμούσαν με τίποτα ε΄κεί που τις χώριζα ξανασμίγανε και πάλι καυγάς για το τίποτα...αχαχαχ!

Εφτιαξα ροξάκια και σοκολατάκια να ρθείτε να σας κεράσω αύριο που γιορτάζουμε μαζί με τον καλό μου. Μη ζητήσετε κουριερ αυριο είναι αργία, Ελένη για σένα το λέω.... :tongue:

Περαστικά και στο μωρούλι της Χαράς, τουλάχιστον να βγουν από το νοσοκομείο... Περαστικά και σε σας Μαρίνα....

Λορέττα δεν ξέρω γιατί λες πως ΄μειώθηκε η παραγωγή, και εμείς θηλάζουμε αλλά βλέπω πως ευτυχώς έχω, βέβαια τη βάζω όποτε θέλει και ακόμη συχνότερα, αν τη δω ανησυχη τσουπ εκεί αμέσως. Αλλα δεν παραπονιέμαι μπορώ να πω ότι παρεούλα ηρεμουμε.

Αυριο τρώμε μόνοι μας οικογενειακώς το κλασικό μπακαλιάρο.... λογικά δεν θα έχω πρόβλημα με την αλλεργία της μικρής μου, είχα ξαναφάει ψάρι και δεν είχα προσέξει να την πείραξε. θα δείξει...

Σας καληνυχτώ κοριτσάκια μου.

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Καλησπερα κοριτσακια μου!

περαστικά χαρούλα μου!

λορετακι μου ποιο ειναι αυτο το παρκοκρεβατο?θα ήθελα να το δω αν μπορεις ψαχνουμε και εμεισ αλλα ειναι πολύ ακριβα!

εμεις το πηραμε με 150 με στρωματακι μαζι,δευτερο οροφο,αλλαξιερα και προσθετοντας κατι σιδερα απο κατω γινεται κουνιστο

http://www.baby-avenue.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=3&open1=3&theid=55&thepid=&thepid=199&page=1

1242916318-b-foto3.jpg

4ywWp2.png

Kαλησπέρα ζουζούνες, και γω ψοφισα σημεριςςςς, όχι από δουλειές αλλά είχαμε γατοκαυγάδες με τις δυο μεγάλες τσούπρες, αυτές μαζι δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε... αλλά μιλάμε σήμερα δεν ηρεμούσαν με τίποτα ε΄κεί που τις χώριζα ξανασμίγανε και πάλι καυγάς για το τίποτα...αχαχαχ!

Εφτιαξα ροξάκια και σοκολατάκια να ρθείτε να σας κεράσω αύριο που γιορτάζουμε μαζί με τον καλό μου. Μη ζητήσετε κουριερ αυριο είναι αργία, Ελένη για σένα το λέω.... :tongue:

Περαστικά και στο μωρούλι της Χαράς, τουλάχιστον να βγουν από το νοσοκομείο... Περαστικά και σε σας Μαρίνα....

Λορέττα δεν ξέρω γιατί λες πως ΄μειώθηκε η παραγωγή, και εμείς θηλάζουμε αλλά βλέπω πως ευτυχώς έχω, βέβαια τη βάζω όποτε θέλει και ακόμη συχνότερα, αν τη δω ανησυχη τσουπ εκεί αμέσως. Αλλα δεν παραπονιέμαι μπορώ να πω ότι παρεούλα ηρεμουμε.

Αυριο τρώμε μόνοι μας οικογενειακώς το κλασικό μπακαλιάρο.... λογικά δεν θα έχω πρόβλημα με την αλλεργία της μικρής μου, είχα ξαναφάει ψάρι και δεν είχα προσέξει να την πείραξε. θα δείξει...

Σας καληνυχτώ κοριτσάκια μου.

ταο μου κουραγιο με τις κοριτσαρες!!φιλια

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...