Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

κ εγω θελω να μεινει ακομα λιγο φαφουτακι αλλα μαλλον ειναι βιαστικος απ οτι φαινεται...γιατι εχει τα περισσοτερα σημαδια για δοντια!ανησυχια,αδικαιολογητη γκρινια,ελλαττωσε το φαγητο,τρωει διαρκως την μπουνια του δεν παιρνει πολυ βαρος...ειναι πολλα...αχαχ

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γλυκουλα και εμενα τα ιδια συπτωματα εχει λες να ειναι δοντια??θα μαθω την παρασκευη που θα παμε για εμβολιο..παντως η μαρια εβγαζε σαλια απο 2μηνων για πολυ σαλιο μιλαμε και δοντι εβγαλε 9μηνων..

:-D

γλυκουλα και εμενα τα ιδια συπτωματα εχει λες να ειναι δοντια??θα μαθω την παρασκευη που θα παμε για εμβολιο..παντως η μαρια εβγαζε σαλια απο 2μηνων για πολυ σαλιο μιλαμε και δοντι εβγαλε 9μηνων..

ετσι μου ειπε εμενα επειδη εχει αρκετα μαζι και δεν εχει κατι ωστε να δικαιολογειται να μην εχει ορεξη να φαει!πλεον τρωει περιπου 100μλ ενω ετρωγε 180-190

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Κορίτσια νομίζω οτι εχει μειωθεί το γάλα μου. Ενω έβγαζα 150ml απο το ένα στήθος τώρα με το ζόρι βγάζω τα μισά και απο τα δύο. Φταίει η διατροφή? Εγραψα και στο forum του parents για συμβουλές...

Λετε απο τη διατροφή που κάνω?

Το μωρό τρωει κανονικά. Εντάξει οχι κάθε μιαμιση ώρα όπως παλιά αλλά κάνει 8-9 γεύματα την ημέρα...

αν ξέρει καμία κοπέλα ας μου πει.

Θα πάρω και μαγιά μπύρας.

κλααααψψψψψψ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

μη στεναχωριεσαι λορρετακι μου.με την μαγια σιγουρα θα εχεις αυξηση.παρε 7*3 για 2 βδομαδες και θα δεις..υγρα πινεις?σουπιτσες?κι αυτα αυξανουν το γαλατακι.α και να εισαι ηρεμη.κι αυτο παιζει ρολο

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

μη στεναχωριεσαι λορρετακι μου.με την μαγια σιγουρα θα εχεις αυξηση.παρε 7*3 για 2 βδομαδες και θα δεις..υγρα πινεις?σουπιτσες?κι αυτα αυξανουν το γαλατακι.α και να εισαι ηρεμη.κι αυτο παιζει ρολο

σόφη μου πινω νερό περίπου 2 λίτρα την ημέρα. Αλλά γιατί μειώθηκε? δεν καταλαβαινω τι δεν πάει καλά.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ξερεις και το πολυ νερο δεν κανει καλο.κι αυτο καπου το διαβασα μειωνει την παραγωγη.παρε τη μαγια.σιγουρα θα εχεις αυξηση.καλη επιτυχια και ρωτα ρε λορεττακι το συζηγο τι χαπια μπορω να παρω για να χασω κιλα και ποντους αν γινεται αλλα να ειναι συμβατα με τον θηλασμο

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

ξερεις και το πολυ νερο δεν κανει καλο.κι αυτο καπου το διαβασα μειωνει την παραγωγη.παρε τη μαγια.σιγουρα θα εχεις αυξηση.καλη επιτυχια και ρωτα ρε λορεττακι το συζηγο τι χαπια μπορω να παρω για να χασω κιλα και ποντους αν γινεται αλλα να ειναι συμβατα με τον θηλασμο

τον ρώτησα και μου είπε οτι όσο θηλάζουμε δεν πρέπει να πάρουμε τίποτα. Εχασες κανένα κιλάκι? Εγώ δε χάνω με τιποτα. Βάζω μόνο κάτι κρέμες στην κοιλιά και φοράω κορσέ. Κάνω όμως λίγη γυμναστική.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

μου εμειναν 5 κιλακια μετα το χτεσινο στραγγιγμα...μια χαρα ολα θα γινουν το καλοκαιρι θα ειμαστε θεες στην παραλια.που εχετε σπιτι ειπες πρωτο ποδι?

ΜΟΝΟ??? μπράβο!!!! έχουν τα πεθερικά σπίτι κοντά στη σκιώνη. Και σεις ε?

Εγώ έχω πολύ δρομο ακόμη. 8 κιλά. δε πέφτουν με τίποτα!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ηελου γκερλς... καλά και εμένα τα κιλά δεν πέφτουν με τίποτα και επιπλέον έχω πάρει και ένα... αλλά μην γκρινιάζω...ας πρόσεχα! Εχθές πάλι τάραξα τις σοκολάτες..

Εγώ κορίτσια το καλοκαίρι σε πολύ κόσμο δεν θέλω να βγω.. μπορεί να μου μπαίνουν μεν τα τζινάκια μου, αλλά η κοιλιά δεν λέει να πέσει με τίποτα!! Ειναι σα να έχω ενα μπαλονάκι μέσα! :|:|

Λορετάκι δοκίμασε τη μαγιά μπύρας και πες και σε μένα αν κάνει δουλειά.. όμως μήπως δεν χριεάζεται να πάρεις κάτι; Μπορεί απλά να έχει ρυθμιστεί έτσι η παραγωγή σωστά ώστε να χορταίνει ο μικρούλης σου, και παράλληλα να μην πρίζεται και πετρώνει το στήθος. Το ότι δεν βγάζεις με το θήλαστρο δεν σημαίνει κάτι απαραίτητα...

Εγώ πάντως θα ρωτήσω την παιδίατρο την επόμενη εβδομάδα να μου συστήσει άλλη σκόνη γάλα μπας και κάνουμε τίποτα, γιατί αυτή που έχω δεν της αρέσει καθόλου και έτσι συνεχίζω το θηλασμό κανονικότατα!!

PCqNp2.png

ωχ αυτο που ειναι πρωτο ποδι εε?δεν θυμαμαι τωρα.περιοδος σου ηρθε?αμα ερθεο θα τρεχουν τα κιλακια μονα τους/εμεις εχουμε σπιτι γερακινη.αυριο θα φατε με τους γονεις?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...