Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια καλή χρονιά σας εύχομαι και καλή επιτυχία στις προσπάθειες μας!!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής αν σας έχει συμβεί.. Κάνω τις ενέσεις arvekap 1 κάθε μέρα μιας και θα κάνω το μακρύ πρωτόκολλο και σήμερα στις πρώτες ορμονικές που έκανα ήταν καλές εκτός το tsh μου που βγήκε 19 ....

(Έχω χασιμοτο ρυθμισμένο με τελευταία μέτρηση τέλη Οκτώβρη στο 1,26)

Εννοείται ότι θα μιλήσω αύριο με τον ενδοκρινολογο μου αλλά έλεγα μήπως σας έχει τύχει...

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια.Σημερα ειπα να μην μπω για να κανω καμια δουλεια αλλα τελικα δεν αντισταθηκα και ηρθα να ριξω μια ματια.Μαζευω το σπιτι γιατι αυριο θα ειναι ολοι εδω και δεν θα μπορω να κανω τιποτα και την Παρασκευη θα ερθει η πεθερα μου να παω στο σχολειο για τους βαθμους...Το μεσημερι θελω να κανω και μπανακι να φτιαξω και το μαλλι(τρομαρα μου:tongue:)...Σημερα ειχαν γιορτουλα,την Παρασκευη μεχρι τις 11 και 30 μαθημα και τελος.τι ωραια τι καλα ολοι μερα μαζι μετα......:):)Θα πλακωνονται και θα σκοτωνονται απο το πρωι..:mrgreen:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τη τέλεια μέρα ξημέρωσε!!!

Εμείς είμαστε ΤΕΛΕΙΑ!!!

Μόλις σηκώθηκα αφού θηλάσαμε και άφησα τους 2 άντρες μου να κοιμούνται.....

Εχτές κοιμηθήκαμε παρέα με τον Πρίγκιπα..Και φυσικά με έβαλε για ύπνο και μετάαααα κοιμήθηκε....

Φιλάκια σε όλους..

Ελπίζω να έχουμε ευχάριστα από την Χαρά...

ΝΟΥΝΟΥ μου χαίρομαι που είσαι καλύτερα...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Αλόοοοοοοοοοο

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εντάξει κουκλάρα μου φιλάκια......

cIhqp3.png

9knMp3.png

γεια σας εμεις χθες πηγαμε στο γιατρο και μας βρηκε μια χαρα μαλλον ο γλυκος μου εχει προδιαθεση για δοντακια και γι αυτο τρωει λιγοτερο, γκρινιαζει και βαζει το χερι στο στομα και τομασουλαει...ευτυχως δεν ειναι τιποτα που ανησυχουσα!!!οποτε συντομα θα βγαλει δοντακια μαλλον...

το πρωι μιλησα με την χαρα και μου ειπε να σας δωσω πολλα χαιρετισματα και οτι ειναι λιγο καλυτερα το μωρακι της αλλα εχει πολυ δρομο ακομα και του δινει καθε 3 ωρες μασκα και εχει οξυγονο διαρκως...μακαρι να γινει συντομα καλα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γλυκούλα μου και τα 2 νέα υπέροχα!!!!!!!!!

Μακάρι να βγεί σύντομα η Χαρούλα....

Και σε εσάς γρήγορα τα δοντάκια!!Νωρίς-νωρίς θα θέλει παιδάκια!!!!

Χαχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Γεια σας κορίτσια.. και εγώ πριν λίγο επικοινώνησα με τη Χαρά και μου είπε τα ίδια με την γλυκούλα... Μακάρι να βγουν γρήγορα, τι άλλο να πούμε..τρελή ταλαιπωρία και γι'αυτήν αλλά και για τον μικρούλη της.. :(:(

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!πεθανα σημερα....πολυ κουραση κι ο μικρος μες στη γκρινια..ακομα εχει οξυγονο το παλικαρακι μας;;...ελπιζω να ειναι πολυ καλυτερα απο αυριο...

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Γεια σας και απο μενα!

γυρίσαμε απο τη βόλτα! πήρα στο μωρό μου πολλά ρουχαλάκια και για μένα κάτι χαζά μπλουζάκια γιατί δεν έχω τίποτα να βάλω...

γλυκούλα και μένα τα χέρια συνέχεια μέσα στο στόμα και πολλά σάλια. Λες να βγάλουν δόντια? τόσο νωρίς????? δε θέλω!!!! θέλω να είναι φαφουτάκι...

Για τη χαρά τι να πω...Κουράγιο σ'αυτήν και το μωρό...

Ελενάκι εμένα ήταν φρόνιμος το πρωί αλλά τώρα αρχισε γκρίνια αλλά ειναι ο μπαμπάς του εδώ και παίζουνε!

Το σουκου θα τον βάλουμε για πρώτη φορά στο κρεβάτι του γιατι η κουνια του αρχισε να μην τον χωράει... Θα δυσκολευτούμε αλλά τι να γινει...εχετε καμιά συμβουλή? Πως θα κοιμηθώ μακρυά του?

φιλιααααα

θα μπω ξανά πιο μετά.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλως το κοριτσι μας!!!Νομιζω οτι τα σαλια και το χερακι μεσα στο στομα ειναι φυσιολογικο σε αυτη την ηλικια!τα ιδια κανει και ο δικος μου!Νομιζω ειναι αντανακλαστικες κινησεις!!Και γω το θελω φαφουτακι μωρε!Λοιπον...αν θελεις μπορεις στην αρχη να κοιμασαι μεσα στο δωματιο μαζι του...ή μπορεις να χρησιμοποιησεις την ενδοεπικοινωνια...το σιγουρο ειναι οτι το πρωτο καιρο....θα πεταγεσαι με το παραμικρο και θα πηγαινοερχεσαι...σιγα σιγα ομως θα συνηθισεις θα καταλαβαινεις τους ηχους του και δε θασηκωνεσαι τοσο ευκολα!Υπομονη λοιπον...ΜΟΝΟ τα πρωτα 100 χρονια ειναι δυσκολα...μετα...συνηθιζεις!!! :)Παντως κι εγω αν μου συνεχισει το προγραμματακι που εχει τωρα πρωτα ο θεος μετα το Πασχα θα τον βαλω στο παιδικο!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

κοριτσακια μου τι κανετε?χαρα μου υπομονη και περαστικα σας κοριτσι μου..ευχομαι αυριο να ειστε πολυ πολυ καλυτερα....εμεις σημερα πηγαμε την πρωτη μας βολτα μεχρι την λαικη βεβαια αλλα κατι ειναι και αυτο..τιον ειχα στο μαρσιπο και σχεδον ολη την ωρα κοιμοτανε..

:-D

Γεια σας κι από μας, δεν έχω τίποτα ευχάριστο να σας πω, τα παιδάκια μου βασανίζονται ακόμα! Τι να πει και η Χαρούλα βέβαια, γρήγορα να περάσουν όλα και πάλι!

Και η τοσοδουλα μου έχει συνέχεια σάλια και χεράκια στο στόμα, αν πάρει από τον αδερφό της πάντως θα τα βγάλει κι εκείνη νωρίς, αφού ο μικρό 4,5 μηνών είχε το 1ο δόντι! Χμμμ λένε ότι όσο πιο νωρίς τόσο πιο ανώδυνα, δεν ίσχυσε πάντως στην περίπτωσή μας!

Ρώτησα κι εγώ την παιδίατρο πότε να τα βάλω στο ίδιο δωμάτιο γιατί ο Γιωργάκης άρχισε να απαιτει να κοιμηθεί η μπέμπα μαζί του και θέλω να αποφύγω τη ζήλεια, αλλά η παιδίατρος μου είπε ότι μέχρι 5 μηνών καλά είναι να την έχουμε μαζί μας! Δεν ξέρω αν θα χωράει μέχρι τότε στο πορτ μπεμπέ (στο ύψος γιατί στο βάρος χωράει άνετα, χα,χα!), πάντως τον μικρό τον είχα βάλει από 50 ημερών στο δωμάτιό του.

Πάω να κοιμηθώ, αν μπορέσω και αν προλάβω!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...