Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γλυκούλα δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να σε συμβουλεύσει γιατί εμένα η κοκώνα δεν πίνει ούτε 80-90 τη φορά σήμερα έχει κάνει μόνο ένα καλό γεύμα! Θα σκάσω!

Λορέττα αυτά που περιγράφεις, ακριβώς όμως τα πέρναγα κι εγώ με το γιο μου ακριβώς όμως! Και το πιο σημαντικό είχαμε κι εμείς αλλεργία και αναγκάστικα κι εγώ να πετάξω το γάλα που είχα μαζέψει με πολύ κόπο. Δε νομίζω ότι το κάνει επειδή είναι κακομαθημένο το μωράκι σου, αλλά μάλλον επειδή πονάει από την αλλεργία και δε μπορεί να ηρεμήσει! Θέλει ένα σχετικά μεγάλο διάστημα που κάνεις εσύ αποχή για να ηρεμήσει τελείως! Είναι και στο παιδί βέβαια! Στο επόμενο εύχομαι να είσαι πιο τυχερή, άσε που ο δικός σου μεγαλώνοντας θα γίνει το καλύτερο παιδί! Υπομονή και κουράγιο όσο μπορείς!

Έχει΄καμία το τηλ της Χαράς?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ουφ να μαι και εγω εφαγα και εσκασα..μαρινα η αλεκα στις μαμαδες δεκεμβριου λεει οτι καπου γυρω στους 3μηνες το κανουν αυτο τα μωρακια δηλαδη να τρωνε λιγοτερες ποσοτητες..το τηλ της χαρας νομιζω το εχει η ειρηνη..

:-D

ευχαριστω μαρινακι και εσυ να χαιρεσε τα παιδακια σου...αχ και εγω φαντασου 2.5μηνες περασαν αλλα αναπολω αυτη την στιγμη ειναι το καλυτερο συναισθημα που υπαρχει

:-D

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Κοιμήθηκε ο μικρός και γω μαζί του και ξεκουράστηκα επιτέλους.

Μαρινάκι λες να πονάει ο δικός μου και γω να τον λέω κακομαθημένο? Πάντως καμιά φορά εκει που κλαίει μόλις τον αγκαλίασω σκάει τρελά χαμόγελα...

πονηρούλης.

Ξέρει κανεις για το μωράκι της χαράς?

Τι τραβάει και αυτή η κοπέλα! Μακάρι όλα να πάνε καλά.

Σοφάκι τι έπαθες? Λέτε να κολλάμε ιντερνετικά η μία την άλλη?

Ουφ έκανε μια θεία μας μία πιτα χωρίς γάλα και αυγό και έφαγα 4 κομμάτια... Θα το βάλω το μισό κιλό που έχασα μετα κόπων και βασάνων...

Πήρα και το μηχάνημα των κοιλιακών απο τη μαμά μου αλλά ακόμη κάθομαι και το κοιτάω...

σας φιλω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Tι κάνετε κορίτσια;; Νέκρα το καφέ μας ή ιδεά μου είναι;

Περαστικούλια ΣΕ ΟΛΕΣ!! Τι έχει γίνει καλέ... σαν τις μύγες πέφτουμε η μια μετά την άλλη;;

Εγώ έχω το τηλέφωνο της Χαράς, θα επικοινωνήσω μαζί της αύριο το πρωί και ελπίζω να ακούσω καλά νέα... Θα σας πω μόλις μάθω κάτι..τι ταλαιπωρία και αυτή γμτ...:(:(

PCqNp2.png

Λορέττα πού κουράγιο για δίαιτα! Κι εγώ εκεί που είδα κάτι καλό σήμερα, του έδωσα και κατάλαβε πάλι! Δεν αντέχω με τα παιδιά άρρωστα και την κλεισούρα και ξεσπάω στα γλυκά!

Η μπουμπού μου είναι χειρότερα δυστυχώς, πολύ μύξα και καθόλου όρεξη για φαγητό! Από το μπιμπερό ήπιε μόλις 120 μλ από τις 12 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ και θήλασε ελάχιστα! Ο μικρός ξέρασε πάλι από τις μύξες και το βήχα! Εγώ κουβαλάω τα κομμάτια μου από το ένα δωμάτιο στο άλλο.

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλέ τι έγινε?

Άννια μου να σας ζήσει το νέο μέλος!!!!

ΝΟΥΝΟΥ μου περαστικούλια...

και σε εσάς Μαρινάκι.

Εγώ εδώ με τον Πρίγκιπα..Ετοιμαζόμαστε για το μπανάκι....

Πολλά φιλάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας καληνυχτίζω...

μαρινάκι κουράγιο! ελπίζω το κοριτσακι σου να ξυπνήσει αύριο ορεξάτο και ο μικρός να ειναι καλά...

πάω να κοιμηθώ...

χχχχρρρρρρρψψψψψψψ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα κοριτσια!Μολις ταισα το παλικαρι μου και ειπα να συμαζεψω λιγο σαλονι και κουζινα να μη τα εχω για μετα!Αννια να σας ζησει το μωρακι!Μαρινακι μηπως να τη δει παλι ο γιατρος τη μπουμπου σου;προχτες που την ειδε τι σου ειπε;Λορετα κοιμασαι ορθια πλεον ε;;; :) :)Χριστινακι αντε παρε κανα τηλ τη χαρουλα μας γιατι δε μπορει να μπει στο παρεντς απο το κινητο!Παντως κι εμεις...μπουκωμα και βηχα...και χτες ειδα κατισπιθουρακια στο σωματακι του...τι ειναι παλι αυτα..;;;τεσπα...Φιλια σε ολες σας...τα λεμε μετα! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλημερα καλημεραααα σημερα ειμαι πολυ καλυτερα αφου χτες ηταν φοβερη εμπειρια η μερα....μια απο πισω μια απο πανω αδειαζα(συγνωμη κιολας καλη ορεξη)εχασα και 2 κιλακια απο την αφυδατωση αστα να πανε.σημερα πρωι πρωι πηγα τεβε για την μειωση εισφορων και ταχυδρομειο για να στειλω πραγματα σε καποια κοριτσια του παρεντς.παω να κανω τσαγακι (μαυρο) κι ερχομαι

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Να' μαι κι εγώ!!!! καλημερούδια κοπελιές μου!!

Περαστικά Νουνού Μαρίνα και Ελκαράκο.... Θεέ μου πότε θα καλυτερέψει επιτέλους?????? Και με τη Χαρά βρε κορίτσια τί γίνεται?

Εγώ έχω σηκωθεί από τις 5:30 και συνεχίζω duracell, όπου να' ναι θα ξυπνήσει πάλι και ο κολαούζος μου, έτσι βρίσκομαι σε ετοιμότητα. Πάντως κι εμένα εκεί που είχε φτιάξει ένα πρόγραμμα γευμάτων ο μικρός, ξαφνικά εδώ και λίγες μέρες κάνει περισσότερα και μικρότερα γεύματα. Αφήστε που σε κάθε γεύμα θα αποκοιμηθεί στο στήθος πριν καν προλάβει να φάει καλά καλά, κι έτσι περιμένωωωω περιμένω και μόλις τον βάλω στο κρεβατάκι του, τσουπ και ξυπνάει και ξανά πάλι τα ίδια. Βρήκα και ποιός ευθύνεται για αυτή την κατάσταση, ΕΓΩ, καθώς μου είπε η μαμά μου ότι σαν μωρό έκανα ακριβώς το ίδιο!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Α, και τελικά φέραμε το παρκοκρέβατο στο δωμάτιό μας και είναι μια χαρά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...