Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Κανένα κιλό χάνετε κορίτσια?

Εγώ στην κλινική παρ'ολη την ταλαιπωρία και την αφαγία (ο γιατρός μου δε με τάισε για 3 μέρες :mad:, μέχρι που τον απείλησα) έχασα μόνο 5 κιλά :(:(:(:(

Σήμερα που ζυγίστηκα είδα οτι έχω χάσει 8 σύνολο!!

Εχω άλλα 9. Θέλω να γίνω 59 ενώ ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 60!

Το 59 είναι ψυχολογικό!!:rolleyes:

Γλυκούλα σε καταλαβαίνω. Ετσι έκανε εμένα προχθές και με τάραξε! Κοιμήσου μόλις βρεις ευκαιρία.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κελι αυτο σημενει οτι το σκεφτεσαι για πεμπτο?

στεγια συμφωνω με την μαρινα απλα να προσθεσω οτι δεν θα παθει τιποτα το μωρακι και 1και 10 φορες να πιει ξενο γαλα.

γλυκουλα σε καταλαβαινω οπως ειπα και στην αννια ο μεγαλος μου γιος (παντα τα πρωτα ειναι πιο δυσκολα οι εμεις πνιγομαστε σε 1 κουταλια νερο.) ειχς κολικους για 1 χρονο .προφανως το μωρακι επειδη δεν ποναγε τοσο βρηκε ευκαιρια να κοιμηθει.εσυ γιατι ηθελες να τον ταισης και δεν περιμενες να ξυπνηση μονος του?

izE6p2.png?S6UQkQqM

μονος του ξυπνουσε μανιταρι μου και ηταν η ωρα του να φαει αλλα με το που τον εβαζα στο στηθος κοιμοταν λες και του εδινα υπνωτικο και δεν ξυπνουσε με τιποτα!!!

τον εβαζα στο κρεββατι του και σε δεκα λεπτα αρχιζε παλι το κλαμα γιατι πεινουσε και παλι τον εβαζα στο στηθος και κοιμοταν...ετσι πηγε ολη την νυχτα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

μονος του ξυπνουσε μανιταρι μου και ηταν η ωρα του να φαει αλλα με το που τον εβαζα στο στηθος κοιμοταν λες και του εδινα υπνωτικο και δεν ξυπνουσε με τιποτα!!!

τον εβαζα στο κρεββατι του και σε δεκα λεπτα αρχιζε παλι το κλαμα γιατι πεινουσε και παλι τον εβαζα στο στηθος και κοιμοταν...ετσι πηγε ολη την νυχτα...

μηπως να του εδινες και λιγο πιπιλα?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Ήθελε αγκαλίτσες ο γλυκούλης μωρέ!!!

πάω για ξάπλα τώρα που κοιμάται

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Κανένα κιλό χάνετε κορίτσια?

Εγώ στην κλινική παρ'ολη την ταλαιπωρία και την αφαγία (ο γιατρός μου δε με τάισε για 3 μέρες :mad:, μέχρι που τον απείλησα) έχασα μόνο 5 κιλά :(:(:(:(

Σήμερα που ζυγίστηκα είδα οτι έχω χάσει 8 σύνολο!!

Εχω άλλα 9. Θέλω να γίνω 59 ενώ ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 60!

Το 59 είναι ψυχολογικό!!:rolleyes:

Εγώ έχω άλλα 3-4 να χάσω αλλά έχει κολλήσει η ζυγαριά εδώ και 2-3 εβδομάδες.. πάλι καλά βέβαια που δεν έχει πάρει την ανιούσα με όλα αυτά τα γλυκά που τρώω αλλά είπα να προσέξω λίγο αυτές τις μέρες μήπως και πέσει λίγο... για να δούμε!!

PCqNp2.png

Κιλά χμμμ πονεμένο θέμα! Για να φτάσω σε αυτά που ξεκίνησα την εγκυμοσύνη (62) πρέπει να χάσω τουλάχιστον 6, αλλά επειδή έχω κι εγώ το ψυχολογικό της Λορέττα θα ήθελα να φτάσω τα 59 οπότε μου μένουν 9 να χάσω! Αλλά τι να χάσω, αν συνεχίσω έτσι με τα γλυκά βλέπω να παίρνω πολύ-πολυ σύντομα άλλα τόσα!Μιλάμε τρώω μανιωδώς! Από το πρωί κατέβασα ένα γάλα σοκολατουχο, μία κασεροπιττα και για μεσημεριανό...3 chocco blum! Δεν παω καλά το ξέρω, αλλά δε μου κάνει καθόλου αίσθηση για φαγητό, θέλω να καταβροχθίσω ένα ολόκληρο ζαχαροπλαστείο!!!

Γλυκούλα κράτα γερά, κάποια μωράκια είναι πιο απαιτητικά από άλλα όμως μη νομίζεις όλα θα μας κάνουν αυτά τα κόλπα με το να αρνούνται κάποιες φορές το στήθος! Καλό κουράγιο και υπομονή σε όλες μας!

Νουνού, νε τόσα κόλπα που δοκίμασες πού θα πάει θα γεννήσεις! Να ξέρεις ότι θα σε βοηθήσει και την ώρα του τοκετού αφού ο τράχηλος θα έχει ήδη μαλακώσει από μόνος του!

Η μπουμπούκα κοιμάται, εμένα γιατί με πιάνει και δεν κοιμάμαι τώρα που μπορώ και μετά γκρινιάζω?

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας κοριτσια πιασατε τα κιλα ε??εγω εχω χασει 11απο τα 20που ειχα παρει κ θελω να χασω αλλα 4-5το πολυ..να μου μεινει και τιποτα γιατι πριν μεινω εγκυος ημουν πολυ αδυνατη και τωρα με χαιρομαι πραγματικα δεν ημουν ποτε 59κιλα χωρις να ειμαι εγκυος..

εμενα ο μικρος αρχιζει και στρωνει και ψιλοκοιματε τα βραδια αντε να δουμε..χτες ομως ηταν πολυ γκρινιαρης απο τις 12τπ πρωι ηρεμησε στις 9το βραδυ..

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...